Autor |
Poruka |
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
Gledam mnoge forume. naravno svaki forum ima i otvoren podforum o sekse , ljubavi erotici i tak. Sad me zanima držite li vi takva , mislim na forume i internet općenito, da su prava mjesta gdje se može o seksu raspravljati ozbiljno, bez preverznjačenja i gnojenja foruma raznim neukusnim humorom . U ostalom što je to ozbiljna rasprava o seksu na forumu??? Najozbiljnija rasparava ili topic je onaj; " koje poze volite " , i to na svakom forum. Ostalo se sve pretvori u kaos
E sad me zanima što vi mislite. Imaju li takvi forumi smisla. Ako gledamo generalno, da ljudi se seksaju to je normalno i vrijedi za sve općenito. No seks ipak svaki pojedinac dozivljava drukčije, dakle riječ je o individualnoj stvari . A kada je riječ o doživljaijma, tu stvar svatko gleda iz svoje pozicije. Onda mislim da je tu jako teško naći materijala za raspravu.......blabalabnalababala..i tako dalje. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
zašto ne bi imalo smisla? samo mislim da se nemoguće ograditi od infantilnog humora u takvim topicima, uvijek bi se našao netko. ali vjerojatno bi mu prestalo biti zanimljivo, ako bi ga svi izignorirali.
a topic bi mogao biti vrlo zanimljiv, pogotovo zato jer je još uvijek većina puno hrabrija iza monitora, nego kada se o tako nečemu govori uživo. |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
a nema smisla, trebao bih obrisati ovaj post jer je bio pun infantilnog humora. ignorirajte... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Slažem se s CatCloe u ovome- ja i uživo jako puno razgovaram o seksu- s osobom s kojom to radim, no i s prijateljicama i bliskim osobama (dio toga i jest zbog infantilnog humora koji nas u području seksa ne napusti nikada- još uvijek se radi o tabu- temi o kojoj je, zbog njene intimne naravi, teško govoriti bez neugode, ali dio je i u tome da se razmijene iskustva- kontracepcijska sredstva, poze, učestalost, to je ono o čemu najčešće razgovaramo. Prilično je lako, s obzirom da dijelimo iste stavove o ozbiljnosti kojom treba pristupati seksu. Naime, ja stvarno vjerujem da je u seksu dopušteno zabavljati se samo odgovornim ljudima, koji su se spremni nositi s posljedicama koje seks nosi. Tek onda se radi i o pravoj kvaliteti).
Evo, nadam se da je ovo bilo dovoljno ozbiljno. |
|
|
|
|
|
Sanja Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Ne smatram da se na Forumima išta može doznati više, produhoviti ili riješiti glede sexa i tabua, a pogotovo ne pitanjima tipa šta volite, koliko volite, gdje volite, zašto volite i sl. osim dobiti određena statistika.
Postoji nepisano pravilo neta - čemu služe takva pitanja.
Napraviš si neki lascivni nick, neku sličicu koja asocira na mistiku ili duhovitu bezbrižnost (kako ćemo lako ćemo), baciš par rečenica o svojoj sexualnoj gladi na više manje sve teme Foruma i već si zamijećena kod muškaraca. I još naglasiš da si slobodna i nisi dugo.... Isto tako, ako si muško, zajebavaš se na svoj i svačiji račun, flertaš na finjaka, malo pokažeš koliko si načitan i vispren i eto ti uspjeha kod zaintrigiranih ženki.
A da se ne mora tražiti po drugim postovima i temama, napraviš jednu temu s gore navedenim pitanjima i voila! Probereš likice i likove koje ti se najviše svide, javite se uzajamno - i to je to!
Žene će rado provjeriti ima li takav još nešto osim šarma i pameti, a muški su redovno zainteresirani imaju li šanse da nešto umoče.
Veze putem neta se najlakše sklapaju. Malo teže ih je održati na životu kad se dobije sveukupna slika...ali ima i toga. |
|
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Ne mogu vjerovati da postoji to, sada napisano, nepisano pravilo Sve ove godine sam živio u neznanju...zašto netko to nije prije napisao |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Aj sad kad znas, fino promijeni nick i taj avatar u nesto duhovito (nogomet je zenama neprivlacan - asocira na daljinski) i probaj jel istina! |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Sanja je napisao/la: ›
Ne smatram da se na Forumima išta može doznati više, produhoviti ili riješiti glede sexa i tabua, a pogotovo ne pitanjima tipa šta volite, koliko volite, gdje volite, zašto volite i sl. osim dobiti određena statistika.
Postoji nepisano pravilo neta - čemu služe takva pitanja.
Napraviš si neki lascivni nick, neku sličicu koja asocira na mistiku ili duhovitu bezbrižnost (kako ćemo lako ćemo), baciš par rečenica o svojoj sexualnoj gladi na više manje sve teme Foruma i već si zamijećena kod muškaraca. I još naglasiš da si slobodna i nisi dugo.... Isto tako, ako si muško, zajebavaš se na svoj i svačiji račun, flertaš na finjaka, malo pokažeš koliko si načitan i vispren i eto ti uspjeha kod zaintrigiranih ženki.
A da se ne mora tražiti po drugim postovima i temama, napraviš jednu temu s gore navedenim pitanjima i voila! Probereš likice i likove koje ti se najviše svide, javite se uzajamno - i to je to!
Žene će rado provjeriti ima li takav još nešto osim šarma i pameti, a muški su redovno zainteresirani imaju li šanse da nešto umoče.
Veze putem neta se najlakše sklapaju. Malo teže ih je održati na životu kad se dobije sveukupna slika...ali ima i toga.
|
također nisam informirana o tom i inim pravilima... a možda su neki ljudi na forumu iz čiste zabave i kako bi napisali svoje mišljenje u topicima koji su im zanimljivi, smiješni, intrigantni, besmisleni...? bilo šta od toga. nije svačiji cilj zaintrigirati NEKOGA. patetično je što u ovom gradu toliko ljudi nešto radi zbog mišljenja drugih ljudi... tužno. |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Jebote, po ovom gore napisanom ja bih već trebala biti najtraženije žensko na ovom forumu, npr.
Sad me samo zbunjuje zašto muški ovdje prisutni ne poštuju ta pravila neta i ne spopadaju me svojim pozivima i ponudama.
Btw, nazovite me konzervativnom, ali o tom što volim ili ne volim, želim ili ne želim itd. radije razgovaram s određenom osobom među plahtama nego ovako (polu)javno |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la: ›
Aj sad kad znas, fino promijeni nick i taj avatar u nesto duhovito (nogomet je zenama neprivlacan - asocira na daljinski) i probaj jel istina!
|
A kakav bi ja sad bio karakter da promjenim nick i avatar. Ajd avatar bi još promjenio ali nick nikako, pa što mu nedostaje!?
A ozana, vjerojatno te ne spopadaju jer malo-malo pa spomeneš da imaš određenu osobu među plahtama. |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
ozana
|
|
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
ozana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jooooooj je napisao/la: ›
A ozana, vjerojatno te ne spopadaju jer malo-malo pa spomeneš da imaš određenu osobu među plahtama.
|
Ma jok, ja sam ona što vrišti kako je sama i kako dugo nije pa me svejedno nitko ne spopada
|
Onda je vrijeme da ti pocnes spopadat |
|
|
|
|
|
ozana
|
Hummin je napisao/la: ›
A ozana, vjerojatno te ne spopadaju jer malo-malo pa spomeneš da imaš određenu osobu među plahtama.
|
Ma jok, ja sam ona što vrišti kako je sama i kako dugo nije pa me svejedno nitko ne spopada
|
Onda je vrijeme da ti pocnes spopadat
|
Gle, to mi nije palo na pamet. Evo, krećem u akciju |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Hummin je napisao/la: ›
|
|
Onda je vrijeme da ti pocnes spopadat
|
Gle, to mi nije palo na pamet. Evo, krećem u akciju
|
sad će se neki skriti... |
|
|
|
|
|
|