Autor |
Poruka |
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
marrai je napisao/la: ›
ne bih znala,mislim da ne al' kupovati dionice sa ciljem zarade od dividende se ne isplati zato što dividenda nije velika u odnosu na cijenu dionice.
|
a vidi marrai sto se kuzi...jednom rukom kuha rucak , drugom na telefonu prica sa brokerima iz tokya... |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
baš super post........ teorija i praksa ulaganja na Zapadu, kad je riječ o običnim građanima, kaže da su ulagači - oni koji imaju dobru ušteđevinu, naslijediili su lovu ili dobili na igrama na sreću.
kod nas je hrpa ljudi uzele kredite, ovog puta ne baš povoljne. naravno da se i to radi, ali kad su igre na veliko.
|
I mene ovo najviše muči.
Osnovno pravilo kod svakog ulaganja je:
Nemoj ulagati novac koji nisi spreman izgubiti! |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
betty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
marrai je napisao/la: ›
ne bih znala,mislim da ne al' kupovati dionice sa ciljem zarade od dividende se ne isplati zato što dividenda nije velika u odnosu na cijenu dionice.
|
a vidi marrai sto se kuzi...jednom rukom kuha rucak , drugom na telefonu prica sa brokerima iz tokya...
|
ovo za kuhanje ručka jednom rukom nisi pogriješila,a na telefonu je ne bi vjerovala zgodan broker iz Zg
da je zgodan znam po tome što je prije ovoga čime se sad bavi bio vaterpolista... |
|
|
|
|
|
|
uzas, meni to nije jasno, dizes kredit da kupis dionice??? i sad su svi trcali to kupit a k... ne kuze, i onda mislav bago napravi otvoreno na tu temu i za ozbiljno pita nekog gosta : a sta ce biti ako ljudi ne uspiju prodati dionice prvi dan??? a nista bago prodat ce ih 2 dan...vec vidim da ce se ovi sto su prodali ispod 400 kn zalit kako su ih zaj.... |
|
|
|
|
|
|
marrai jesi i ti kupila dionice? |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
dividenda se ne mora ni isplaćivati. stvar odluke skupštine dioničara, a zna se da odlučuje onaj tko ima većinski paket.
naravno, onaj tko posjeduje tvrtku, bez obzira koju, može izvući lovu na razne načine, a ne putem dividende. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
snoopy
Ukupno postova: 25 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
mene jedino u tom svemu živcira što moram čekat brokera da me nazove.. uopće ne mogu doći do njega..i što su toliko srezali paket,a ljudi su povlačili na veliko novac i prodavali druge dionice tipa u C.Gori,a sad taj novac ostaje neiskorišten.. al sve je to sreća.. a što se dividende tiče, od nje nikakve koristi bar ne za sada, i ne s ovim dionicama.. ne isplati se uopće na nju računati |
Zadnja promjena: snoopy; 05.10.2007. 19:20; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Nitko i ništa nije vrijedno da pokvari moj mir..... |
|
|
|
DanicaV
|
Možda ima i takvih talenata..... nikada se ne zna.
Bit će u budućnosti i dividenda, vjerojatno, ali kad ne bude malih dioničara.
p.s.
snoopy, nisu samo prodavali druge dionice i uzimali kredite, već i prodavali eurone po nepovoljnom tečaju. |
|
|
|
|
snoopy
Ukupno postova: 25 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
ma znam.. legica mi je u toj skupini.. al sad opet treba biti ''strpljen,spašen'' |
|
_________________ Nitko i ništa nije vrijedno da pokvari moj mir..... |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
p.s.
snoopy, nisu samo prodavali druge dionice i uzimali kredite, već i prodavali eurone po nepovoljnom tečaju.
|
DanicaV je napisao/la: ›
p.s.
snoopy, nisu samo prodavali druge dionice i uzimali kredite, već i prodavali eurone po nepovoljnom tečaju.
|
Kakva dividenda ljudi. Iznos koji će pripadati svakoj dionici toliko je malen da je smiješan. Na dividendu računaju samo ozbiljniji ulagači. No odluka o isplati dividende u pravilu za sobom vuče i rast cijene dionice, te je zato korisna. Ako nekog zanima dividenda, pokušat ću priložiti jedan svoj dokument o dividendi jedne druge firme (važno je uočiti ogroman iznos po dionici koji se isplaćuje). |
Opis: |
|
Skini |
Datoteka: |
TECG_DIVIDENDA_POTVRDA.pdf |
Veličina: |
133.54 KB |
Skinuto: |
426 put(a) |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Pokušaj prilaganja dokumenta nije uspio. Ujedno sam i izgubio želju da to učinim. Apeliram na admine da pojednostave postupak, kako bi i mi laici mogli stavljati dokumente ili slike golih žena. |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
I bez dokumenta, kontam(o).... |
|
|