Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Imam osjećaj da ćemo nas dvoje biti jako dugo prijatelji! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Imam osjećaj da ćemo nas dvoje biti jako dugo prijatelji!
|
Really? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
zavisi sa normalnim ljudima da,al s kretenima ne, sa 90% bivsih sam dobra,al na neke ne bi naslonila bicikl |
|
|
|
|
|
Frost
|
Neć' reć' ništa jerbo će se sila obrušit na mene |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
cina
Ukupno postova: 134 Lokacija: Dubovac 22, 47 000 Karlovac Spol: Žensko
|
mozda..kad prodje neko vrijeme, sada ne- prerano je |
|
|
|
|
|
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
nakon 100 god od kad je tema otvorena ja je slucajno nasla. prijateljstvo nakon veze????? wtf????? pojam prijatelj je netko s kim si jako blizak i s kim djelis svoje neke dogadaje i tajne! a ostalo su poznaninici. prijatelja imas samo par i ne treba ti vise. ne vidim nacin na koji bi mi netko s kim sam bila u vezi mogao biti prijatelj. mog bivseg s kojim sa dugo bila u vezi, imam na fb iz razloga jer smo kao rekli necemo ostat na ratnoj nozi. u pocetku smo se culi par puta i vise ne. a od tad je proslo 2 god. ne vidim stvarno razlog zasto ga uopce imam na fb. nema prijateljstva nakon ljubavi. nemaaaaaaaaa!!!!!!! lijepo i kulturno je kad vidis nekog pozdraviti ga i pitati ga kak je, al to je to. |
|
|
|
|
|
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Idi sad odmah i obriši ga onda s FB |
|
|
|
|
|
Frost
|
mzzi je napisao/la: ›
Idi sad odmah i obriši ga onda s FB
|
Baš to.
A sad... sve ovisi kakva je veza bila. Ostao sam s njih par u vrlo korektnim odnosima, tu i tamo se družimo i odemo na kavu, ali samo zato jer smo prebrzo uletjeli u vezu i skužili da ipak bolje funkcioniramo kao prijatelji i da smo jednostavno prerazličiti da bi ta veza opstala.
nije sve tako crno i bijelo |
|
|
|
|
|
ma ta moja veza je bila stvarno lijepa i uzivala sam s njim, al onda se dog neko sr... i ja ga nisam zamrzila radi toga, al nisam vise ni imala zelju biti s njim. kako kazu sve sto je lijepo ne traje vjecno . nema kod nas nikakvog kontakta ni nikakvih kava ni nista. al kak od cijelog teksta samo ste se za taj fb uhvatili ugl nebitno, nema nakon veze prijateljstva i tocka!!!! |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Gala_pia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma ta moja veza je bila stvarno lijepa i uzivala sam s njim, al onda se dog neko sr... i ja ga nisam zamrzila radi toga, al nisam vise ni imala zelju biti s njim. kako kazu sve sto je lijepo ne traje vjecno . nema kod nas nikakvog kontakta ni nikakvih kava ni nista. al kak od cijelog teksta samo ste se za taj fb uhvatili ugl nebitno, nema nakon veze prijateljstva i tocka!!!!
|
Na greškama se uči.
Svaki drugi put ćeš imati sve veću želju biti s osobom nakon sranja s njom. |
|
|
|
|
|
|
francika je napisao/la: ›
Gala_pia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma ta moja veza je bila stvarno lijepa i uzivala sam s njim, al onda se dog neko sr... i ja ga nisam zamrzila radi toga, al nisam vise ni imala zelju biti s njim. kako kazu sve sto je lijepo ne traje vjecno . nema kod nas nikakvog kontakta ni nikakvih kava ni nista. al kak od cijelog teksta samo ste se za taj fb uhvatili ugl nebitno, nema nakon veze prijateljstva i tocka!!!!
|
Na greškama se uči.
Svaki drugi put ćeš imati sve veću želju biti s osobom nakon sranja s njom.
|
hahahahaha. molim?????? tko je rekao da ja zalim za svojom odlukom?????? skreces s teme, offtopic!!!!! |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Nisam rekao da žališ, samo sam rekao kako će ti biti ubuduće u nakon drugih veza.
A ta veća želja ubuduće da budeš sa bivšim nakon veze nije offtopic (no nemora to biti samo nakon veze nego čak i u vezi nakon što Vam se dogodi neko sranje). |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Ja sam sa svojom u izrazito korektnim odnosima... Ne komuniciramo... stvarno ne znam o cemu bih s njom pricao |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
kulsavaj Ukupno postova: 100 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Ma znam to ovisi jako mnogo i o tome kako se situacija dalje razvija u životu to dvoje ljudi. Nema prijateljstva jer konflikt je u zraku, možemo se nakon mnogo vremena praviti kao sve OK, ali tek onda kad je sve dobro posloženo i kod jednog i kod drugog ali i jako ovisi od toga kakve su osobe s kojima su ti ljudi sada i kako se oni osjećaju! Ali svejedno to se ne može zvati prijateljstvo!!!
Žao mi je što moram priznati ali različiti su i osjećaji prema različitim mojim prethodnicima, znam da sam jednog mrzio, ali da baš mogu reći zbog čega? i ne mogu. Ostali baš da se simpatiziramo nešto previše to ne, ali super je kad su takvi pogledi i susreti bestrasni! Ali i opće raspoloženje u datom trenutku također igra ulogu. |
|
_________________ Bubalo ŠTREBERU! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Prijateljstvo, teško. Odnosi poslije veze mogu ići maksimalno do granice snošljivosti. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|