Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
gospođa trakošćanec il kako se već zove neupitno vrlo lijepo živi od svoje saborske plaće, sumnjam da puno polaže u životu na kućanske poslove i djecu, zato gospođo trakošćanec ako ikada slučajno pročitate ovo: NIJE TEŠKO IZRODITI PUNO DJECE, TEŠKO JE BITI DOBRA MAJKA! sigurno je i vas u obitelji bilo 17 i svi ste narasli u lijepe velike hrvate koji se brinu o svojoj domovini i njenoj demografskoj slici. nažalost. fak of! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Ta čitava njena spika me podsjeća na rome, "the more the merrier", po njenom treba izrodit rukometnu momčad pa nek se ulica brine o njima jer bi normalna majka i otac morali radit 6 poslova da podmire račune i nahrane 100 gladnih usta, a da ne govorim o školi, obući, odjeći i drugim troškovima, šta bi ta djeca trebala bit željna čokolade i sladoleda jer sa našim standardom čudim se što uopće ljudi imaju djece.Gospojo Trakoščanec ajde kad ste tako pametni za svaku majku nerotkinju izrodite vi dijete i vi ga odgojite i podmirujte njegove troškove.Glupa zatucana bedevija!!! |
|
|
|
|
|
GasssoLina
Ukupno postova: 88 Lokacija: 13 kamenčić od Sunca Spol: Žensko
|
jednostavno nevjerojatno.u 21.stoljeću takve izjave i to od strane žene..aj da je to rekao neki biser u našem saboru koji je sišao s planine,gdje je još jučer stoku čuvao i sad se igrom "slučaja" našao u saboru među kvazi intelektualcima,ne bih se čudila..ali žena..mdaj..trebala bi ona otići bar jedan dan u vrtić raditi..i nek vidi kako je divno ženi HRVATICI koja je rodila 14-ero djece.. |
|
_________________ Just smile and wave boys...Smile and wave... |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ta čitava njena spika me podsjeća na rome, "the more the merrier", po njenom treba izrodit rukometnu momčad pa nek se ulica brine o njima jer bi normalna majka i otac morali radit 6 poslova da podmire račune i nahrane 100 gladnih usta, a da ne govorim o školi, obući, odjeći i drugim troškovima, šta bi ta djeca trebala bit željna čokolade i sladoleda jer sa našim standardom čudim se što uopće ljudi imaju djece.Gospojo Trakoščanec ajde kad ste tako pametni za svaku majku nerotkinju izrodite vi dijete i vi ga odgojite i podmirujte njegove troškove.Glupa zatucana bedevija!!!
|
Ma nije to baš tako jadno i crno...samo trebaš imati dobru plaću..što nažalost većina nema..
Što je ta dotična gđa. rekla je skroz uvredljivo ...
Što bi to trebalo značiti da žena koja nema djecu ne vrijedi ništa ??? Glupost.
Kao i ona koja ima puno djece da vrijedi više??? isto glupost..
Samo neznam zašto mi se diže tlak od svega toga.. |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ma koga njihovo mišljenje uopće zanima? Pa one žive na drugoj planeti sa svojim plaćama, vozačima, domjencima, i sl.
Sjećam se kad je svojevremeno Vesna Škare Ožbolt izjavila kako i ona ima djecu, pa se vratila još friška od poroda na posao.
Njen "posao" se ne može usporediti sa poslovima žena - običnih smrtnica, a da ne pričamo kako je u istoj emisiji izjavila kako je djecu sa sobom vukla na posao u Banske dvore i slično.
Baš, to svaka majka može, ako te uopće itko i zaposli, nakon što si rodila dijete.
Kakve ljude imamo na vlasti, zato nam sve i je tako. |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Ah..ja sam jedna totalno bezvrijedna ženetina i danas kada završim s poslom i odem doma izležavat ću se na krevetu i piljit u ćoškove... ,,i razmišljat ću o svojoj bezvrijednosti i onda kada budem nešto smislila onda ću pozvat frendice da to podijelim s njima... ....gjozna sam.... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam jedinica pa su se moji mučili i sa mnom, a kamoli obitelji koje imaju više djece. I kako da mi trudnoća padne na pamet kad ne znam hoće li mi sjesti plaća, hoću li uopće biti zaposlena... Najlakše je ostati trudna, a dalje... ha? Divim se majkama koje žongliraju sa obavezama i pri tome zaboravljaju na sebe. Ja to ne mogu sada a neću ni još neko vrijeme. Pa neka o meni misle da nisam vrijedna, i don't give a damn. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
fairy je napisao/la: ›
Ah..ja sam jedna totalno bezvrijedna ženetina i danas kada završim s poslom i odem doma izležavat ću se na krevetu i piljit u ćoškove... ,,i razmišljat ću o svojoj bezvrijednosti i onda kada budem nešto smislila onda ću pozvat frendice da to podijelim s njima... ....gjozna sam....
|
Ti si moj idol! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
betty je napisao/la: ›
@kopile ,mi cemo biti ravnopravi kad vi budete radjali,ili ostajali kod kuce s djecom,znas i muskarci mogu ici na porodiljski,pa ti lijepo ostani kuci s bebom,iako mislilm da bi to tvojoj zeni bila gora solucija jer bi se duplo naradila ,prvo na poslu a onda jos kad dodje kuci.
|
Ne bih se baš kladio, osim ako i dalje budu presudne kvalitete muškarca koje su sada presudne. To je što se tiče posla kod kuće.
A da bi bili ravnopravni trebale bi cure malo poraditi na inicijativi (tj. kod nas još puuuuuuuno.) pa da mi biramo (što se neće dogoditi). |
|
_________________ Mislim, dakle jesam!
"Važno je zvati se Mladen!" |
|
|
|
|
|