Autor |
Poruka |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ela je napisao/la: ›
ček ček ček, ono što sam ja zapravo htjela tebe pitati.. TKO ništa prije braka-ti ili odabrana buduća supruga?
i pitanje za ostatak foruma (onih 0,7% koji čitaju ovaj topic) ... DA LI PRAKTICIRATE -NIŠTA PRIJE BRAKA- tj. ŠTO MISLITE O TOME? i, da se nadovežem na topic.. DA LI JE MJESEC DANA DOVOLJNO DA BI SE DVOJE LJUDI I PO TOM PITANJU ''SKUŽILI'' ??
|
ček da pogodim...ona ništa prije braka,on bi ali nemože
|
hm da..
osobno bih ulazak u brak, bez prijašnjeg ''isprobavanja terena'' smatrala pomalo rizičnim, vi?[/quote]
Prerizično za moj ukus! |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Eto, čovjek od iskustva. Mislim ono što je napisao mvarga, ova ela mi opet upala... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la: ›
mali_ivica je napisao/la: ›
sam zaključak koji sam ja izvela iz tvog posta, a koji me naveo na ovaj urnebesni smijeh.. ( ) je taj da se ti, prakticirajući takvo razmišljanje, onda očito još nikada nisi seksao.. brak sa mnom si možeš prekrižiti, sorkač!
|
I dalje ne kuži, ali nema veze nadoći će...
Zzzz peka
|
ček ček ček, ono što sam ja zapravo htjela tebe pitati.. TKO ništa prije braka-ti ili odabrana buduća supruga?
i pitanje za ostatak foruma (onih 0,7% koji čitaju ovaj topic) ... DA LI PRAKTICIRATE -NIŠTA PRIJE BRAKA- tj. ŠTO MISLITE O TOME? i, da se nadovežem na topic.. DA LI JE MJESEC DANA DOVOLJNO DA BI SE DVOJE LJUDI I PO TOM PITANJU ''SKUŽILI'' ??
|
Ako je po pitanju "ONO" trba ti red bull i zeleni čaj u Old bridge pubu i otprilike 45.minuta vremena .... dalje nećem... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
joj, ivice, a što su ljudi radili prije nego što je proizveden red bull? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ako je po pitanju "ONO" trba ti red bull i zeleni čaj u Old bridge pubu i otprilike 45.minuta vremena .... dalje nećem...
|
hm, pa 45 min i nije nešto s čim bi se trebao hvaliti.. i još dodatna stimulacija red bullom.. hm ne valja, ne valja..
dakle, ti podržavaš -ništa prije braka- samo u slučaju da curka bude ta fina, jel? .. a o onome s -mjesec dana- (da sad ne ponavljam, ne da mi se.. ) mi se nisi izjasnio.. voliš probati, ili nek bude iznenađenje? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
mali_ivica
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako je po pitanju "ONO" trba ti red bull i zeleni čaj u Old bridge pubu i otprilike 45.minuta vremena .... dalje nećem...
|
hm, pa 45 min i nije nešto s čim bi se trebao hvaliti.. i još dodatna stimulacija red bullom.. hm ne valja, ne valja..
|
Mislio sam na razgovor cca 45, primjer je ovako što bi se reklo iz života ljudi ... PS: Ta djevojka je pila red bull
Ničim se ja ne hvalim. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
ili nek bude iznenađenje?
|
Ako več inzistiraš?! |
|
|
|
|
|
insomnia
|
|
Mislio sam na razgovor cca 45, primjer je ovako što bi se reklo iz života ljudi ... PS: Ta djevojka je pila red bull
Ničim se ja ne hvalim.
[/quote]
ajde, vidi ga što se odmah nafunjio...
ili nek bude iznenađenje?
|
Ako več inzistiraš?!
|
otkazah već cigane za svadbu.. očito je da nisam tvoj tip.. |
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Zašto se uopće ženiti ili udavati? Žalosno je da to radimo samo zbog drugih i eventualno zbog Crkve koja promovira obitelj kao svetost. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
mali_ivica
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zašto se uopće ženiti ili udavati? Žalosno je da to radimo samo zbog drugih i eventualno zbog Crkve koja promovira obitelj kao svetost.
|
Ajd dobro,
Htjeo sam samo reči ako to radiš zbog drugih
ili zbog Crkve,
onda se bolje nemoj ni ženit (udavat)! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
o bože (u kojeg ne vjerujem)... postoji li još itko tko se suzdržava fizikalija prije braka?!
osim što mi je smiješno, smatram to krajnje apsurdnim. kako će, zaboga, dvoje ljudi potpuno neiskusnih u sexu (nakon što im crkva i zakon to napokon dopuste) biti sretni zajedno u krevetu??!!
ne mislim da je nemoguće, ali mislim kako je vjerojatnost toliko mala da je statistički beznačajna!! čak i kad imaš prakse u seksu, naročito kada u toj sferi imaš određene ukuse i prioritete, mnogi ljudi ti pomalo ili potpuno ne odogovaraju. 100%-tni pogodak u krevetu je prilično rijetka stvar..
naravno da se stvari mogu popraviti prilagodbom, ali samo donekle, ponekad jednostavno "zadovoljavajući" sex polako s vremenom prijeđe u prosječni, dok ne dođe do nezadovoljavajućeg ili nepostojećeg..
..što sve opet nije uopće bitno ako ti je sex nebitna stavka u životu pa kakav bude u braku, bit će (ili neće uopće).
a ukoliko ti je sex važan ( ) štoviše, svet i od neprocjenjive vrijednosti... e onda je ta fizička kompatibilnost izrazito važna.. a nju se nalazi samo metodom pokušaja i pogešaka. |
|
|
|
|
|
vučica
Ukupno postova: 160 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
i u albaniji isto drže do toga (ortodoksni naravno);
da se meni tako nešto dogodi, vjerovatno bi pobjegla |
|
_________________ ...kad sam dobra, dobra sam, a kad sam zla, onda sam još bolja...
|
|
|
|
insomnia
|
vučica je napisao/la: ›
i u albaniji isto drže do toga (ortodoksni naravno);
da se meni tako nešto dogodi, vjerovatno bi pobjegla
|
da ti se desi što? brak, ili sex? |
|
|
|
|
vučica
Ukupno postova: 160 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Svojedobno je u jednom topicu bilo riječi o tome kada reći ''volim te''.. Pa me sada evo zanima vaše mišljenje o ovome - kada se ženiti?
Hipotetska situacija je, dakle, ova - dvoje ljudi koji se poznaju mjesec dana odlučilo se oženiti.
Da li je, po vašem mišljenju, mjesec dana poznanstva dovoljno dugo da bi netko znao/mogao biti siguran da se želi oženiti?
Je li to nekakva supersonična ljubav, nezrelost, ili nešto treće?
|
A što je u životu sigurno???
Samo je sreća u pitanju, i dovoljna razina tolerancije.
Možeš hodati godinama s dečkom, njegovi te prihvate, sve 5, počnete živjeti , i nakon par mjeseci shvatite oboje da - TO NIJE TO!!!
A možeš se udati poslije 2 mj. (moja legica s faxa) - i poslije 16 god. još su k´o golubići!!!
C´est la vie (sigurno sam neš´sjebala, ne znam francuski)!!! |
|
|
|
|
|
|
|