Autor |
Poruka |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
Znači ništa od peticije i prosvjeda velikih masa ? pih, samo lajanje, a nikad ugriz.
Pudlice |
|
|
|
|
|
porezni obveznik
Ukupno postova: 347 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Barem jednu ulicu Miroslava Kutle bi trebali imati. Ipak nas je i od zadužio. |
|
_________________ ˝Najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi je privatizacija˝.
Borislav Škegro |
|
|
|
Od sutra prestajem
Ukupno postova: 206 Spol: Nebitno
|
inat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ajde tišina miševi!!! Skroz nešto kukate! Zvat će se po Tuđmanu i gotovo! Kad vi dođete na vlast (a to je malo teže) nazovite ga kako želite.
|
Zapamtite! Ovo je njihovo pravo lice. Dok miševi samo nešto kukaju "inati se Slavonijo" će napravit kako joj se hoće. |
|
|
|
|
|
porezni obveznik
Ukupno postova: 347 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ista praksa i način rada kao i Hdz. |
|
_________________ ˝Najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi je privatizacija˝.
Borislav Škegro |
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
porezni obveznik je napisao/la: ›
Ista praksa i način rada kao i Hdz.
|
Pa, HDSSB = HDZ. To su isti ljudi, isti način razmišljanja i ponašanja. Bili su u istoj stranci u vrijeme crnih fondova i ne zaboravimo - HDSSB-ovac Glavaš je prevarom na stranačkim izborima na vlast u HDZ-u doveo Sanadera, koji je kasnije pljačkao Hrvatsku i vjerojatno dijelio bratski s Glavašem i ostalim HDZ-ovcima tj. današnjim HDSSB-ovcima (dok nije došla depeša iz Amerike da mora u ćuzu jer je ubijao civile).
Način na koji se izražavaju Jabuka, inat, Mrky i ostali su samo vrh bahatog, primitivnog i divljačkog brijega kojeg krije HDSSB, stranka koja ne priznaje presude hrvatskih sudova.
Sramota da oni danas predstavljaju MOJ GRAD! |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
ljilja Ukupno postova: 165 Lokacija: tu Spol: Žensko
|
Carobnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
porezni obveznik je napisao/la: ›
Ista praksa i način rada kao i Hdz.
|
Pa, HDSSB = HDZ. To su isti ljudi, isti način razmišljanja i ponašanja. Bili su u istoj stranci u vrijeme crnih fondova i ne zaboravimo - HDSSB-ovac Glavaš je prevarom na stranačkim izborima na vlast u HDZ-u doveo Sanadera, koji je kasnije pljačkao Hrvatsku i vjerojatno dijelio bratski s Glavašem i ostalim HDZ-ovcima tj. današnjim HDSSB-ovcima (dok nije došla depeša iz Amerike da mora u ćuzu jer je ubijao civile).
Način na koji se izražavaju Jabuka, inat, Mrky i ostali su samo vrh bahatog, primitivnog i divljačkog brijega kojeg krije HDSSB, stranka koja ne priznaje presude hrvatskih sudova.
Sramota da oni danas predstavljaju MOJ GRAD!
|
Pa ljudi i žene, de angažirajmo se!!!!! A ne bit hrabri ispod stola sa figom u džepu!!! |
|
|
|
|
|
Hadzo
Ukupno postova: 27 Lokacija: Zagreb, Osijek Spol: Muško
|
Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje, samo mi smo ga stvarno prećerali...No dobro, sami smo doveli Njofru na vlast (iako ja nikada nisam glasao za njega ali jebiga, dio sam amorfne mase i mogu se jebat'), sami smo doveli premaskirane Glavaševe klaunove na vlast u gradu (ponavljam ono iz prethodne zagrade) i samim time dali smo im bianco ček za gluposti kao što je promjena imena Trga slobode.
Ali zapravo, zar to nije logičan slijed stvari: slobode se u Hrvatskjoj ionako već godinama smanjuju ili ukidaju, tako da ova gesta ima i svoju simboličnu vrijednost. Uglavnom, pustite govna nek rade svoj posao, ionako će biti po njihovom. Sva sreća da nemam djecu da im jednog dana pričam kako su nam polupismeni pajaci pout Kolobarića, Završkog i sličnih krojili grad... |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Jednoumlje -> mnogoumlje -> bezumlje = čista dijalektika (a la Croata) |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
venSla Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Po komentarima vidim da neki gledaju na nas koji smo glasovali "Ne" kao na komunjare i izdajice. To što volimo slobodu više od Tuđmana automatski nas čini neprijateljima Hrvatskog naroda (po nijma), NeHrvatima, jer pravi Hrvati očito ne vole slobodu. Inače znate to su vam bile standardne UDBA-ške metode za vrijeme komunizma i jednoumlja. Netko se ne slaže s tobom, proglasiš ga izdajicom i državnim neprijateljom pa završiš u nekoj ustanovi na predogoju... |
|
|
|
|
|
mirkolalic Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
venSla je napisao/la: ›
Po komentarima vidim da neki gledaju na nas koji smo glasovali "Ne" kao na komunjare i izdajice. To što volimo slobodu više od Tuđmana automatski nas čini neprijateljima Hrvatskog naroda (po nijma), NeHrvatima, jer pravi Hrvati očito ne vole slobodu. Inače znate to su vam bile standardne UDBA-ške metode za vrijeme komunizma i jednoumlja. Netko se ne slaže s tobom, proglasiš ga izdajicom i državnim neprijateljom pa završiš u nekoj ustanovi na predogoju...
|
Pa Franjo je bio Titov podanik, pa su se posvađali na beli te je krenuo drugim putem... |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
prije 2-3 godine, gostovao je kod Ante Prkačina u emisiji neki matori koji je prošao Križni put..i tako priča on kako su ih vodili prema Zagrebu kad dolazi partizanski đip i u njemu mladi oficir pita glavnog kud ih vode..ovaj kaže ne zna kud će s njima pa ih vodi u Zagreb a oficir "kakav Zagreb, tu ih pobijte" i ode..kad su se spremali partizani da ih pobiju naiđe neki drugi partizanski oficir i zaustavi pokolj(mislim da je matori rekao da su nekog i ubili)..poslije nekog vremena vidio je sliku tog istog mladog oficira (koji je naredio da se zarobljeni ustaše i domobrani pobiju) u novinama i prepoznao ga je a i saznao je kako se zove...šta mislite tko je to bio>? |
|
|
|
|
|
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
prije 2-3 godine, gostovao je kod Ante Prkačina u emisiji neki matori koji je prošao Križni put..i tako priča on kako su ih vodili prema Zagrebu kad dolazi partizanski đip i u njemu mladi oficir pita glavnog kud ih vode..ovaj kaže ne zna kud će s njima pa ih vodi u Zagreb a oficir "kakav Zagreb, tu ih pobijte" i ode..kad su se spremali partizani da ih pobiju naiđe neki drugi partizanski oficir i zaustavi pokolj(mislim da je matori rekao da su nekog i ubili)..poslije nekog vremena vidio je sliku tog istog mladog oficira (koji je naredio da se zarobljeni ustaše i domobrani pobiju) u novinama i prepoznao ga je a i saznao je kako se zove...šta mislite tko je to bio>?
|
Mirko Fodor? |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la: ›
..šta mislite tko je to bio>?
|
@leteci mungos |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
simo031 je napisao/la: ›
|
@leteci mungos
|
Da sam tada naredio ubojstvo vlastitog djeda, danas me ne bi bilo, zar ne?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la: ›
|
@leteci mungos
|
Da sam tada naredio ubojstvo vlastitog djeda, danas me ne bi bilo, zar ne?!
|
Ne budi toliko osjetljiv ... Znaš kako kažu u narodu ...
"Lako tebi reć' majke mi, kad te komšinica rodila." |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|