Autor |
Poruka |
čiopa Ukupno postova: 40 Spol: Žensko
|
Pa ne mogu vjerovat! Počet će me bit sramota svoje goste provesti gradom! Zar nam treba još jedno ruglo pored onih zarđalih stupčina koje su natrndačili ko šakom u oko. Svaka čast pokojnicima - dr. Anti Starčeviću i poginulim braniteljima (ima ih i u mojoj family), ali ovo je horor! Masakr našeg lijepog Osijeka! Fuj! Sramota! Moglo se to riješiti s puno više stila i ukusa i taktike. Zar se opet vrti lova nekome u džep?! |
|
|
|
|
|
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
Ajmo napraviti peticiju sa potpisivanjem na internetu! |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
To ti nepali!
Papir, olovka i lagana šetnja gradom i usput skupljanje potpisa.
Šta reći nego POŽURITE!!! |
|
_________________ |
|
|
|
ljilja Ukupno postova: 165 Lokacija: tu Spol: Žensko
|
za postavljanje spomenika i kamenog podesta treba gadjevinska dozvola jer po zakonu o gradnji ova sprdacina izlazi izvan dozvoljenih gabarita a nalazi se na javnoj drustvenoj povrsini! osim toga kazu da je osnovana udruga <a.starcevic< koja financira spomenik(prebacili haespeovci lovu na novi ziroracun udruge..) to znaci da svaka udruga ima pravo podizati bepravno razne spomenike i zdanja po ulicama i trgovima i parkovima sam ako ima love...dok se u hrvatskoj ruse ljudima kuce i supe zbog pola metra izvan <gabarita<, eto u osijeku moze bepravna gradnja na pola trga!! |
|
|
|
|
|
čiopa Ukupno postova: 40 Spol: Žensko
|
|
Zadnja promjena: čiopa; 23.05.2007. 10:42; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ The sum of the intelligence on the planet is a constant. Population is growing. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dooobaaar! |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Trg njega nebi izdržo. |
|
_________________ |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Trebalo bi isprinatati ovo i polijepiti po gradu
Zakon si ti to smontir'o!! |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
euchrid je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la: ›
Jedino su meni Radijatori zakon, al kuzim da se mnogima ne svidjaju...
|
i meni su radijatori zakon... još da su na boljem mjestu...
kakav rat, takav i spomenik - rđav i u kurcu... odlična simbolika
|
i meni su radijatori zakon... kad su malo manji i griju |
|
|
|
|
|
|
8 je napisao/la: ›
Mislim da bismo pokretanjem građanske inicijative, stajanjem na trgu sa zviždaljkama i prikupljanjem potpisa rekli puno više.
|
to je odlična ideja, čudi me da se ni jedna udruga u gradu nije sjetila tako nečega kao što je peticija... iako bi i meni bio draži neki oblik mirnog prosvjeda... ali vjerojatno je tako nešto u osijeku u samom startu osuđeno na propast... tužno |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
8 je napisao/la: ›
Mislim da bismo pokretanjem građanske inicijative, stajanjem na trgu sa zviždaljkama i prikupljanjem potpisa rekli puno više.
Nažalost, na to bi došlo 20 ljudi od svekolikog kukavnog i čemernog puka - demokrastska svijest u Osijeku je ubijena, satrta i mnogi su joj se popišali na grob.
|
doći će ih više ako organiziraš besplatan grah i pivo.. :/
nažalost, kod nas samo takve manifestacije izvuku ljude van.. s dodatnim posudama kako bi kući ponijeli da ima i žena što jesti.. katastrofa..
nikako ne podupirem taj spomenik.. nakaradan je, prevelik i nije mu mjesto na trgu.. na trg treba vratiti "građane".. iako ni za njih sada tamo nema mjesta..
vidjela sam baš neki dan tu skulpturu tamo u Tvrđi u dovrištu iza Vege, čak nije ni zaštićena nekim najlonom ili nečim sličnim nego je prepuštena na milost i nemilost vremenskim uvjetima.. Tako će i Starčević završiti jednom.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
da citiram svog oca koji je komentirao spomenik:
"izgleda kao nedovršena masa nečeg nedefiniranog, iz koje strši samo nos i noge koje izgledaju kao da imaju elefantijazu. da ga se sada iskopa iz groba, vjerojatno bi i pravi starčević bolje izgledao." |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
"izgleda kao nedovršena masa nečeg nedefiniranog, iz koje strši samo nos i noge koje izgledaju kao da imaju elefantijazu. da ga se sada iskopa iz groba, vjerojatno bi i pravi starčević bolje izgledao."
|
de reci starom da nam se pridruži na forumu! |
|
|
|
|
|
|
Poppy je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la: ›
"izgleda kao nedovršena masa nečeg nedefiniranog, iz koje strši samo nos i noge koje izgledaju kao da imaju elefantijazu. da ga se sada iskopa iz groba, vjerojatno bi i pravi starčević bolje izgledao."
|
de reci starom da nam se pridruži na forumu!
|
nema vremena, on samo ubija dušmane u igricama |
|
|
|
|
|
nessa
Ukupno postova: 8 Lokacija: lanterna.... Spol: Žensko
|
dakle tako, osoba koja nema veze s našim Gradom (bdw Livnjak jedan obični) nam samo glavobolje zadaje dok mi sjedimo tu na forumu i raspravljamo šta bi se trebalo tj. ne bi trebalo napraviti, umjesto da se pomaknemo iz udobnosti svojih soba i napravimo nešto konkretno (tipa gradski puč...hehehe) zašto ne odemo do Livna i tamo ostavimo kamenčinu od 19t.??? ooops pardon pa tamo i stoji jedna takva kamenčina.... |
|
_________________ life is a bitch and then u die... |
|
|
|
|
|