Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
uređeno zelenilo na jugu...imaš nk metalac , i ona aleja od šabana...šta će ti više
|
nedovoljno, obzirom na količinu travnatih površina...
Marshall-T je napisao/la: ›
Zrinjevac...ah ljepota...
|
mala_plava18 je napisao/la: ›
RETFALA RULES
|
Robinho031 je napisao/la: ›
JUG 2 ZIVI V J E C N O ! ! !
|
Marshall-T je napisao/la: ›
Zrinjevac...ah ljepota...
|
a koliko ljubavi prema kvartovima... |
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
uređeno zelenilo na jugu...imaš nk metalac , i ona aleja od šabana...šta će ti više
|
nedovoljno, obzirom na količinu travnatih površina...
|
pa imaš i bajer...i ne smijem zaboravit bašće oko bajera |
|
|
|
|
|
aethur
|
one bašće koje su sramota juga 2... strašno... bolje da su ogromni parking napravili a ne te bašće... |
|
|
Bojo
|
one bašće koje su sramota juga 2... strašno... bolje da su ogromni parking napravili a ne te bašće...
|
pa sad će se tamo praviti zgrade tzv. jug 4 |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
one bašće koje su sramota juga 2... strašno... bolje da su ogromni parking napravili a ne te bašće...
|
pa sad će se tamo praviti zgrade tzv. jug 4
|
ha??????????? |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
aethur
|
malecka je napisao/la: ›
|
pa sad će se tamo praviti zgrade tzv. jug 4
|
ha???????????
|
šta ha? jug4, novo stambeno naselje s oko 1.500 stanova će se graditi na tom prostoru... navodno... ako dogovor nizozemaca i Grada ne propadne... |
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
aha vrlo zanimljivo....ajmo sad svaki mali travnjak zatrpat zgradama yey... mrš--- neć komentirat.... jug je lijep ovakav kakav je...oki mal da se srede neki dijelovi i eto .... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Bojo
|
ja se slažem da je jug lijep...al brate mili...bašće su ruglo... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nevjerujem... nitko nije s bosutskog .....bosutsko je lijepo, ima tramvaj, vinkovačka je potpuno preuređena (odmah se sjetim kakva je bila prije par godina - užas)... jedino što mi smeta što mi je dosadno več ovdje, al tako bi mi bilo svuda da vidim 20 godina na istom mjestu |
|
|
|
|
|
Burence
Ukupno postova: 143 Spol: Muško
|
novi grad ili retfala definitivno! cijeli zivot sam u kuci tako da stan za mene ne dolazi u obzir! mrzim zvuk kad ti netko ronda po stropu! novi grad ruuulzzz, onaj dio kod srusenog silosa; 2 osnovne skole i 4 vrtica u krugu od 800 m, 2 pošte i 2 doma zdravlja u krugu od 500-600 m, tramvaj udaljen 7 min hoda, bolnica također, autobus 3-4, ovisi koju liniju hvatam.. stadion udaljen samo 1 km! o trgovackim centrima ne treba ni pricati jer ih sad vec ima po 1 svakih 100 m..nije toliko prometno i mozes naci svoj mir.. jedini nedostatak je taj sto je centar udaljen pun k....! ja nisam shopingholicar tako da mi to ne predstavlja nikakav problem.. |
|
_________________ www.pivopije.com
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
sad živim na zrinjevcu i nisam se još navikla! to neću komentirat. Al najljepši dio Osijeka mi je definitivno retfala. Tamo oko kolodvorske i mlinske. Definitivno za odgajanje dijece.
Pokušavam se navikniti na centar al neide.Jebe me što mi treba 10 min kad ujutro idem radit da se isparkiram na Reisnerovu.U rikverc.Mrzim gužvu. |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
[quote=":::Bruno:::";p="103097"]nevjerujem... nitko nije s bosutskog .....bosutsko je lijepo, ima tramvaj, vinkovačka je potpuno preuređena (odmah se sjetim kakva je bila prije par godina - užas)... jedino što mi smeta što mi je dosadno več ovdje, al tako bi mi bilo svuda da vidim 20 godina na istom mjestute]
da te ispravim ja sam s bosutskog,al ovo mi je malo bez veze ono svaki cigo svoga konja hvali,tako da mi se nije pisalo ništa na ovu temu...(btw.jasno da je bosutsko bajno ) |
|
|
|
|
|
ANA MARIJA Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
BAJER ĆE POSTAT SMETLIŠTE KAD SAGRADE ZGRADE.NAŠTA ĆE NAŠ JUG2 LIČIT....BIĆE FAJTA S OVIM FEJKERIMA KOJI SE TA,M DOSELEI I MISLE DA ĆE BIT GLAVNI PA MAL SU SE SJEBALIIIII....... |
|
|
|
|
|
ANA MARIJA Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
SAM ME ZANIMA KOLKO TI ŽIVIŠ NA JUGU????????????
[/quote]
šta ha? jug4, novo stambeno naselje s oko 1.500 stanova će se graditi na tom prostoru... navodno... ako dogovor nizozemaca i Grada ne propadne...
[/quote] |
|
|
|
|
|
Bojo
|
bolje i to nego one bašće... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
|