Autor |
Poruka |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
svaka žena je malo umjetničko djelo,posebna na svoj način,hehe;tako kažu stariji i iskusniji...
ja kad pogledam ženu ne percipiram ju- lijepo lice,zgodno tijelo nego pozornost privlači sveukupan dojam i određena količina seksualne energije;a takvih je malo...
zgodnih ima i to nije teško postići,ali naboj pozitivne erotične energije koji izbija iz svake pore...e,to je već žena kakvu bih i ja poželjela |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
ajwar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
definitivno DJEVOJČICA SA ŽIGICAMA
|
Pedofili |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
ajde nemoj tako
DJEVOJČICA SA ŽIGICAMA sad ima 34godine, majke mi |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sad je mozda vec i u starackom domu, ali se dobro drzi... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ruana je napisao/la: ›
potpisujem, hehe
|
Pa onda daj ako ništa bit ćeš najzgodnija!
Što kaže DJ KRMAK: "Ako tako treba pusti da ti stave, neće ti zbog toga pasti kruna s glave!" |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
marrai je napisao/la: ›
svaka žena je malo umjetničko djelo,posebna na svoj način,hehe;tako kažu stariji i iskusniji...
ja kad pogledam ženu ne percipiram ju- lijepo lice,zgodno tijelo nego pozornost privlači sveukupan dojam i određena količina seksualne energije;a takvih je malo...
zgodnih ima i to nije teško postići,ali naboj pozitivne erotične energije koji izbija iz svake pore...e,to je već žena kakvu bih i ja poželjela
|
Samo se ti tješi! |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
zašto bih se uopće trebala tješiti?! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Što kaže DJ KRMAK: "Ako tako treba pusti da ti stave, neće ti zbog toga pasti kruna s glave!"
|
Ivice nemoj se uvrijedit al s ovakvim razmišljanjem, i onima koje redovito čitam po forumu moš komotno ić prat svinjce u Pomoćin i škicat lokalne snaše iz istog |
|
|
|
|
|
Stazh
Ukupno postova: 14 Lokacija: Šank Spol: Muško
|
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Nikolina Pišek...mala fufara prepotentna.Nije najljepša...ni u ludilu jer ,kao što su neki već rekli,šminka i photoshop čine čuda.Samo mi je trenutno najjebozovnija od svih tih "poznatih faca".
Uglavnom skoro sve te pevaljke,voditeljice,bla bla su skoro pa iste.Tone i tone šminke,ista obleka,frizure i ostala sranja.Većina ih izgleda poprilično plitko i ufurano do jaja,a to mi se naravno gadi...da skratm kenjažu - izgledaju kao da su sišle sa pokretne trake...
Ima jedna koka koja je meni zapala za oko ali sam joj zaboravio ime.Znam da se javljala u nekim ljetnim emisija iz raznih gradova i bila je "javljačica" sa prvenstva iz Njemačke.Fina kokica po mom ukusu. |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
mali_ivica
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Što kaže DJ KRMAK: "Ako tako treba pusti da ti stave, neće ti zbog toga pasti kruna s glave!"
|
Ivice nemoj se uvrijedit al s ovakvim razmišljanjem, i onima koje redovito čitam po forumu moš komotno ić prat svinjce u Pomoćin i škicat lokalne snaše iz istog
|
Ovo što si quotao je po svojoj definiciji neki vid humora! (SVA SREĆA PA SI TO SKUŽIO )
Sva sreća pa me tvoje mišljenje dira, ipak si ti MONSTRUM !
Glede (svinjaca+snaša POKLON PAKET) već si probao pa preporučaš ili? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Ovo što si quotao je po svojoj definiciji neki vid humora! (SVA SREĆA PA SI TO SKUŽIO )
Sva sreća pa me tvoje mišljenje dira, ipak si ti MONSTRUM !
Glede (svinjaca+snaša POKLON PAKET) već si probao pa preporučaš ili?
|
Probao po sjenicima, nekako mi ne leže svinjci, nije to za mene |
|
|
|
|
|
andol300 Ukupno postova: 5 Lokacija: pod mostom Spol: Muško
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zgodnih ima i to nije teško postići,ali naboj pozitivne erotične energije koji izbija iz svake pore...e,to je već žena kakvu bih i ja poželjela
|
svakako...... i ja takoodjer!!! |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
barbara radulović, a antonija šola bi dobila - šaku u glavu, moram vam priznati da sam se ugodno iznenadio jer vidim da dosta vas preferira barbaricu iako su je oni mute u globusu stavili na nezahvalno 30 i neko mjesto, a okrunili maloljetno nedonošče onog cmiljavca svilana. sramota! |
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Metalucifer je napisao/la: ›
Ima jedna koka koja je meni zapala za oko ali sam joj zaboravio ime.Znam da se javljala u nekim ljetnim emisija iz raznih gradova i bila je "javljačica" sa prvenstva iz Njemačke.Fina kokica po mom ukusu.
|
Vjerovatno misliš na Lanu Banely. I meni je ona totalno dobra... |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
|
|