Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la: ›
ee, odvratna mi je i ova Nives Celzijus.. ona piše autobiografiju.. bože sačuvaj.. a kad ju čujem da je progovorila digne mi se kosa na glavi... živo me zanima što onaj njen muž kaže na sve to..
|
muž ima da sluša!
super mi je što sve vrijeme priča kao da upravo svršava. meni je to smiješno, al valjda to muške pali?! |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la: ›
Zapravo su ti, s tvoje strane, nabrojani ljudi tebi odvratni jer su "komunjare" - sama si to rekla, što samo potkrepljuje dokaz da o tome o čemu si se uspljuvala ne znaš baš mnogo i to je ono što smeta ljude.. zapravo Circu i mene, da ne govorim u tuđe ime..
No hard feelings.. ovo je samo moje mišljenje..
No da ne budem off - odvratan mi je onaj Delale što vodi Red Carpet.. ne znam kako je on postao voditelj, ali nije dorastao ni takvoj glupoj emisiji poput Red Carpeta..
|
slažem se s prethodno napisanim u vezi komunista (što je netko napisao da su odvratni jer su komunisti.. i što se netko ne slaže s tim, ja se također ne slažem, ne vidim kakve to ima veze..očito se radi o određenoj stranačkoj orjentiranosti)..
a također se slažem i za Delalu, katastrofa mi je.. a slažem se i za Mirkovića, njega organski ne podnosim.. slažem se također i za Jadranku, kao i za cjelokupni sastav vlade, počevši od Sanadera, od kojeg mi se s..e..r..e.. kad ga vidim! (i to ne iz razloga jer sam komunistički aktivist, koji mrzi desničare, već jednostavno jer m se od njih s..e...r..e..) uf sad mi je lakše |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Zuzi Jelinek, argh!!! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
E, ovih mi se dana Sanader popeo na prvo mjesto naružnijih i najodvratnijih.. čak ne toliko svojim fizičkim izgledom koliko rečenicama koje izlaze iz njegovih usta.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
insomnia
|
ja bih još samo spomenula jednu osobu, koju ORGANSKI ne podnosim, a stalno je na tv-u ovih dana.. ljigavi MISLAV BAGO! |
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja predlazem...
SUPER LEPTIRA
Nisam siguran koliko je doista ruzan, ali mi je definitivno odvratan u svojoj zatucanosti... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Circa
|
insomnia je napisao/la: ›
ja bih još samo spomenula jednu osobu, koju ORGANSKI ne podnosim, a stalno je na tv-u ovih dana.. ljigavi MISLAV BAGO!
|
Meni je Bago lik...
Kontam da su ga mlatili u osnovnoj i srednjoj skoli, a sada ce im se svima mame najebat, cak i onima koji to ne zasluzuju...
Kada po nekom pljuje, radi to sa stilom, zna o cemu prica i uvijek je korak ispred svog sugovornika... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
ja bih još samo spomenula jednu osobu, koju ORGANSKI ne podnosim, a stalno je na tv-u ovih dana.. ljigavi MISLAV BAGO!
|
Meni je Bago lik...
Kontam da su ga mlatili u osnovnoj i srednjoj skoli, a sada ce im se svima mame najebat, cak i onima koji to ne zasluzuju...
Kada po nekom pljuje, radi to sa stilom, zna o cemu prica i uvijek je korak ispred svog sugovornika...
|
a kako tek zna lijepo nakrenut glavicu i složit zbunjeni pogled.... ma medo mali! |
|
|
|
|
|
insomnia
|
|
Meni je Bago lik...
Kada po nekom pljuje, radi to sa stilom, zna o cemu prica i uvijek je korak ispred svog sugovornika...
|
joj uf.. meni je njegova pojava.. uf.. neki mi je sav ljigav.. a i kontam određenu dozu stranačke orjentiranosti kod njega, zbog koje mi se zapravo ne sviđa!
Ja predlazem...
SUPER LEPTIRA
Nisam siguran koliko je doista ruzan, ali mi je definitivno odvratan u svojoj zatucanosti...
|
hm, as I said.. I rest my case po pitanjima zatucanosti.. jer bih se mogla zanijeti, i spomenuti njih preko nekoliko takvih, s kojima sam se ovdje verbalno ''susrela''.. .. |
|
|
|
|
Circa
|
a i kontam određenu dozu stranačke orjentiranosti kod njega, zbog koje mi se zapravo ne sviđa!
|
Ne znam bas za ovo...
Gledao sam kako je satiro Sanadera na TV-u, gledao sam kako je satiro pokojnog Račana...
Za obojicu se pripremio i nije im dao da se izmotavaju... |
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|