Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Psujem uglavnom u sebi, a kad se zbilja naljutim volim grunuti nogom u najblizu stvar iako znam posljedice. Boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Imam nekoliko socnih psovki proizaslih iz nekoliko drugih psovki, i sta ja sad tu mogu, i psovati se mora.
|
heheheh najbolji i najsočniji je taj scrabble psovki kad ih onak spojiš što više to bolje u jednu pa kad otvoriš čvalje, a ono jedna velika pogana psovka sastavljena od niza psovki rodbine, što žive, što mrtve, životinja, svetaca i sličnih dumina |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
a kad se zbilja naljutim volim grunuti nogom u najblizu stvar
|
Uh, jednom sam od bijesa, tako jako opalila nogom u ogradu da me je boljela još tjedan dana kasnije.. No i to je bilo bolje nego da sam gospodinu policajcu rekla sve što ga sljeduje.. Ionako me je nakon tog "nožnog ispada" htio voditi u stanicu na "hlađenje" - kako je on to stručno nazvao |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
i da btw. mi kao rvati uz ostale balkance imamo najsočnije i najgroznije psovke koje um može smislit i krasno nam idu uz jezik, te psovke su toliko maštovite i pogane da ih se nemože nikad vjerodostojno prevesti pa zašto ih ne bi onda nekad i koristili, hehehe kad malo razmisliš one su dio nas i našeg folklora pa koristimo ih onda u nekim situacijama kada želimo počastiti nekoga hehehe
|
da, i kad ih pokušaš nekome doslovno prevesti najčešće reagiraju nešto u stilu "vi ste bolesni" nou šit?! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i da btw. mi kao rvati uz ostale balkance imamo najsočnije i najgroznije psovke koje um može smislit i krasno nam idu uz jezik, te psovke su toliko maštovite i pogane da ih se nemože nikad vjerodostojno prevesti pa zašto ih ne bi onda nekad i koristili, hehehe kad malo razmisliš one su dio nas i našeg folklora pa koristimo ih onda u nekim situacijama kada želimo počastiti nekoga hehehe
|
da, i kad ih pokušaš nekome doslovno prevesti najčešće reagiraju nešto u stilu "vi ste bolesni" nou šit?!
|
hehehehe to mi se desilo par puta al najbolje mi bilo na maturalcu, dovuko neku maltežanku poluarapkinju ma cura ludilo, i kao prvo moraš naučit tuđe psovke naravno, svlado ja njihove nabrzaka i sad je na meni red objasnit, a nemoš, ma kolko da se trudiš nema teorije prevest one najbolje o vagonu žita i na svakom zrnu svetac , pa neke s rodbinom, brzo sam odusto i bacio se na poso heheheheh |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ja se trudim ne psovati.. stvarno svjesno radim na tome.. al' kad me naljute.. ajmeee.. najgore mi je što su to obično djeca, pa se pred njima moram kontrolirati.. (jer, kako će profesorica psovati, jel.. ) nekad me strah da ću se zaboraviti..(i, btw, mrzim, al mrzim kad čujem malo dijete da psuje..) obično mi se omaknu one ''sitne'', tipa da ti hebem ovo i ono.. ništa strašno.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Aoj, koji sam ja čistunac...
Ja sam u ranoj mladosti jaaako kočijašila...sve dok jednom nisam bila izazvana(okarakterizirana) od strane prijatelja da pokušam nešto izreći bez vulgarnosti..Na moje čuđenje nisam uspjela..i od tada prestala psovati..
Moj moto je da uvijek i sve možeš izreći bez psovke..meni ona ne treba ni u radosti niti da , ako baš hoću, povrijedim nekog..a za ispušni ventil mi služe moja vrata po kući..tak lijepo treskam s njima da otpada žbuka. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
..(i, btw, mrzim, al mrzim kad čujem malo dijete da psuje..)
|
Općenito mrzim čuti djecu da psuju.. ja se ne sjećam da smo mi bili takvi kao mali pa i kad si se htio folirati pa nešto opsovati pred starijima, redovno bi uslijedila ili pljuska ili udarac po guzici od strane roditelja.. nije mi padalo na pamet psovati kao maloj.. a danas????? to je prestrašno što čujem od djece u naselju.. moj mozak ne bi mogao smisliti tako gadne i gnjusne psovke kakve oni izvlače a jedva da imaju 12-13 godina.. pa kad se počnu derati preko parkinga: "majmune šugavi, dolazi ovamo, jebem ti mater u usta ladna" i slične stvari.. mislim, wtf??? mene mama još dan danas opomene kad opsujem nešto gadno, a ovi se pod balkonima roditelja deru tj. psuju na sav glas.. odakle im to uopće? tko ih je to naučio? i kako im roditelji to dozvoljavaju? ja bi im svima sapunom usta oprala.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Ne psujem, ali zato znam koristiti riječ kad sam ljut pa kažem " sunce ti žarko" i to je to. |
|
_________________ |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
arapski jezik je nenadjebiv kad su u pitanju "obiteljske psovke" |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
pa mi je znalo i izletit u nekim situacijama gdje upoznaješ nove ljude koji nemaju još neku sliku o tebi pa ih psovka jako zgrozi (pogotova ta) i osjećaj je grozan
|
tocno to...želiš stvoriti dobru sliku o sebi i ostaviti impresionirajuci dojam i onda sve pokvariš tom psovkom....
Ružna je to navika....ja je se pokušavam riješit, ali iskreno kad se naljutim sve skidam "odozgora".... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
|
|