Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
bit će cirkus veći ako se ustanovi da je Šeki ustvari Šemsudinka Šekić i sve ugodno iznenadi svojom pojavom...
|
a boga ti ko je pa sad Šemsudjblcsirfvb Šekić majke ti jel to neki stvarni lik ili plod mašte tvoje
p.s. možd se pojavi i mica torbica  |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
jedan super kul turbo fensi frajer
a za tipkovnicom-pravi virtuoz  |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
ne zaboravite dokumentirati događaj ! ! !  |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
eo pošto niko nije već spomenuo ja ću:
u petak u excaliburu forumaška kahva s posebnim gostom, naime poznat posjetiteljima chata u osijek dolazi, jedan jedini, neponovljivi, satro me grom ako tak šta još u svijetu postoji, najbolji ŠEMSO :graja gomile roooooarrrrr: tako je da dobro čitate, dođite u ex u petak i upoznajte jednog jedinog šekija, biće ludo i nezaboravno
ja dolazim
|
Nemoj pisat gluposti...
Šemso (poznat korisnicima chata031) ne dolazi....ima financijskih poteškoća...ima dovoljno love da dođe u Osijek, ali ne i da se vrati.....ja sam mu obećao pomoći oko toga, ali nemam namjeru da mu ja sam platim povratnu kartu koja dođe oko 100-tinjak kuna... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
eto ti ga sad. a možda dečko i nije razmišljao o povratku,nego naći žemsku koja će ga maziti,paziti i tepati mu:pohani čevapčiću moj  |
|
|
|
|
 |
zeros
|
pricali smo ti o njemu prošli petak...to je onaj lik što ima antivirus za kompjuter ali nema za internet  .....heheeh...i taj je lik tek nedavno otkrio jednu vrlo zanimljivu stranicu www.google.hr  |
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ajmo sad svi: šemso! šemso! šemso! mi smo šemsini šemso je naš. ajde da se svi malo pomuĆimo u petak pa ćemo skupit neku paru za starog druga. svako ubode cekija i skupit ćemo za vlak/bus/brod/avion/konja ili šta već. šemso! šemso! šemso! |
|
|
 |
zeros
|
Dobar prijedlog, ajmo skupit lovu za šemsinu kartu...sad sve ovisi o broju ljudi koji žele dati lovu...karta je nekih 100-tinjak kuna.....to trebamo najkasnije do četvrtka odlucit, pa cu mu javit.....uglavnom, vlak iz Virovitice za Osijek krece oko 19.30..u Osijeku je oko 22.30...otici cu po Šemsu na kolodvor i dovest cu ga u excalibur, gdje cemo svi zajedno malo "pijancit"....vlak iz Osijeka za Viroviticu polazi oko 3.30......i u subotu ujutro je šemso kod kuce....
živio šemso!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mali crni dečak na vodi reče..."šemso ne postoji"... |
|