Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
mene zanima jel postoje vanzemaljci... |
Zadnja promjena: Bojo; 27.09.2007. 23:08; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
topic je namijenjen samo muškarcima? (Na koje pitanje BI HTIO znati odgovor?).. u tom slučaju, nažalost, neću moći odgovoriti na njega .. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
kad ću se udat?! |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ako budeš pametna nikad
malo mi pitanja nisu za javnost |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kada ćemo dobiti gradonačelnika... i tko će biti... i tko će pobjediti na parlamentarnim izborima... i hoćemo li izgraditi dvoranu... i kada će ukinuti ckrkvu kao instituciju... kada će prestati netrepeljivost između nas i naših istočnih susjeda...hoće NK Osijek ostati u ligi ove godine... hoće li se uvesti ona debilna liga 16.... kada će mamić odstupiti... tko će biti slijedeći predsjednik Hrvatske... kada će Bob Dylan doći u Hrvatsku... tko zna sve...
to su pitanja na koja ja bih htio znati odgovor... |
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ela je napisao/la: ›
Ako budeš pametna nikad
malo mi pitanja nisu za javnost
|
jel to iz vlastitog iskustva ili opće kulture?! |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ela je napisao/la: ›
Ako budeš pametna nikad
malo mi pitanja nisu za javnost
|
jel to iz vlastitog iskustva ili opće kulture?!
|
opće kulturno iskustvo ,pazi protivnik u cijeloj egzibiciji ti bude muškarac,oni po pravilu nisu pametan izbor za duži rok..bar po jedan stalni primjerak |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
POSTOJI LI BOG? |
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
raskiseliše li ti se opanci? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
insomnia
|
sister je napisao/la: ›
POSTOJI LI BOG?
|
također! tj. više me zanima ima li života poslije smrti.. na to bi mi bio dovoljan DA/NE odgovor..
isto tako, hoće li ikada, i kada biti pronađen lijek za sidu, rak i ostale bolesti za koje nema lijeka.. |
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la: ›
POSTOJI LI BOG?
|
također! tj. više me zanima ima li života poslije smrti.. na to bi mi bio dovoljan DA/NE odgovor..
isto tako, hoće li ikada, i kada biti pronađen lijek za sidu, rak i ostale bolesti za koje nema lijeka..
|
Život nakon smrti?-Smrt ne postoji,nikada i nije postojala!To je glupa ljudska izmišljotina!A to što pokopaju tvoje tijelo ne znači da ne postojiš i da ne živiš!Tvoja esencija,odnosno duša putuje i dalje,živi,ali u nekoj drugoj osobi! |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
a kak ti to znaš... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
insomnia
|
Marshall-T je napisao/la: ›
insomnia je napisao/la: ›
POSTOJI LI BOG?
|
isto tako, hoće li ikada, i kada biti pronađen lijek za sidu, rak i ostale bolesti za koje nema lijeka..
|
Život nakon smrti?-Smrt ne postoji,nikada i nije postojala!To je glupa ljudska izmišljotina!A to što pokopaju tvoje tijelo ne znači da ne postojiš i da ne živiš!Tvoja esencija,odnosno duša putuje i dalje,živi,ali u nekoj drugoj osobi!
|
ok, to je sad već za neku drugu raspravu.. tema topica je -na koje bismo pitanje željeli dobiti odgovor.. što ne znači da ćemo ga i dobiti, niti ja očekujem da mi na moja netko i odgovori.. katolik će reći jedno, hinduist drugo..da mi na njih netko može odgovoriti, ne bih ih ni postavljala, već bih odgovore saznala sama.. |
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
hoće li osijek biti prvak dok sam živ |
|
|
|