Autor |
Poruka |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ne valja mi kava bez osijek031..
to mi je kao onaj keksic uz kavu.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
da ne kazem da znam dobiti i neku ulaznicu.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
padobranac je napisao/la: ›
to mi je kao onaj keksic uz kavu..
|
hehe
ništa bez keksića |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
bilo kuda keksić svuda |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ja volim Osk031 jer je tako super, čini me sretnom i zadovoljnom, moj dan ne može početi bez jutarnje kave i ovog portala, forumashi su tak supika, sve vas volim, tako ste mi kul, želim mir u svijetu.....it's OK... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
....jer je kao New York, baš nikada ne spava.... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Anjica Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
Zato što saznam sve što se u Osijeku zbiva jednim klikom. A forum 031, zato što nekim svojim iskustvima mogu, tj. želim ''pomoći'' drugima. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
fear of the dark je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zato što ubijam vrijeme........pročitam vijesti......nekad se dobro nasmijem......a i dugo su me zabavljali komentari starijih forumaša pa eto sad i ja malo piskaram....sve u svemu...zabavno mi je tu...nekad više, nekad manje.....
|
šteta što nema "like" opcija, sad bih ovo lajkala
ja sam nekada jako voljela ovaj forum, sada nešto manje,nekako sam izgubila volju za komnetiramnjem, ali, prva ljubav se ne zaboravlja.
ipak prva ljubav |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
patak, Ukupno postova: 4 Lokacija: Austria Spol: Muško
|
Kako lijepo zvuci; TO JE MOJ GRAD;TU SAM RODJEN JA; |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
to ti ko onaj stari odrpani ker koji se vucara po dvorištu, star je i islužen al ga jednostavno nemoš ubit ... ne ... ček ... to je nešt drugo |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
volim os031 zbog manichea, uvijek me rasplače kad ''upiše'' nešto:-D |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Update...
Slavonski je community i najposjećeniji lokalni portal. Postovi se ne uklanjaju (ukoliko nisu uvredljivi), što će reći da svi imaju pravo iznijeti svoje mišljenje i da ovdje ne ostaju samo dobri postovi, već i oni koji nisu med i mlijeko. Nije političko glasilo niti jedne stranke, što mi je odlično jer ne volim ni p od politike. Naravno, na forumu ima političkih rasprava, ali ne možeš zabraniti ljudima da pišu o nečemu što ih zanima.
Usudila bih se reći da je portal Osijek031.com postao brand jer mnogi znaju za njega i redovito ga posjećuju. Kvalitetne galerije, tekstovi i mnoštvo najava veliki su plus jer korisnici uvijek mogu vidjeti što se događa u gradu i okolici i posjetiti izložbe, razna otvorenja, pogledati raspored kino projekcija, predstava, pogledati što se nudi od partyja te još mnogo toga. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
August_Šenuija
Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Na ovom portalu se osjeti demokracija u društvu. Ovdje sam slobodan i pokušavam normalnom kritikom, pohvalom ili nekom od komunikacijskih fora reći što mi je na duši.
Hvala ti Forum031 !
|
|
_________________ August Šenuija |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
August_Šenuija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na ovom portalu se osjeti demokracija u društvu. Ovdje sam slobodan i pokušavam normalnom kritikom, pohvalom ili nekom od komunikacijskih fora reći što mi je na duši.
Hvala ti Forum031 !
|
Baš, čak si 5 puta iskoristio svoje pravo da nešto kažeš! |
|
|
|
|
|
|
|