Autor |
Poruka |
dario_os
Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
cure su ok....decke ne gledam...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
dario_os je napisao/la: ›
Koliko puta kad izadjem van zna se dogodit da sve vrvi od cura i tu i tamo pokoji decko. Izumiremo izgleda
|
to sve zavisi gdje izlaziš da ideš recimo u stari pub ili top, pomislio bi kako u osijeku skoro uopće nema cura!
(ovo je ujedno i hint za cure ) |
|
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Osjecanke su izgledam negdje hrvatski prosjek, nisu niti najlijepše niti najružnije, ali uvjerljivo su najizbirljivije.
|
to se na drugačiji način kaže "jebale bi se, a da im ne uđe".. znam nekoliko takvih
a što se izbirljivosti tiče, mislim da je osijek općenito grad izbirljivih guzica koje u stvari ni same ne znaju što bi (odnosi se na oba spola)! uvijek im nešto u gradu nedostaje, nema ni ovoga ni onoga, ali zato kad god nečeg novog ima i što god to bilo, e onda iz tisućusedamnaest razloga to baš i ne valja... kuknjava i preseravanje, u tome smo svjetski prvaci! u ovom bi se slučaju "izbirljivi" moglo izjednačiti sa "isfrustrirani"... |
|
|
|
|
|
dadicster
Ukupno postova: 92 Spol: Muško
|
Istina da ima više cura i da se bolje pickaju,ali nemoj molim te da muški preko 25 ne drže do sebe.Ima nas koji se još držimo,hehe...Većina osječanki su izgleda feministice! |
|
|
|
|
|
mladen.jr
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...možete vi pricati što god hocete o curama (osjecankama) da su ovakve ili onakve.....al ima nešto što treba naglasiti.....sve forumašice našeg foruma su prekrasne cure.....
....tako da ostale cure ni ne gledam.....
(umjesto rijeci zahvale...ili možebitnih upucenih poljubaca....slobodno udjelite koji kikac)..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
mladen.jr
|
tamna strana je napisao/la: ›
sve forumašice našeg foruma su prekrasne cure.....
|
Slažem se (a to pogotovo vrijedi za:
_ e _ _ _ , _ o _ _ _, _ e _ _ _, _ _ _ _ m _ _ _, _ _ _ s _ _ _ _, i još neke).
haha |
|
_________________ Mislim, dakle jesam!
"Važno je zvati se Mladen!" |
|
|
|
|
dadicster je napisao/la: ›
Istina da ima više cura i da se bolje pickaju,ali nemoj molim te da muški preko 25 ne drže do sebe.Ima nas koji se još držimo,hehe...Većina osječanki su izgleda feministice!
|
da da... neki su mi (kad sam ih otkantala) rekli čak i "sigurno si lezba" toliko o obrazloženjima.
nisam rekla da ni jedan lik preko 25 ne izgleda dobro... govorila sam o većini
mladen.jr je napisao/la: ›
Osim toga, "držati do sebe" ne znači staviti tonu šminke i guzicu u stegnute hlače kao u kalup da poprimi lijepi oblik a kad ono...pljoć! Baš ne mogu reći da sam vidio puno cura koje vježbaju da se to vidi, mada mi to nije bitno (ali progovaram u vezi nečijih postova).
|
da znaš da "vježbaju i da se to i vidi" morao bi ih vidjeti bez odjeće... u suprotnom možeš reći samo kako "drže do sebe" |
|
|
|
|
|
mladen.jr
|
catcloe je napisao/la: ›
Osim toga, "držati do sebe" ne znači staviti tonu šminke i guzicu u stegnute hlače kao u kalup da poprimi lijepi oblik a kad ono...pljoć! Baš ne mogu reći da sam vidio puno cura koje vježbaju da se to vidi, mada mi to nije bitno (ali progovaram u vezi nečijih postova).
|
da znaš da "vježbaju i da se to i vidi" morao bi ih vidjeti bez odjeće... u suprotnom možeš reći samo kako "drže do sebe"
|
O, varaš se što se toga tiče.
A mislim da manje-više sve drže do sebe. |
|
_________________ Mislim, dakle jesam!
"Važno je zvati se Mladen!" |
|
|
|
|
O, varaš se što se toga tiče.
|
explain. |
|
|
|
|
|
mladen.jr
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la: ›
sve forumašice našeg foruma su prekrasne cure.....
|
Slažem se (a to pogotovo vrijedi za:
_ e _ _ _ , _ o _ _ _, _ e _ _ _, _ _ _ _ m _ _ _, _ _ _ s _ _ _ _, i još neke).
haha
|
ja sam ova druga! |
|
|
|
|
|
|
I još da ne bi bilo nejasnoća, nema ništa loše u tome da se žena (i muški) urede za izlazak, ali je koma ako je plitka/plitak iznutra, a ima ih...
|
o bože, pa nije nitko ni tvrdio da nije tako... samo si ti pisao o treniranju, naspram "držanju do sebe"... s tim u vezi je bilo moje pitanje. to baš i nema puno veze s plitkošću, ili? |
|
|
|
|
|
|
|