Autor |
Poruka |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la: ›
Ja sam podario katoličkoj državi jednog potomka za razliku od tebe i utjecao na natalitet. A ti?
|
I ti svasta pitas... zar ti nije jedan ovakav dosta? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tonya je napisao/la: ›
gaap je napisao/la: ›
ove što trabunjaju ovakve bljuvotine po forumu treba izjebat u guzicu
|
Na suvo!
|
Na suvo u dupe i ne dat plakat... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ajmo to s posvajanjem postaviti ovako... smatrate li kako je bolje da neko dijete ostane u domu za nezbrinutu djecu - bez ljubavi, pažnje i skrbi koju zaslužuje, nego da ga posvoji homoseksualni par?
želim i podsjetiti kako "homoseksualni par" može značiti i 2 žene, a ne samo 2 muškarca.
smatrate li kako bi vi osobno bili više zainteresirani za pripadnike vlastitog spola da ste odrasli u istospolnoj zajednici? mislim kako to uopće nije nešto uvjetovano i naučeno (možda u vrlo rijetkim slučajevima, kada se radi o nekoj traumi..).
mnogi homoseksualci nisu frikovi koji hodaju okolo u ženskoj odjeći, jebu se gdje stignu i prave cirkus od sebe na svakom koraku. mnogi od njih žive sasvim normalne, low-profile i civilizirane živote i svoje usvojeno dijete bi mogli naučiti mnogim pravim vrijednostima. mislite li kako je njima u cilju da im i dijete bude gay? čisto sumnjam, vjerojatno su i sami dovoljnio propatili zbog toga.
svaka osoba želi svom djetetu (biološkom ili usvojenom) najbolje, a to znači i mogućnost izbora. mislim kako bi njihovo usvajanje djece bilo puno manje zlo od mnogih obitelji u kojima djeca žive (pa i u našoj neposrednoj blizini) i svakodnevno trpe fizička i psihička zlostavljanja, tvrdokorni patrijarhat i vjersku maltretažu...e, oni nemaju mogućnost izbora. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
gledala sam jednu emisiju o dva muškarca koji odgajaju desetogodišnju curicu, negdje u Engleskoj. jedan od njih je maloj biološki otac, al to je nebitno.
Ta je mala jedno tako krasno dijete, iznimno inteligentna, puna samopouzdanja, vesela, s tako pozitivnim pogledom na život i svoju obiteljsku situaciju... jedan od očeva se čak oblači kao žena, i maloj je to skoz cool. ona je s njima sretna, svi se vole, i boli ju briga kako se tko oblači. |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
apsolutno je bedasto za tvrditi da će dijete koje je odraslo u homoseksualnoj zajednici postati gay.. sve je stvar odgoja.. a uostalom i toga kakvav je tko u glavi.. zar su homoseksualce odgojili da postanu takvi? I don't think so.. i što može točno i garantirati da će dijete u takvoj zajednici biti po ičemu zakinuto? možda će se upravo ta dvojica/dvije više i truditi oko tog djeteta, i smatrati ga većim ''darom'', kao i parovi koji usvoje dijete jer ga nisu mogli imati prirodno.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la: ›
apsolutno je bedasto za tvrditi da će dijete koje je odraslo u homoseksualnoj zajednici postati gay.. sve je stvar odgoja.. a uostalom i toga kakvav je tko u glavi.. zar su homoseksualce odgojili da postanu takvi? I don't think so.. i što može točno i garantirati da će dijete u takvoj zajednici biti po ičemu zakinuto? možda će se upravo ta dvojica/dvije više i truditi oko tog djeteta, i smatrati ga većim ''darom'', kao i parovi koji usvoje dijete jer ga nisu mogli imati prirodno..
|
Možda i je bedasto za tvrditi, ali djeca najviše uče i upijaju dok su mala pa mi je nekako logično da bi vrlo lako moglo "pokupiti" navike koje viđa svaki dan. Naravno, to se ne mora dogoditi i ne tvrdim da će svako takvo dijete i postati/biti homoseksualne orjentacije. To mi se samo čini puno vjerovatnije nego kod hetero parova. Kao što si i sama rekla, to je sve stvar odgoja. Neću niti ustvrditi da gay par ne bi mogao dobro odgojiti dijete... |
Zadnja promjena: OligofreniDikobrazoid; 19.10.2007. 11:27; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
JA SE SAMO ŽELIM ISPRIČATI ŠTO IMAM DRUGAČIJE MIŠLJENJE! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la: ›
JA SE SAMO ŽELIM ISPRIČATI ŠTO IMAM DRUGAČIJE MIŠLJENJE!
|
Nije problem sto ti je misljenje drugacije, problem je sto je glupo... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
Circa je napisao/la: ›
mali_ivica je napisao/la: ›
JA SE SAMO ŽELIM ISPRIČATI ŠTO IMAM DRUGAČIJE MIŠLJENJE!
|
Nije problem sto ti je misljenje drugacije, problem je sto je glupo...
|
ma ajde i što je glupo... ali najčešće se sastoji samo od ctiranja naučenog u crkvi... e to je već beyond glupog |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Homoseksualnost nije bolest, već naša svakodnevica. Moramo se priviknuti na nju, tolerirati njihovu odluku da budu drugačiji. Npr, jedno podpitanje: Biste li bili prijatelji homoseksualcima? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Homoseksualnost nije bolest, već naša svakodnevica. Moramo se priviknuti na nju, tolerirati njihovu odluku da budu drugačiji. Npr, jedno podpitanje: Biste li bili prijatelji homoseksualcima?
|
ne bi koristila termin 'njihova odluka' |
|
|
|
|
|
|
Biste li bili prijatelji homoseksualcima?
|
naravno da bih. i imam gay prijatelja.
nemam dovoljno mašte da se dosjetim zašto bi itko odgovorio - ne.. ali ne sumnjam da ću uskoro doznati |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Homoseksualnost nije bolest, već naša svakodnevica. Moramo se priviknuti na nju, tolerirati njihovu odluku da budu drugačiji. Npr, jedno podpitanje: Biste li bili prijatelji homoseksualcima?
|
naravno, pa šta misliš što smo ja i moj ''dečko gay'' ( ) i ostali nakon prekida? prijatelji! imam dosta gay prijatelja, i mogu reći da me, muška gay populacija, bolje razumije od bilo koje žene |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
pa nije na nama da odlučujemo o spolnoj orijentaciji drugih osoba... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
ja sam operirao slijepo crijevo, jesam ja homoseksualac?
jedini homoseksual kojeg ja poštujem
[youtube]http://youtube.com/watch?v=rWwaZYLg28w&mode=related&search=[/youtube]
svejedno ova rasprava nema kraja! |
|
|
|
|
|