Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
:::Bruno::: je napisao/la: ›
ak ovak nastavite tema bi trebala biti "najzgodnija poznata hrvatica"
čim sam vidio da je netko napisao "renata sopek" smučilo mi se... ja neznam šta vi vidite u njoj... u osijeku ima puno ljepših cura od nje, ona uopče nije ništa posebno nego ima tonu šminke na sebi i ima jako iritantno ponašanje... večina živi u TV svijetu, a ne stvarnosti... ako to vas veseli - slobodno ... ja više volim gledati prirodno lijepe cure bez šminke
|
ma ljubim te! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Renata Sopek je pravi primjer zene kod koje tjelesni atributi ne jamce apsolutno nikakav seksipil...
Iznimno mi je iritantna, anti TV osoba koju zbog sisa stalno guraju pred kamere...
Sjetili su se maknut onog nakaradnog Borisa, vrijeme je da i Renata padne... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
:::Bruno::: je napisao/la: ›
ak ovak nastavite tema bi trebala biti "najzgodnija poznata hrvatica"
čim sam vidio da je netko napisao "renata sopek" smučilo mi se... ja neznam šta vi vidite u njoj... u osijeku ima puno ljepših cura od nje, ona uopče nije ništa posebno nego ima tonu šminke na sebi i ima jako iritantno ponašanje... večina živi u TV svijetu, a ne stvarnosti... ako to vas veseli - slobodno ... ja više volim gledati prirodno lijepe cure bez šminke
|
renata sopek je brand, a znamo koliko se raja pali na markirane stvari... |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
antonija šola |
Opis: |
|
Veličina: |
12.53 KB |
Pogledano: |
122 put(a) |
|
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
večina ljudi živi u TV svijetu i sve što vide na TV-u - valja! što ih okružuje - nevalja! ... e pa ja nisam takav da se povodim za drugima i ja mislim da upravo zato nju i smatraju "super picom" jer se svi povode jedni za drugima, jer nemaju svoje mišljenje. evo sada ću ja reči svoje mišljenje... cura uopče nije toliko zgodna koliko se priča, ima tonu šminke, tijelo joj je prosječno, ima sise - wooowwww, ima ih i hrpa drugih cura ... one slike što vidite po netu i magovima su photoshop + nosi hrpu šinke... ako ćemo tako onda to mogu napraviti i od bilo koje cure kako god ona izgledala - malo šminke, pravo svjetlo, photoshop i dobiješ jebenu pičku na slici! ... ja više volim kada cura nema nimalo šminke a da vidim da ima prirodno lijepo lice, oči,... |
|
|
|
|
|
Poppy
|
ruana ti mora da pratiš Zabranjenu ljubav?! |
|
|
|
|
|
Circa
|
ruana je napisao/la: ›
antonija šola
|
U onoj reklami za neke bombone mi je toliko odvratna da bi joj steku tih bombona nabio na suvo u dupe i ne dao joj da place... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Poppy
|
|
|
|
Circa
|
Nisam fulao temu, ovo je moj komentar na ruanino odusevljenje medijski eksponiranim pacovom... |
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
cura je bas lijepa, pitanje je bilo najljepsa hrvatica ak se ne varam, a vi odmah sve popljujete, vjerujem da puno ljudi svasta dalo da izgledaju kao ona |
|
|
|
|
|
Poppy
|
ruana je napisao/la: ›
cura je bas lijepa, pitanje je bilo najljepsa hrvatica ak se ne varam, a vi odmah sve popljujete, vjerujem da puno ljudi svasta dalo da izgledaju kao ona
|
pa je, lijepa je, ali ne zrači... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
betty je napisao/la: ›
meni je seve zgodna.
|
je. i poslije svega se drži. ima stav i sexepil.. dobar izgled ne znači ništa bez neke erotične vibre, a ona ju definitvno ima. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Mara Magaš
Barbara Radulović
|
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
upravo o takvim slikama sam i govorio samo vi sanjajte da postoji cura koja nema nijedan madež na koži ili neke piknjice i da je sve tako savršeno... ove dvije slike gore su ps ... bilo je i u kliku prije godinu dana ja mislim o tome, prikazali original sliku i sliku koja je izbačena u javnost... na originalu crnkinje sa "vrpom" celulita, a nakon obrade sve sjajno i glatko... |
|
_________________ ...now I pray for all of them to go away... |
|
|
|
Poppy
|
E Barbara Radulović je mrak! Točno po mom ukusu! |
|
|
|