Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Postano: 08.10.2007. 20:25
Naslov:
|
 |
A čuj, svi iz te dijaspore će stajati u redu i glasati "zna se".
Lik sa fotke je pristupio stranci, prema tome...
sad znaš zašto plaćaš poreze. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Postano: 08.10.2007. 20:48
Naslov: Re: Da su danas lokalni izbori...
|
 |
|
|
 |
DanicaV
|
Postano: 08.10.2007. 21:01
Naslov:
|
 |
a kako je lova došla u proračun?
onaj tko puni taj proračun, neka i glasa. |
|
|
|
 |
|
Postano: 08.10.2007. 21:08
|
 |
u tom i je caka, planiraju 6 mandata koje su "kupili" lovom poreznih obveznika. |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
Postano: 08.10.2007. 21:24
Naslov:
|
 |
znam, i ljuta sam zbog toga....
osobito što znam masu slučajeva iz dijaspore da ubiru lovu od raznih socijalnih davanja u obje države. piškit ću, kakit ću, a ja neka plaćam poreze. |
|
|
|
 |
machor Ukupno postova: 315 Spol:  Muško
|
Postano: 08.10.2007. 21:40
Naslov:
|
 |
A jesu li te učili u HNS kako je Čačić sa onom svojom firmom imao posao u Izraelu i osto je dužan masi Hrvatskih kooperanata što je naravno u globalu bilo da masa hrvatskih radnika nije dobila plaću za godinu i nešto dana rada -odvratno i on bi bio premijer- al nažalost pošto mi se desni gade morat ću birat između SDP i HNS na gradskoj a na državnoj SDP definitivno |
|
|
|
|
 |
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol:  Nebitno
|
Postano: 11.10.2007. 15:29
Naslov:
|
 |
Za HNS ni slučajno neću glasovat gadi mi se njihova predsjednica, a ni za SDP ne namjeravam glasovat. |
|
|
|
|
 |
adutant Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Postano: 17.10.2007. 14:48
Naslov:
|
 |
Ja cu bas za HNS i dao sam svoj glas u anketi. Kome drugome? HDSSB-učini su veliku uslugu gradu što su veću luđaka skupili na jedno mjesto. HDZ-lopovi i privatizacijski mešetari. Sa rukom na srcu, naravno. HSP-potpuni nesposobnjakovići. Onaj Đapićev film se može zvati "Prodavac magle". Ništa ne znaju. SDP-simaticni su ali brate njonjavi. HSS-HSLS- nemam energije za obrazložiti. |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Postano: 18.10.2007. 15:13
Naslov:
|
 |
Pogledajte semafor! Ko gubi ima pravo da se ljuti
HNS sa Pusićkom i Čačičem je totalno u klincu, za njih ne bih glasao ni da su jedina stranka u državi, jednostavno mi se gade u svakom pogledu. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
|
Postano: 18.10.2007. 16:15
|
 |
Srećom se na izborima ne može više puta glasat kao ovdje inače bi vjerojatno slično završilo. A s druge strane ni ovakav rezultat new bi bio loš, jer bi se trajno riješili magistra i ekipe, ako ekipe još ima, gadno se osipaju u zadnje vrijeme. |
|
|
|
|
 |
TataMata
|
Postano: 18.10.2007. 16:46
Naslov:
|
 |
HSP nikad nije bio jači niti popularniji nego danas. Članstvo nam pristupa u zadnje vrijeme više nego ikad, ljudi su prepoznali pošten i kvalitetan rad te podređenost općem dobru za boljitak nas svih. Zbog Tadića mi je žao ali umjesto njega šansu će dobiti drugi i mlađi kao što je Danijel Srb koji će nesumnjivo znati braniti interese Slavonaca i Osijeka u Saboru dok je Tadić ipak malo više vukao za Dalmaciju, pa na kraju to i ne ispada loše. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
|
Postano: 18.10.2007. 16:53
|
 |
Ni magistar to ne bi bolje rekao.  |
|
|
|
|
 |
TataMata
|
Postano: 18.10.2007. 16:59
Naslov:
|
 |
Hvala
Magistar |
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Postano: 18.10.2007. 17:04
Naslov:
|
 |
HSP nikad nije bio jači niti popularniji nego danas. Članstvo nam pristupa u zadnje vrijeme više nego ikad, ljudi su prepoznali pošten i kvalitetan rad te podređenost općem dobru za boljitak nas svih. Zbog Tadića mi je žao ali umjesto njega šansu će dobiti drugi i mlađi kao što je Danijel Srb koji će nesumnjivo znati braniti interese Slavonaca i Osijeka u Saboru dok je Tadić ipak malo više vukao za Dalmaciju, pa na kraju to i ne ispada loše.
|
Na dobrom imageu HSP-a možete zahvaliti Rožiću i Tadiću. Sigurno ne Anti Đapiću...
Eh da, ove priče "on je vukao za Dalmaciju a sad dolazi Srb i sad će biti bolje za Osijek(mislim da si na to ciljao) su priče za malu djecu. Pa šta će nama Tadić ili Srb kad mi imamo predsjednika HSP-a iz Osijeka. Nije li on najjači u stranci i nije li on taj koji je trebao"vući" za Osijek i Slavoniju? Plus Vlado Jukić! |
|
|
|
|
 |
TataMata
|
Postano: 18.10.2007. 17:52
Naslov:
|
 |
U svakom slučaju nakon stoljeća sedmog napokon je netko iz Osijeka i radio nešto za dobrobit Osijeka i Slavonije ali ne samo na riječima nego i djelima. trebalo bi nam biti u cilju imati što više poštenih Slavonaca u Saboru, a valjda će se jednom i formirati taj čuveni slavonski lobi za našu dobrobit iz svih parlamentarnih stranaka. |
|
|
|
 |
 |
|