Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fairy je napisao/la: ›
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pišekica možda nije ružna, ali je nevjerojatno iritantna, kao i sopekica.
|
Zašto ti je iritantna? Pa nemam pojma ona je meni stvarno čola, a Renata možda nije žena s kojom bih imala puno pričati, ali mi je jako zgodna, lijepa i atraktivna....
|
nemam pojma, ima mi neki prepotentni stav i usiljeni govor, a to me automatski odbije, bez obzira kako da izgleda. |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
|
Renati nikada nije trebalo dati da priča.. mene nervira ona Antonija Stupar što je vodila ili još vodi auto magazin na nekoj od tv postaja. Blage veze nema što znači to što izgovara.. užas.. a još me više nerviraju one ribe u Kunolovcu i inim emisijama.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Loona
|
A jooooooj, pa kako sam mogla Nives Celzijus zaboraviti.. E, ona mi je odvratna.. |
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Loona
|
I Sanader mi je odvratan.. kao i Đapić i Glavaš.. odvratni su mi hoćeš izgledom, govorom, (ne)djelima.. |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Kratko i jasno Sanader i Vlatka Pokos, organski ih ne podnosim i definitivno su mi najodvratnija dva stvorenja u RH |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene nervira ona veljača,,,,,,,,,,,,,,,,
|
o daaa..ona je bas hace gnjus. pfuj
meni je ljigeš davor rodolfi. ihhh
i malo mi se škoro ogadio. umišljena pi**a |
|
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
hm...hm....najruznija ni je ona jelena rozga iz magazina i njen lega tonci huljic koji izgleda ko da u zivotu nije oko sklopio. |
|
|
|
|
|
Loona
|
Monstrum je napisao/la: ›
Kratko i jasno Sanader i Vlatka Pokos, organski ih ne podnosim i definitivno su mi najodvratnija dva stvorenja u RH
|
da, i onaj njezin bivši muž - Dikan.. e to što je tek odvratno i ljigavo stvorenje.. fuj.. |
|
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Kuljiš i oni Malnarovi degenerici |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Elena_Os je napisao/la: ›
A što se tiče popisa najružnijih i najodvratnijih... sve ti voditelji koje navodite manje-više svi dobro izgledaju, ali imajmo na umu ta su to sve istrenirane osobe( što u teretani, što kroz kirurške dvorane i salone ljepote, pa čak i govorne vježbe) - umjetni proizvodi kojima je jedini cilj dobro izgledati i dohvatiti se nekakvog poslića na nekoj televiziji, uhvatiti bogatog i slavnog dečka i naravno upisati slavni studij politologije (smjer novinarstvo) te cijeli život biti slatko lice koje sve (tuđe) reportaže i ostalo čita s blesimetra..
Dakle, najodvratniji su mi svi oni ( i muški i ženski) koji preko noći dođu na naše male ekrane bez imalo kvalifikacija za taj posao..
|
Apsolutna istina,svi su oni prepotentna preplačena govna zrela za metak. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
A Pokos, pa to nebi poželio ni najgorem neprijatelju. |
|
_________________ |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
E sjetio se još jedne vrlo antipatične osobe, ona nova ministrica valjd pravosuđa, ona baba crvena brrrrrrrrr grozota od žene, i one tanke zmijske usne, ma kak se zove |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
|
ma vi nis ne kuzite.. pa to je tv.. a ne tv takav 'moras' biti.. recimo pishekici sam bas to prigovorio.. znas sto mi je rekla ? 'cek, jel ti ozbiljno shvacas tv?' ..inace u zivo su obje sasvim ok i iznenadjujuce pristupacne. ok, sopekica mi nije lijepa ni malo.. ova druge je malo umjetna... al oprostio bi joj. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
Kratko i jasno Sanader i Vlatka Pokos, organski ih ne podnosim i definitivno su mi najodvratnija dva stvorenja u RH
|
slažem se za vlatku, žena-riba!
kanadera ne doživljavam, ali je zato glavaš predsjednik antipatičnih ljudi cijele države |
|
|
|
|
|
|
|