Autor |
Poruka |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Sjemba je zakon, samo kuća je rules |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Još jedan sa VBK, iako mi je nekako teško reći da je to kvart. Po meni u Osijeku ima maksimalno 4-5 kvartova. No dobro.
Lokacija mi je odlična, ali kao i mnogi ovdje maštam o kući... |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
VBK forever!!! |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
živim u centru grada(reisnerova...znate to je ona ulica koja trenutno izgleda kao sahara )----
ne bi se nigdje selila.ovdje je mir...lijepo mi je....
jedino kad se budem udala i imala djecu voljela bi živjeti recimo u bilju,tvrđavici....u kući naravno sa velikim dvorištem jer sam na to navikla....
centar rulz |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
pic
Ukupno postova: 125 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
do sedme godine sam živio na vbk i onda smo se doselili na jug 2 i sad ga ne bi mjenjao ni za jedan dio grada...jednostavno mi je ovdije odlično |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
centar definitivno,ali naravno ovaj mirniji dio gdje sam sada..
odrasla na Jugu 2 i samo pod jako moraš bih se tamo vratila...ali ukusi su različiti... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
do 11 godine retfala, pa do 17 Zeleno polje a od tada Jug 2. Meni dobro.Otkako sam se "opametio" uočio sam prednosti ovog dijela grada. Tu je škola, vrtić, blizu bus i tramvaj,bolnica, manje- više ni ne trebaš ić u centar.Da sam mogao birat ostao bih u Retfali. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Tuba
Ukupno postova: 245 Lokacija: u shumarku skrivenom... Spol: Žensko
|
davorccc je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam u Čepinu, tako da se neskitam po OS kvartovima.
|
usrechili smo se nema shta. mjesechna 250 chumbasa a oke je chepin..sam sho do grada iash 3 dana jahanja:/ |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ma jug 2 brate mili...odrastao tu i dalje živim...trebao se selit kad sam imao 10 god...al nisam htio tako da smo kupili stan u istom ulazu...samo sam se selio sa 1. na 4. kat ...školu vidim sa balkona,vrtić isto...kladionica,konzum,nk metalac...sve mi brate mili 5 min od mene maksimalno...još sad dvorana jug 2... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
a onaj komentar da jug 2 liči na bronnx...prošli su ti dani kad su se tukli svi koji nisu sa juga...nema tu više onog što je nekad bilo...a i onda je bilo dobro ovdje |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
ja sam u centru i imam mir ... Zadarska ulica ... najdalje Dubrovačka
|
oooo, komsija, i ja sam ti u blizini |
|
|
|
|
|
Tuba
Ukupno postova: 245 Lokacija: u shumarku skrivenom... Spol: Žensko
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
a onaj komentar da jug 2 liči na bronnx...prošli su ti dani kad su se tukli svi koji nisu sa juga...nema tu više onog što je nekad bilo...a i onda je bilo dobro ovdje
|
potpuno si u pravu.
izmijenilo se ljudi u ovom kvartu u zadnjih 15tak godina ako da to više nije ono što je prije bilo.sad ovdje žive i direktori i doktori i svi profili.
ne primjećujem da je nešto više nasilja nego u nekim drugim dijelovima grada. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Definitivno Retfala i to onaj uži dio od Štrosike do Quazimoda jer tu ima svega. Ali svima dam pravo da je najljepše tamo gdje se živi. Možda bi se i meni sviđali ostali dijelovi grada ali tu sam navikao, a po ostalim kvartima sam samo u prolazu... |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la: ›
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
a onaj komentar da jug 2 liči na bronnx...prošli su ti dani kad su se tukli svi koji nisu sa juga...nema tu više onog što je nekad bilo...a i onda je bilo dobro ovdje
|
potpuno si u pravu.
izmijenilo se ljudi u ovom kvartu u zadnjih 15tak godina ako da to više nije ono što je prije bilo.sad ovdje žive i direktori i doktori i svi profili.
ne primjećujem da je nešto više nasilja nego u nekim drugim dijelovima grada.
|
ne, ma nisam ja mislila na kriminal.. nego, nekako me na Bronx podsjeća jer mi je neki siv i ruševan..pa mi onak ko neka ful opaka četvrt izgleda.. fali mu nekog zelenila i to.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
|
|