Autor |
Poruka |
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
marijuan je napisao/la: ›
nedavno se dragan kovačević dovodio u vezu sa obiteljskim nasiljem.
|
Ma ne bi se bivši djelatnik ministarstva poljoprivrede tako nisko ponašao |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 22.01.2013. 22:33; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Sad imaju šansu odraditi poglavlje pravosuđe. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
PEGY je napisao/la: ›
Sad imaju šansu odraditi poglavlje pravosuđe.
|
Haha, hrvatsko pravosuđe dobar vic, dobar!! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
marijuan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nedavno se dragan kovačević dovodio u vezu sa obiteljskim nasiljem.
|
Nije se Dragan Kovačević dovodio u vezu sa obitejskim nasiljem nego ga jeGlavaš dovodio u tu vezu. No kao i većina stvari Glavaš je opet ispričao predizborne pamflete bez pokrića, pa tako i oblatio čovjeka bez veze. Ne kažem da kovačević nije to radio, ja to ne znam, ali ako nekog optužuješ imaj barem trunku dokaza... |
|
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
kolliko istine u svakom postu, drago mi je vidjeti vas koji tipkate sa tolikom emotivnoscu sve ovo. zasto? pa jednostavno zato sto vidim da je jos nekome stalo do grada na dravi.
stvarno ne znam kako iz osijeka ocistiti "duh sicilije" , kako je netko lijepo napisao i dao usporedbu. samo se iskreno nadam da ce se barem malo, ali barem malo svemu stati na kraj, iako ja mislim da to ovdje, u ovoj regiji, nema teoretske sanse
NA ZALOST! |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
PEGY je napisao/la: ›
Sad imaju šansu odraditi poglavlje pravosuđe.
|
Haha, hrvatsko pravosuđe dobar vic, dobar!!
|
slazem se
cinjenica je da samo kod nas kad zapalis trabu dobijes tri godine zatvora, dobijes mito od 800eura dobijes godinu i pol zatvora, a pobijes obitelj i onda si psihicki nestabilan
tako i ovdje jedino ko moze najebat su eventualni svodnici , te djevojke i ovi koji su radili u domu( oni ako nitko drugi ce morati biti zrtvovani da ispadne da se nes radilo ) |
|
|
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
slazem se
cinjenica je da samo kod nas kad zapalis trabu dobijes tri godine zatvora, dobijes mito od 800eura dobijes godinu i pol zatvora, a pobijes obitelj i onda si psihicki nestabilan
To ti kod nas s kriminalom kao i s poljoprivredom, cijeni se samo okrupnjavanje; što više ukradi, što više upropasti, napravi što veće gadarije. Ukradi 500 eura pa ćeš tri godine u zatvor, ukradi 5 miliona pa ćeš biti ugledni poduzetnik. |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
rođena u Osijeku je napisao/la: ›
To ti kod nas s kriminalom kao i s poljoprivredom, cijeni se samo okrupnjavanje; što više ukradi, što više upropasti, napravi što veće gadarije. Ukradi 500 eura pa ćeš tri godine u zatvor, ukradi 5 miliona pa ćeš biti ugledni poduzetnik.
|
Velika istina - misao koju je svojevremeno napisao još Honore de Balzac. Ništa se još nije promijenilo... |
|
|
|
|
|
megan Ukupno postova: 7 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
objavite imena dotične gospode |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
rođena u Osijeku je napisao/la ( Pogledaj post): ›
slazem se
To ti kod nas s kriminalom kao i s poljoprivredom, cijeni se samo okrupnjavanje; što više ukradi, što više upropasti, napravi što veće gadarije. Ukradi 500 eura pa ćeš tri godine u zatvor, ukradi 5 miliona pa ćeš biti ugledni poduzetnik.
|
Ne ugledni nego uspješni poduzetnik Živjela naša pravna država |
|
|
|
|
|
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol: Žensko
|
Fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, ako je to istina sve, takve ljude treba javno linčovati. A zakon nam je ajme |
|
|
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nešto su jako brzo došli do zaključka da je sve namještaljka, sada još više vjerujem da je istina... |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sad su na rtlu rekli da je moguce da su se djevojke same organizirale
o boze pa ovo je najgluplja izjava ikad
kako su te djevojke uopce mogle dolaziti do tih osjeckih politiciara koji se spominju
ako je bilo, moglo je bit iskljucivo organizirano |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Angelium je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne kažem da kovačević nije to radio, ja to ne znam, ali ako nekog optužuješ imaj barem trunku dokaza...
|
e hajde sada objasni ti meni polako, jer sam star i sporo čitam, gdje sam ja to optužio kovačevića? |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
|
|