Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Javno jebem mater svima koji pijani sjedaju za volan i vozikaju se gradom, razvoze ekipu, idu po burek, ili voze samo sebe kuci...
Ako se ja mogu suzdrzat od konzumiranja alkohola tu vecer kada znam da cu vozit, mogu i drugi, a onda se trijezan vozim i samo gledam gdje ce mi neki kreten izletit.
Dakle, jebem vam mater! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Dakle, jebem vam mater!
|
štob se reklo, potpisivam! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Ja sam dva puta u životu vozio pijan i nikad, al baš nikad više, prvi put je bilo ok, vozio normalno, drugi put sam sjeo u tuđi auto, golf jedinicu s lošim kočnicama i skoro pobio četveročlanu obitelj s dvoje male djece na pješačkom, naime ovaj debil čija su kola nije mi reko da KOČNICE NEVALJAJU!!!!!!!!, a i ja sam debil što sam sjeo pijan ko svinja vozit tuđi auto, to mi je uvjerljivo najneodgovornija stvar u životu što sam napravio i odonda nepijem kad vozim, čak i kad znam da sutra moram vozit auto nepijem. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ja stalno i pijem i vozim. al ne pijem dok vozim. dobro ponekad. obicno stanem u neku birtiju pa pijem. i tek poslje vozim. |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Policija bi možda mogla početi alkotestirati vozače ujutro prije posla. S obzirom na priče koje sam slušao od prijatelja konobara u lokalnoj birtiji, rezultati bi mogli biti spektakularni. Badel najveću lovu obrće u jutarnjim satima. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
goose je napisao/la: ›
po dogovoru??
jel to znaci da morama dat pi*e vozacu?
|
...barem znaš zbog cega si je dala....
...za onog tko se odluci popiti, a ovisan je o prijevozu....uvijek ce se naci nekakvo rješenje...da se dođe do kuce....u smislu da te netko poveze....ili u najgorem slucaju pjehe do kuce....(što meni ne bi bilo prvi put)....iako mi se svaki put cini da živim u pripizdini donjoj...kad krenem onakav pijan....s noge na nogu.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Crveni Križ je imao ili još ima neki telefon na koji možete dobit vozača da vas prebaci ako ste puno popili.možda da se raspitamo o tome. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
|
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
iako mi se svaki put cini da živim u pripizdini donjoj...kad krenem onakav pijan....s noge na nogu....
|
ovo je istina, nema te kilometraže koja predstavlja problem |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Jednom u životu vozih janpi, i to kad me ekipa navukla u birtiju poslije posla.... Vozio 30kmh do Višnjevca i sve gledao da ne mašim traku Nikad više. Kad me neko vuče na cugu dok sam negdje autom kažem može - i pijem sokiće |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
zato moja baba zivi 5 min od tvrde pa ja mogu pijana pjesice kuci |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ja sam jednom prije par godina pjesacila s kraja josipovca na kraj tenja s pijanom ekipom u pola zime |
|
|
|
|
|
rden
Ukupno postova: 17 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Nije probem u pijanim vozacima,nego u onima koji neznaju vozit (a jos kad taki popiju onda je problem). Jednom su mi uzeli vozacku zato sto se nisam drzao glavne ceste i zato sto sam bio popio nisam ni puno napirio koliko sam popio 0,87, a prijatelj koji nije mogo popit cugu pa sam ja popio njegovu 1,50. A u 10 godina morali su me uhvatiti jedamput! ! ! |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
noća mi je netko opalio auto na parkiralištu, neka zahvali bogu što nije nikog ozlijedio ili ubio, a i što ga nitko nije vidio... |
|
|
|
|
|
|
|