Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Iiiii ,,,hvala što se i na ovakav način trudite doznati želej i potrebe stanovnika s Bostustkog,,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Nema na čemu, najgore je što ljudi misle da ne mogu ništa promijeniti, a mogu. Posebice na razini svojih četvrti i grada. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
što uz vinkovačku s jedne strane ne poslažete hrpu posuda s drvećem, kao oni što stoje na trgu... izgledalo bi poprilično efektno, a i kad se bude nešto ponovno kopalo samo ih se makne... |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
TataMata
|
euchrid je napisao/la: ›
što uz vinkovačku s jedne strane ne poslažete hrpu posuda s drvećem, kao oni što stoje na trgu... izgledalo bi poprilično efektno, a i kad se bude nešto ponovno kopalo samo ih se makne...
|
Nije loša ideja, proslijedit ću dalje. Možda se i prihvati... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
TataMata
|
Obzirom da me admin valjda iz samo njemu poznatih razloga ignorira evo objavljujem ovu vijest na ovaj način.
Završio se treći besplatni tečaj informatičkog opismenjavanja u organizaciji Odbora za promicanje tehničke i informatičke kulture Vijeća GČ Industrijska četvrt, namijenjen osnovnoj informatičkoj edukaciji građana: umirovljenika, umirovljenih hrvatskih branitelja, odnosno pripadnika braniteljskih i drugih udruga, nezaposlenih građana, građana s posebnim potrebama te ostalima, sukladno odluci Vijeća GČ.
Uvjerenja o završenom tečaju polaznicima je u četvrtak 25.10. u 18.00 u OŠ ''Dobriša Cesarić'' uručio dožupan Daniel Srb i voditelj tečaja Željko Pavković. Tom prigodom uručena je i vrijedna informatička oprema kao poklon sponzora tečaja tvrtke Iskon, za opremanje informatičkih kabineta u OŠ „Dobriša Cesarić“ i OŠ „August Šenoa“.
Tečaj se održavao u prostoru informatičkog kabineta OŠ ''Dobriša Cesarić'', od 10. rujna do 24. listopada, tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:00 do 19:30 sati. Od početka godine kroz različite oblike informatičkog osposobljavanja prošlo je 80 građana.
Tečaj će se poradi izuzetno velikog zanimanja građana nastaviti 05. studenog. Zainteresirani građani informacije mogu dobiti na tel. 272-353 te na www.industrijska.cetvrt.com |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Evo jedna ideja hajde napravite park tamo na drinskoj između staračkog doma i August Šenoe ta livada je potpuno bezveze a budući da nemamo parka tj stesan je skoro do kraja ovo bi mogo biti novi. Ili npr. veliki park iza mađarske škole prema obilaznici to i nisu neke pare malo drveća i nek raste! |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Nisam baš siguran ali mislim da su to prostori predviđeni za urbane sadržaje, provjerit ću. |
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ne znam što se događa sa onim zemljištem na Vinkovačkoj kod podvožnjaka. Već godinama stoji neiskorišteno. Tko je uopće vlasnik i misli li konačno nešto napraviti na tom zemljištu? |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
machor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evo jedna ideja hajde napravite park tamo na drinskoj između staračkog doma i August Šenoe ta livada je potpuno bezveze a budući da nemamo parka tj stesan je skoro do kraja ovo bi mogo biti novi. Ili npr. veliki park iza mađarske škole prema obilaznici to i nisu neke pare malo drveća i nek raste!
|
bRAVOOOOO ,,PARK, DA , kada je zadnji put u Osijeku napravljen ili kako se već kaže, zasađen park? ,,,,samo ih smanjuju i uništavaju,,,bravo mačore |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Osječanin je napisao/la: ›
Ne znam što se događa sa onim zemljištem na Vinkovačkoj kod podvožnjaka. Već godinama stoji neiskorišteno. Tko je uopće vlasnik i misli li konačno nešto napraviti na tom zemljištu?
|
To je zemljište planirano za izgradnju stambenog naselja, čeka se pravomoćnost građevinske dozvole. |
|
|
|
|
TataMata
|
SF klub Gaia iz Osijeka u suradnji sa GČ Industrijska četvrt, organizira od 2. do 4. studenog 2007. svoju desetu godišnju konvenciju SF-a i Fantazije, ESSEKON 2007, u Kući mladih Industrijske četvrti (KMIČ), Vinkovačka 76, Osijek.
Svečano otvorenje je u 14.00, u petak 02. studenog.
Program pogledajte u najavama, dodjite i zabavite se... |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
jel zna tko kad će biti gotova ona cesta što ide uspredno s drinskom? još se radi u gackoj. |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Provjerit ću koji su rokovi za završetak. |
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
e da, jeli istina da ce se raditi prikljucak sa vinkovacke na obilaznicu?... ako ne, trebalo bi razmisliti o tome... |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Istina je, projekt je gotov. |
|
|
|
|
|
|