Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja tebe ne razumijem. u usporedbi s drugim ženama njene dobi... eto, ne bi se bunila da tako izgledam kad narastem.
|
Dobro ima preko 5 banki al jope mi je grozna, shvaćam te u neku ruku, nema onaj tzv. kornjačin vrat ni bora po faci, vidi se da je održavana ko dobar stari auto, al nekako mi je antipatična, nemogu ja tebi to opisat. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
ja tebe ne razumijem. u usporedbi s drugim ženama njene dobi... eto, ne bi se bunila da tako izgledam kad narastem.
|
Dobro ima preko 5 banki al jope mi je grozna, shvaćam te u neku ruku, nema onaj tzv. kornjačin vrat ni bora po faci, vidi se da je održavana ko dobar stari auto, al nekako mi je antipatična, nemogu ja tebi to opisat.
|
e pa antipatična, tako reci! to je nešto drugo. |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Iritacija
Jadranka Kosor, Stjepan Balog, TIhomir Dujmović. I još mnogi. |
Opis: |
|
Skini |
Datoteka: |
kosor.jpg |
Veličina: |
9.86 KB |
Skinuto: |
100 put(a) |
Zadnja promjena: Blofeld; 11.10.2007. 16:09; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Monstrum
|
|
Dobro ima preko 5 banki al jope mi je grozna, shvaćam te u neku ruku, nema onaj tzv. kornjačin vrat ni bora po faci, vidi se da je održavana ko dobar stari auto, al nekako mi je antipatična, nemogu ja tebi to opisat.
|
e pa antipatična, tako reci! to je nešto drugo.
|
Ma meni kad je neko antipatičan ko da mi je grozan, odvratan i najodvratniji na svijetu, isti klinac, može neko bit i odvratan a da je u neku ruku simpa, recimo Čo, on je baš onak ljudi bi rekli grozan, debo, ima one podvoljčiće ko dobro uranjeno prase, male svinjske okice, slabu kosicu i metar i ćevap, al je meni Čo simpa i zato mi je divan i obožavam ga |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
|
|
e pa antipatična, tako reci! to je nešto drugo.
|
Ma meni kad je neko antipatičan ko da mi je grozan, odvratan i najodvratniji na svijetu, isti klinac, može neko bit i odvratan a da je u neku ruku simpa, recimo Čo, on je baš onak ljudi bi rekli grozan, debo, ima one podvoljčiće ko dobro uranjeno prase, male svinjske okice, slabu kosicu i metar i ćevap, al je meni Čo simpa i zato mi je divan i obožavam ga
|
Mogu samo reć ono što svi mrze kad se kaže: potpisujem!!! |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
he, u ovaj topic bi stavio cjelokupno vodstvo adezeja osim naravno
|
|
|
|
|
|
Monstrum
|
Ma to ljudi ljubi vas Monstrum sve odreda, vidi ga, ma divan je joooooooooooj ja ć si sliku veliku za na zid napravit i okačit o kuku da ga svako jutro gledam kad se probudim, da mi svako jutro obasja dan lijepi moj Čo, cmok pusa u to čelo debeljuškasto |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
URL=http://imageshack.us] [/URL]
Mislim da nije potreban komentar |
Zadnja promjena: Ajkula; 11.10.2007. 16:56; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Kakva sportska figura bivšeg gradonačelnika |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
da me se krivo ne shvati - ICho |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ajkula je napisao/la: ›
URL=http://imageshack.us] [/URL]
Mislim da nije potreban komentar
|
Jebote! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Najantipatičnije dvije osobe su: VLATKA POKOS, RENATA SOPEK
Renata Sopek: Prenemaže se kao da nije sposobna za ništa i samim prenemaganjem mi je antipatična i pomalo me živcira!
Vlatka Pokos: "Najpametnija, najduhovitija, najobrazovanija osoba ovog planeta I ŠIRE svaka njena pjesma je prava kvaliteta, a i sama njena pojava", te npr. imanje garderobe u vrijednosti 4mil. kuna, a uz to neimanje vlastitog prebivališta, kao uz to traženje da odgaja tuđe djete koje bi iz prethodno navedenog spavalo u tuđoj bundi umjesto u krevetu pošto "MAMA SVOJEGA NEMA" ... O ovoj osobi kao i večini takvih govori "sve najbolje"
Lijep pozdrav uz stihove pjesme: " Ja netražim ništa, a dala bih sve..." |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Joj joj joj sjetio se još jedne budale, gđica Antonija Blaće, totalno antipatično stvorenje i onaj usiljeni kiseli osmjeh, fuj
|
Poppy je napisao/la: ›
ne diraj mi Tonkicu!
|
slažem se! i meni je Antonija simpatična.. jedno od rijetkih, prirodnih i neizvještačenih faca na tv-u.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
|