Autor |
Poruka |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
betty je napisao/la: ›
zene moje drage, pa zar ste vi zaboravile da mi zbog dva muskarca kojima je bilo dosadno i koji su iz puke zajebancije pisali ustavnom sudu,moramo raditi do 65 godine??kao tako je u "europi",pa je,ali tamo zene u nekim zemljama za savko djete koje rodi radi 5 godina manje, s tim da mogu raditi pola radnog vremena,a kod nas zene odlaze na posao nakon 6mj porodiljskog,pa o cemu mi tu pricamo??ja zelim imati djecu,ali da cu ih imati 14 i ici radit puno radno vrijeme i to do 65 god bome necu,eto sad se vidi ko je jaci spol!!
|
Toliko o emancipaciji današnjih žena.Ja stvarno nevidim zašto i vi nebi radile do 65,po čemu bi za vas vrijedila druga pravila,stvarno ste licemjernne do beskonačnosti. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Onda se i ti lijepo budi 100 puta po noći kad ti zaplače dijete, uzmi dopust kad ti dijete bude imalo gripu, kuhaj si sam jelo, peri svoje prljave gaće, ribaj wc, idi u velike kupovine... Pa ću raditi vrlo rado dok ne krepam. Tako da lijepo poslije posla ne moram kuhati mužiću i dječici, obilaziti rodbinu i sličo tome, nego ću ići na fitness, spavati i gledati nogomet... |
|
|
|
|
|
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol: Žensko
|
betty je napisao/la: ›
zene moje drage, pa zar ste vi zaboravile da mi zbog dva muskarca kojima je bilo dosadno i koji su iz puke zajebancije pisali ustavnom sudu,moramo raditi do 65 godine??kao tako je u "europi",pa je,ali tamo zene u nekim zemljama za savko djete koje rodi radi 5 godina manje, s tim da mogu raditi pola radnog vremena,a kod nas zene odlaze na posao nakon 6mj porodiljskog,pa o cemu mi tu pricamo??ja zelim imati djecu,ali da cu ih imati 14 i ici radit puno radno vrijeme i to do 65 god bome necu,eto sad se vidi ko je jaci spol!!
|
Just a thing.
Švicarska : žene poslije poroda odlaze na posao nakon 3-4 tjedna.
Enjoy people |
Zadnja promjena: sisibla; 12.10.2007. 20:17; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Da, čula sam jutros dok sam vozila,,,,ne znam, ne mogu vjerovati da netko može izvaliti takvu glupost....i to još i žena da to izvali....
dakle da rezimiramo,,,čovjek vrijedi koliko jezika govori, a žena koliko djece rodi..... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Onda se i ti lijepo budi 100 puta po noći kad ti zaplače dijete, uzmi dopust kad ti dijete bude imalo gripu, kuhaj si sam jelo, peri svoje prljave gaće, ribaj wc, idi u velike kupovine... Pa ću raditi vrlo rado dok ne krepam. Tako da lijepo poslije posla ne moram kuhati mužiću i dječici, obilaziti rodbinu i sličo tome, nego ću ići na fitness, spavati i gledati nogomet...
|
Ako te baš zanima ja inače kuham i radim sve ostale kućanske poslove.I to ti nije nikakav argument zašto i vi nebi radile do 65,jer su ti svi poslovi koje si ti navela pljuga.Vi žene teško pretjerujete kada su u pitanju kućanski poslovi. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Odijelo čini čovjeka, a dijete ženu |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ajkula je napisao/la: ›
Odijelo čini čovjeka, a dijete ženu
|
odlična! |
|
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
@sisiblaa di ostave djecu??hoces da ti kazem??u super uredjenim jaslicama di na 3 bebe ide 1 teta i vodi brigu o njima a ne kao kod nas di na 20 beba idu 2 tete, pa djeca leze zapisana i usrana, jesi gledala latinicu o hrvatskim vrticima??ko da su u kokosinjcu a ne vrticu ili jaslicama. i zanima me kako te majke onda doje djecu ,ili im je dopusteno otici sa posla svaka 3 sata ili svicarska jos ne zna da je majcino mlijeko najzdravije i najbolje za djete.i kaze se just a thought.
@kopile ,mi cemo biti ravnopravi kad vi budete radjali,ili ostajali kod kuce s djecom,znas i muskarci mogu ici na porodiljski,pa ti lijepo ostani kuci s bebom,iako mislilm da bi to tvojoj zeni bila gora solucija jer bi se duplo naradila ,prvo na poslu a onda jos kad dodje kuci. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ispričavam se Ajkula. Nemam ja ništa protiv rada do 65, dapače. Iz iskustva vidim da nitko tko je pred mirovinom ne želi u mirovinu. Samo je stvar toga što uglavnom u zajednici žena mora obavljati više stvari odjednom, a nitko joj se nikada ne zahvali. Ni partner ni djeca. Izuzetno cijenim i samohrane očeve i očeve koji pomažu oko djece i kuće. Opraštaš? |
|
|
|
|
|
fairy
|
Ajkula je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Odijelo ne čini čovjeka nego puno govori o njemju.....
A dijete ne čini ženu nego žena dijete.... |
|
|
|
|
|
Ajkula
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ispričavam se Ajkula. Nemam ja ništa protiv rada do 65, dapače. Iz iskustva vidim da nitko tko je pred mirovinom ne želi u mirovinu. Samo je stvar toga što uglavnom u zajednici žena mora obavljati više stvari odjednom, a nitko joj se nikada ne zahvali. Ni partner ni djeca. Izuzetno cijenim i samohrane očeve i očeve koji pomažu oko djece i kuće. Opraštaš?
|
Nemam što oprostiti kad nisam uvrijeđen |
|
|
|
|
|
Ajkula
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
A dijete ne čini ženu nego žena dijete....
|
Dooobra, ali dijete čini muškarac ženi |
|
|
|
|
|
fairy
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
A dijete ne čini ženu nego žena dijete....
|
Dooobra, ali dijete čini muškarac ženi
|
da, muškarac čini dijete ženi, ali žena govori muškarcu što da obuče |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
odijelo čini čovjeka. žena čini odijelo čovjeku, ako je žena švelja. ergo, švelja čini čovjeka.
ne znam kakve to konkretne veze ima s djecom, ali bi trebalo imati, s obzirom da su djeca mali čovjeci. ne znam čini li švelja i male čovjeka. valjda čini, ako su mali čovjeci podskupina čovjeka. onda švelja čini i djecu. sve kreće od švelje! švelja je bog! |
|
|
|
|
|
vilim Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
kopile je napisao/la: ›
Ako te baš zanima ja inače kuham i radim sve ostale kućanske poslove.I to ti nije nikakav argument zašto i vi nebi radile do 65,jer su ti svi poslovi koje si ti navela pljuga.Vi žene teško pretjerujete kada su u pitanju kućanski poslovi.
|
Nisam mogao da se ne ubacim... ali to nije baš tako. I ja pomažem u kući prilično često, ali se to ne može usporediti sa situacijom da npr. radiš do 3, 4 ili 5, dođeš kući, kuhaš ručak (ako ga nisi skuhao/la večer ranije), malo usisaš, staviš veš prati, onaj jučerašnji objesiš i opeglaš, pomogneš djeci oko zadaće, a nismo još ni spomenuli kvalitetno vrijeme koje bi s tom djecom (i mužem, odnosno ženom) trebalo ponekad provesti... Da je samo 90% kućanskih poslova na tvojim leđima (koliko mnogim ženama i je) uz posao i djecu,možda b malo drugačije razmišljao.. |
|
|
|
|
|
|
|