Ajmo ekipa, na jubitou ima svega, a ja predlazem da napravimo ultimativnu kolekciju Rvackog treša...
Prvi prijedlog je inspiriran danasnjim gledanjem TV-a. Naime, imao sam tu nesrecu da naletim na slijedeci, ultratreš spot jos losije pjesme...
Pogledajte taj ples, scenografiju, kostim, brčiće...
Toliko lose da je dobro!
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se!
uopće ne shvaćam koncepciju kro treša kad je kod nas sve treš... ono na prste jedne ruke majstora iz pilane bi mogla nabrojati ajmo reći dobre pjesme.. jednostavno:političari čim zinu lažu, a kro estrada radi turbo treš....
to je jedna od razlika nas i susjeda.... oni imaju turbo folk, mi turbo injekšn treš....
ali kad već moram nešto priljepiti.... evo cure kako se postaje skupa kurva....
birajte oćete sa dedekom ili cijeli život raditi u 3 smjene
Zadnja promjena: MissTake; 11.11.2007. 17:19; ukupno mijenjano 2 put/a.
Jao da...to je stvarno prestrašno...kontam da mu to treba svaki put nabacit na nos kada bude ovlaš izvaljivao kritike,,,,
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Ako bi netko mogao odnekud nabaviti pa okaciti na jubito Azzuro - Trebam te, bilo bi predobro...To je onaj frajer sa Dore 2004 sto je nastupao sa ona dva frajera u murjackim uniformama...