Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Svatko od nas ima neke svoje strahove koje želi ili ne želi priznati.
Bojim se sama biti u liftu, bojim se pasa, užasno, gluposti i primitivizma neopisivo...
Ali mislim da se najviše bojim ovisiti o nekome. Najgori oblik ovisnosti je da sam bolesna i da se moji bližnji moraju brinuti o meni kao da sam stvar kojoj još eventualno mozak radi.
Koji su vaši strahovi, bojazni? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
bio je neki sličan topic..
bojim se predvidivosti, dosade i rutine. bojim se da će mi jednog dana svaki dan ličiti jedan na drugi.
bojim se da ću nakon puno godina s nekim tko mi je jednom bio blizak postati stranac.
bojim se starosti. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
bojim se žutih kartona... a zbog crvenih ne spavam! |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@CatCloe, zašto se bojiš starosti? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
DanicaV je napisao/la: ›
@CatCloe, zašto se bojiš starosti?
|
nisam sigurna. uvijek kad na ulici gledam stare ljude, bude mi nekako žao. uvijek mi izgledaju jadno i umorno, naročito kad su sami i ako ih još vidim da prose, bude mi stvarno knedla u grlu.
jako su rijetki ljudi koji u starosti zadrže tu neku energiju, optimizam i sreću. ima ih, ali su rijetki.. ne znam, možda se bojim toga da neću uspjeti shvatiti ono nešto što ti ljudi znaju i da ću se prepustiti nekoj depresiji..
nemam pojma, stvarno ne znam to bolje objasniti.. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bojim se situacija na koje ne mogu utjecat. Bojim se da ce mi netko drag stradat u nekoj prometnoj nesreci, a da nije kriv...
Bojim se da cu dohvatit krivca, bojim se samog sebe... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
DanicaV je napisao/la: ›
@CatCloe, zašto se bojiš starosti?
|
nisam sigurna. uvijek kad na ulici gledam stare ljude, bude mi nekako žao. uvijek mi izgledaju jadno i umorno, naročito kad su sami i ako ih još vidim da prose, bude mi stvarno knedla u grlu.
|
E, vidiš, moj prvi strah - starost.
Sreća pa sam kao mali slušao Hladno Pivo i onu o sretnoj smrti - heroin:
"Kad su problemi preteški,
ti samo uzmi heroin,
ako je jednom premalo,
zajebi ih - uzmi duplo!"
Bojim se i smrti, naravno, ali ne i lijepe smrti koju pruža heroin. Dakle, riješim se dva straha jednim udarcem ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
bojim se da ću se probuditi u grobu, a ono malo, usko nitko te nečuje..aaaa
jednom sam to i sanjao - nije bilo dobro!!
|
|
|
|
ljubi
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
bojim se ljudi jer smo su ljudi sposobni na užase o kojima svaki dan čitamo i slušamo |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
bojimm see...istine ponekad |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
uvijek kad na ulici gledam stare ljude, bude mi nekako žao. uvijek mi izgledaju jadno i umorno, naročito kad su sami i ako ih još vidim da prose, bude mi stvarno knedla u grlu.
jako su rijetki ljudi koji u starosti zadrže tu neku energiju, optimizam i sreću. ima ih, ali su rijetki.. ne znam, možda se bojim toga da neću uspjeti shvatiti ono nešto što ti ljudi znaju i da ću se prepustiti nekoj depresiji..
nemam pojma, stvarno ne znam to bolje objasniti..
|
Stav, nista vise... Starost je vise stav nego broj godina, iz osobnog iskustva... Neki misle da je brak kraj zivota, neki misle da 30-ta kraj zivota a neki se boje starosti. Sudeci po (tvojim) opcim komentima mislim da se brines bez razloga. Life is what YOU make it... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Bojim se da ću jednog dana konačno odrasti i da će mi se život pretvoriti u beskrajan loop svakodnevnog mehaničkog ponavljanja.... Da će nestati sve spontanosti i čari a svaki dan izgledati kao onaj prije njega.... Ispravak, ne bojim se toga.... To me užasava. A bojim se....hmmm....
Maloumnih vozača osobnih i drugih (onih malo većih i težih) vozila...
Bolesti koja bi me zaljepila za krevet i učinila me ovsnim o drugima (čitaj teret tim istima)....
I da, ono što sam već napisao u jednom od sličnih topic-a....
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bojim se da ću se jednog dana probuditi i shvatiti da sve što sam u životu napravio i sve što sam se trudio biti ili postati nema nikakvog smisla...
|
|
Zadnja promjena: OligofreniDikobrazoid; 09.10.2007. 9:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|