Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
da ugostitelji jednostavno sami odluče o tome hoće li se u njihovim birtijama dimiti ili ne...
|
isto tako kao što nepušači imaju izbor ne ići u zadimljene prostore.ako ne voliš drveće ne idi u šumu... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Slažem se da treba zabranit pušenje u javnim prostorijama tipa kao što su možda čekaone u kinu, kolodvori, kazališta i sl. Ali sam potpuno protiv zabrane pušenja u kafićima. To su privatni objekti i ako vlasnik želi pušaće u svojim prostorijama nema mu nitko to pravo zabranit. Osobno pušim i pušit ću, ali automatski ne planiram više ići na kavu u kafić ili na pivo, jer nema smisla, radije ću si skuhati kavu i popiti ju sa cigaretom u stanu. Žalosno je to što će većina kafića propasti i što će nezaposlenost tim zakonom sve više rasti, a kao da do sad nije dosta nezaposlenih. Ne vjerujem da normalan čovjek može tako razmišljati i takav zakon doneti a da se pri tome ogluši na posljedice. |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
morgan
|
sutra sam u nekim svatovima, zna li netko kako je to s pušenjem rješeno u tim salama za iznajmljivanje?u koju kategoriju one spadaju? |
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
mislim da je zabranjeno. moje sestra se udavala sad 1.5. , i spominjalo se da se neće moći više.. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Kako nepušači cijeli život udišu dim svojim roditelja, partnera i prijatelja, valjda i pušači mogu odvojiti sat dva dnevno da ne puše uz tu famoznu kavu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kako nepušači cijeli život udišu dim svojim roditelja, partnera i prijatelja, valjda i pušači mogu odvojiti sat dva dnevno da ne puše uz tu famoznu kavu.
|
...teško, teško.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
ok... idu porezi na cigarete, idu zabrane pušenja, u osijeku je inspektore pratila marica, a imali su i unajmljena 2 zaštitara... znam da da se i dalje daju poticaji za sadnju duhana. može li mi netko reći koliki su i što se točno ovim oprečnostima želi postići?! |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...evo citata iz Jutarnjeg:
"Miljenko Rakić, ravnatelj Uprave za poljoprivredu, potvrdio nam je da će se povećati poticaji samo za duhan prve klase.
- Za 1. klasu duhana poticaji sada iznose 8 kuna po kilogramu, dok su za 4. klasu 5 kuna. Iduće godine namjeravamo povećati poticaje za prvu klasu. Uzgoj duhana je u porastu zato što raste i potražnja. Zbog nestabilne političke situacije znatno je pala proizvodnja duhana u Africi, koja je jedan od većih izvoznika te biljke. To je uzrokovalo povećanu potražnju i porast cijena na svjetskom tržištu, pa je zato uzgoj duhana u Europi isplativiji. Kako je Hrvatska pogodna za uzgoj duhana, i to prvenstveno prvoklasnog, stalno rastu i prinosi - kaže Rakić. " |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
1step2far je napisao/la: ›
Kako nepušači cijeli život udišu dim svojim roditelja, partnera i prijatelja, valjda i pušači mogu odvojiti sat dva dnevno da ne puše uz tu famoznu kavu.
|
Gle, nama ne smeta kad vi jedete dok mi pušimo, prema tome - malo tolerancije molim! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
morgan
|
Zodijak je napisao/la: ›
mislim da je zabranjeno. moje sestra se udavala sad 1.5. , i spominjalo se da se neće moći više..
|
moje iskustvo je sljedeće - pušiši na vlastitu odgovornost.tako nam je bilo rečeno. inspekcije nije bilo... |
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Lokal Patriot
Ukupno postova: 50 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14279
ajd sad da vidim kak cete pusiti,hihi
|
Koliko zlobe, ti imaš mnogo veći problem nego što je pušenje, sigurno te nisu dovoljno grlili dok si bila mala. |
|
_________________ ____muškarac bez trbuha je kao nebo bez zvijezda___ |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Lokal Patriot je napisao/la: ›
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14279
ajd sad da vidim kak cete pusiti,hihi
|
Koliko zlobe, ti imaš mnogo veći problem nego što je pušenje, sigurno te nisu dovoljno grlili dok si bila mala.
|
ne mene su sutali,hihi |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Ovaj zakon je još jedna eu regulativa koja nema veze za zdravom pameću.... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Hebote, ja već mislio da će nam MMF zavrnuti kisik na tjedan dana pa nećemo moći upaliti cigaretu/lulu/bong/nargilu/joint...
Naj me tak' plašit! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|