Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ja se bojim čudnih poziva.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
ja se bojim čudnih poziva..
|
10 za avatar... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Loona
|
fatcat je napisao/la: ›
10 za avatar...
|
fala.. |
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
4stroke
Ukupno postova: 11 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
povraća mi se od straha ..... čudno ..a uvijek sam mislio da će mi se povraćat od ljudi..mada...i to je ISTINA ...
Dakle...bojim se povraćat od ljudi a tjeraju me ! |
|
_________________ ...don"t bellive in anything any more .... |
|
|
|
Loona
|
4stroke je napisao/la: ›
Dakle...bojim se povraćat od ljudi a tjeraju me !
|
ti imaš neki ozbiljan problem u komunikaciji s ljudima ili se bojiš ljudi? ili si jednostavno samo gunđalo jer koji sam god topic pogledala ti imaš nešto protiv ljudi..? |
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
bojim se jako gubitka dragih osoba...a sad mozda ce vam ovo biti smjesno ali ja se jako bojim da cu izgubit sve obiteljske albume koje imam, ne znam, onako da ostanem na cesti bez krova nad glavom ali samo da su mi slike obitelji tu
to je zato sto znam da sve mogu kupiti osim toga |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
4stroke je napisao/la: ›
Dakle...bojim se povraćat od ljudi a tjeraju me !
|
ti imaš neki ozbiljan problem u komunikaciji s ljudima ili se bojiš ljudi? ili si jednostavno samo gunđalo jer koji sam god topic pogledala ti imaš nešto protiv ljudi..?
|
pa, kad smo već kod toga... nisu ni meni baš najdraži nije baš da ih se bojim, ali često se ulovim kako npr. biljke ili životinje volim više
nije da imam nešto protiv svih ljudi, ali mi se gade mase koje srljaju i pritom ne razmišljaju, ograničeni mozgovi koji žive tuđe ideologije i tuđe vrijednosti iz čiste lijenosti ili straha da promućkaju vlastiti mozak, a najviše od svega se grozim agresivaca koji tom agresijom nastoje sačuvati svoj mali, ograničeni svijet i najrađe bi satrli svakoga tko se imalo od njih razlikuje, jer se boje promjena više nego ičega... brrrrrr....
ljudi su zajebana vrsta |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
betty je napisao/la: ›
bojim se jako gubitka dragih osoba...a sad mozda ce vam ovo biti smjesno ali ja se jako bojim da cu izgubit sve obiteljske albume koje imam, ne znam, onako da ostanem na cesti bez krova nad glavom ali samo da su mi slike obitelji tu
to je zato sto znam da sve mogu kupiti osim toga
|
Ja se bojim da ce mi krepat hard disk dva dana prije nego sam napokon odlucio snimiti sve silne GB fotki...
Nije obiteljski album u klasicnom smislu, ali broji se i digitalno... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Bojim se samoće, uf užasavam je se |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Vidim da je samoca cest strah medju forumasima, a ja sam sto se toga tice poprilicno miran...
Nije da se ne bojim samoce kao takve, vec nemam razloga ni razmisljati o tome... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ja se toliko niti ne bojim samoće, to bih još nekako i podnijela.. nekako sam već navikla često i podosta vremena biti sama sa sobom.. ali bojim se.. kao što već i napisah.. da ću se pretvoriti u neku dosadnu čangrizavu ženu, ili babu-kad dođe to vrijeme.. ma najviše me strah da ću postati onak neka ''tipična'' i ''obična''.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
|
|