Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la: ›
A šta si očekivala drugo? Pa koji kurac biti sa ženom koja ubije tvoje dijete, a da te zato i nepita?! I JA BI JU OSTAVIO!
|
dobro, šta se dereš.. i ne psuj u mom topicu! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
djeca trebaju biti željena.
|
Slažem se.
Pobačaj ili ne je nešto što se rješava između dvoje ljudi i nema mjesta za crkvu ili nekakve "moraliste" i slične.Uz dobar razlog,bla bla...podržavam pobačaj.Bolje nego da to djetešce fasuje cijeli život. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
A šta si očekivala drugo? Pa koji kurac biti sa ženom koja ubije tvoje dijete, a da te zato i nepita?! I JA BI JU OSTAVIO!
|
dobro, šta se dereš.. i ne psuj u mom topicu!
|
Ivice, odma u crkvu ispovjedit se! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
djeca trebaju biti željena.
|
slažem se, ali se ne slažem da se to ekskluzivno odnosi samo na biološke roditelje. nitko nema pravo ubiti dijete koje nije ništa skrivilo osim što je počelo postojati. neka ga se da na posvajanje, ako ga biološki roditelji već ne žele ili misle da se ne mogu brinuti za njega (nezrelost, financije, druge okolnosti). ima ljudi koji će ga željeti. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
Ivice, odma u crkvu ispovjedit se!
|
NABIJEM YOUTUBE NA KURAC!
ŠALA! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
dobro, šta se dereš.. i ne psuj u mom topicu!
|
A tko će drugi vikati u tvom topicu ako ja neću!
Kada su večina forumaša papučari koji se boje da neće dobiti pice ako iznesu svoje stvarno mišljenje...
Čast izuzetcima! |
|
|
|
|
|
insomnia
|
A tko će drugi vikati u tvom topicu ako ja neću!
Kada su večina forumaša papučari koji se boje da neće dobiti pice ako iznesu svoje stvarno mišljenje...
Čast izuzetcima!
|
htjedoh reći da se ne dereš NA MENE.. ne volim to.. (jel mi još uvijek želiš biti dečko? )
ma samo ti progovori, Ivice, glasno, o onome o čemu treba progovoriti !! |
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
ok, poprilično je evidentno kroz cijeli topic, kako žena, po mišljenju muškaraca, zapravo nije ta koja ima pravo na izbor..
|
Prava zena... slusas sve, ne cujes nista... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
insomnia
|
fatcat je napisao/la: ›
ok, poprilično je evidentno kroz cijeli topic, kako žena, po mišljenju muškaraca, zapravo nije ta koja ima pravo na izbor..
|
Prava zena... slusas sve, ne cujes nista...
|
ok, to je moj zaključak.. it is completely optional da li će se netko složiti s njim ili ne.. |
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
ok, to je moj zaključak.. it is completely optional da li će se netko složiti s njim ili ne..
|
Nije mi jasno kako si dosla do tog zakljucka ali mozemo se i sloziti da se ne slazemo...
Na kraju... u tu situaciju se vecinom dodje zbog izbora, ne zbog bezgrijesnog zacesca. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
insomnia
|
fatcat je napisao/la: ›
Nije mi jasno kako si dosla do tog zakljucka ali mozemo se i sloziti da se ne slazemo...
Na kraju... u tu situaciju se vecinom dodje zbog izbora, ne zbog bezgrijesnog zacesca.
|
slažem se!
ma.. htjela sam reći zapravo to da, koliko sam ja uspjela po postovima skontati, većina ljudi misli da žena nema pravo samostalnog izbora, dakle, da ona sama odluči o tome.. na to sam mislila.. |
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Jel žena samostalno zanijela? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
GasssoLina
Ukupno postova: 88 Lokacija: 13 kamenčić od Sunca Spol: Žensko
|
hm..ne pratih ovo..a ne da mi se sad sve čitati..ugl..moje mišljenje o pobačaju je tam negdje na početku..a sam da odgovorim na ovo
allein je napisao/la: ›
Jel žena samostalno zanijela?
|
nije..zato ni nije samo njena odluka..ali ipak,uvijek bude njena zadnja glede toga..osim ako je maloumna ili se boji usprotstaviti dečku.. |
|
_________________ Just smile and wave boys...Smile and wave... |
|
|
|
Drobimir
Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
Mogu navesti primjer iz svog života, tj. života mog prijatelja kojem je cura ostala neplanirano trudna. On je u početku bio za abortus,ali je ona ustrajala u tome da rodi po svaku cijenu, s njim ili bez njega. Sad su vjenčani, prijatelj obožava svog sina, no onog trenutka kad je zatrudnila, on je bio nezaposlen i u priličnom psihičkom rasulu i panici,i tko mu može zamjeriti na tome što je razmišljao da je abortus najbolje rješenje.Lako je tuđom guzicom drljat po koprivama, al kad je osobna drama onda dolaze do izražaja temeljna čovjekova uvjerenja. Ja osobno smatram da zbog abortusa, a imam razloga u to vjerovati, dolazi do teške karmičke zbrke na planeti, jer sam čvrsto uvjeren da se ništa ne događa slučajno, pa tako i da žena ostane trudna. |
|
_________________ Jednom sam tako šetao i naišao na sebe. Pitao sam se: "Da li znaš kuda ideš? "A ne, ti znaš." |
|
|
|
insomnia
|
Drobimir je napisao/la: ›
Mogu navesti primjer iz svog života, tj. života mog prijatelja kojem je cura ostala neplanirano trudna. On je u početku bio za abortus,ali je ona ustrajala u tome da rodi po svaku cijenu, s njim ili bez njega. Sad su vjenčani, prijatelj obožava svog sina, no onog trenutka kad je zatrudnila, on je bio nezaposlen i u priličnom psihičkom rasulu i panici,i tko mu može zamjeriti na tome što je razmišljao da je abortus najbolje rješenje.Lako je tuđom guzicom drljat po koprivama, al kad je osobna drama onda dolaze do izražaja temeljna čovjekova uvjerenja.
|
upravo iz tog razloga sam i sama rekla da je teško reći -ja bih ovako i onako- dok sam ne dođeš u tu situaciju..
dakle, u takvom nekom slučaju-kad je netko nezaposlen i u psihičkom rasulu, kao što je bio tvoj prijatelj- ti smatraš da bi pobačaj bio opravdano riješenje? |
|
|
|
|
|
|