Autor |
Poruka |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
I ja sam prije živjela na Jugu al se nemam želju vratit.
Hehe. Geto.
Btw, ja misl'a u Osijeku naselja, a ne kvartovi |
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
MissConception je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I ja sam prije živjela na Jugu al se nemam želju vratit.
Hehe. Geto.
Btw, ja misl'a u Osijeku naselja, a ne kvartovi
|
a koja je razlika između kvarta i naselja?
ja još živim na jugu i nemam želju ga napustit... |
|
|
|
|
|
Micki Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Retfala.
Naselje kakvo se samo poželjeti može. Za svakoga ponešto. Ima i mirnijih dijelova i ulica prema Višnjevcu, kao i nešto bučnijih, pr. Žuto naselje, koje je vrlo popularno i simbol retfale. Inače, ovdje su stanovi najjeftiniji za sada u Osijeku iza Juga2, stoga navalite! |
|
_________________ Osijek is the reason of my life:)
SUPPORT YOUR LOCAL FC! |
|
|
|
krč.
Ukupno postova: 39 Lokacija: Ladimirevci Spol: Muško
|
iako ne živim u OS, imam neko mišljenje o određenim kvartovima, recimo, rtf mi se baš ne sviđa, neznam zašto, bosutsko jako lijepo uređeno, tram i onaj lijepi kružni, ali jug2 je glavni. odlična povezanost sa centralnim djelom grada nevezano s udaljenosti, bogomdani busevi svakih 10 minuta i općenito pravi hood, geto, baš mi original izgleda, sve imaš centar praktički i netreba, a plus to sve, dosta i znam jug. a tek one kućice posvećene braniteljima
sjenjak miran, možda premiran, čini mi se kao kvart za babce i zaljubljene, premirno i puno je parkova xD |
|
_________________ rap.flowing ideas thru beat.
gledam te, Anonymous |
|
|
|
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
kad sam došla u osijek živjela sam na sjenjaku, jako ljepo. kratko sam na jugu 2 i ništa mi ne fali, sviđa mi se. a te bašce, a jeb... i ja tamo nešto kopkam ali bi više voljela da se to uredi, napravi neka šetnica oko bajera, kao jarun u zg. ima mjesta i za park i za neki sadržaj za djecu, mjesto za roštiljanje, pokoji kafić za noge odmorit, jako ljep ali neiskorišten prostor, šteta |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
stripi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kad sam došla u osijek živjela sam na sjenjaku, jako ljepo. kratko sam na jugu 2 i ništa mi ne fali, sviđa mi se. a te bašce, a jeb... i ja tamo nešto kopkam ali bi više voljela da se to uredi, napravi neka šetnica oko bajera, kao jarun u zg. ima mjesta i za park i za neki sadržaj za djecu, mjesto za roštiljanje, pokoji kafić za noge odmorit, jako ljep ali neiskorišten prostor, šteta
|
sad će proć cesta tamo...i zgrade okolo niču |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Meni se svidja Donji grad, zbog jedne stvari.
To je jedini kvart u kojem, posebno oko njihove "promenade", osječaš dah starog Osijeka.
Inace sam iz Retfale i zadovoljan sam... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
krč. je napisao/la: ›
a tek one kućice posvećene braniteljima
|
Gdje je to?
Ja sam kratko na Jugu 2. U početku nisam ni pod razno htjela na Jug, ali čini mi se sasvim ok. Ulica mi je donekle mirna, škola, vrtić, trgovina, knjižnica, bus, dom zdravlja i sl., sve mi je jako blizu.
Živjela sam i na VIČ-u (ali jako davno) i u Višnjevcu (donedavno). Višnjevac mi je bio savršen za život (i dalje tako mislim), osim što mi je uvijek problem bila povezanost s gadom. Tramvaj mi je bio daleko, a busevi ne voze često. I sad mi često nedostaje bent uz Dravu. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
malena_macaaa
Ukupno postova: 3 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ma ja u centru i milina..na vukovarskoj..sam sto je prob onima koji imaju prozore prema cesti mal je buka al naviknes se..ja sam srecom okrenuta prema dvoristu
prije sam zivjela na sjenjaku i ono..premirno je,dosadno i pomalo zamarajuće al dobro je za živit s malom dječicom |
|
|
|
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
|
|
|
tikvana
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Rođena u Osijeku i stvarno svugdje živjela,roditelji su težili uvijek većem prostoru..
Retfala pa DGO,zatim Jug 2 pa Vijenac Ivana Meštrovića,a poslije njega se vratili na Jug i ovdje ostali dosad.
Volim Jug,pogotovo dijelove Juga gdje su kuće jer i kraj tako žive i mlade(često i problematične) populacije možeš imati mir kada ti je najpotrebniji(učenje,spavanje...),a Jug diše,nije dosadan i monoton,kao Sjenjak ili Zeleno polje..
Nikad ne reci nikad,ali ovdje želim ostati iako bih se vjerovatno i drugdje navikla,kroz neko vrijeme. |
|
_________________ I want to play a game. |
|
|
|
krč.
Ukupno postova: 39 Lokacija: Ladimirevci Spol: Muško
|
Anastazija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
krč. je napisao/la: ›
a tek one kućice posvećene braniteljima
|
Gdje je to?
Ja sam kratko na Jugu 2. U početku nisam ni pod razno htjela na Jug, ali čini mi se sasvim ok. Ulica mi je donekle mirna, škola, vrtić, trgovina, knjižnica, bus, dom zdravlja i sl., sve mi je jako blizu.
Živjela sam i na VIČ-u (ali jako davno) i u Višnjevcu (donedavno). Višnjevac mi je bio savršen za život (i dalje tako mislim), osim što mi je uvijek problem bila povezanost s gadom. Tramvaj mi je bio daleko, a busevi ne voze često. I sad mi često nedostaje bent uz Dravu.
|
hmm. nemogu točnu lokaciju dat jer nisam iz osijeka, al kontam da su tamo kad gledaš od konzuma prema stadionu, sa te strane... jbg nisam dugo bio već na jugu, nažalost, pa eto nek me netko ispravi |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Anastazija je napisao/la: ›
Živjela sam i na VIČ-u (ali jako davno) i u Višnjevcu (donedavno).
|
Ja živio u Višnjevcu 6 godina u kojem si ti dijelu bila? Ako smijem pitati |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Anastazija je napisao/la: ›
Živjela sam i na VIČ-u (ali jako davno) i u Višnjevcu (donedavno).
|
Ja živio u Višnjevcu 6 godina u kojem si ti dijelu bila? Ako smijem pitati
|
Višnjevac rulezz! Nikad se ne bi odselio odavdje. U gradu si ali nisi. Sad kad nam još tramvaj prođe do Josipovca... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|