Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
UNTISUMPORA..... To ljuto? |
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Život je lijep jebemu mater,čemu se ljutiti na bilo što?? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
jebemti hep ti jebem da ti jebem, nabijem ih sve kolektivno na "treću nogu", jel teško održavat struju, jel teško, jel vani minus beskonačno i padaju pingvini s neba da se smrzava sve, jel vani sahara pa da sve jope odlazi u qurac, jel temperatura oscilira svakih 15 minuta za 100 stupnjeva celzijevih jebenih, jel pada kiša po instalacijama, koji je njima qurac, jer se za to plaća redovno svaki mjesec struja, zato da mi sprže po kompa svojim izdrkavanjem, sutra će bit "eto mi se ispričavamo zato što smo ljena gamad i neda nam se, ništ nam se neda, no za ne daj bože računi će vam redovito dolazt na naplatu a ako zakasnite jedan mjesec s plaćanjem znate mi ćemo vam isljučit struju".MARŠ!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
jebemti hep ti jebem da ti jebem, nabijem ih sve kolektivno na "treću nogu", jel teško održavat struju, jel teško, jel vani minus beskonačno i padaju pingvini s neba da se smrzava sve, jel vani sahara pa da sve jope odlazi u qurac, jel temperatura oscilira svakih 15 minuta za 100 stupnjeva celzijevih jebenih, jel pada kiša po instalacijama, koji je njima qurac, jer se za to plaća redovno svaki mjesec struja, zato da mi sprže po kompa svojim izdrkavanjem, sutra će bit "eto mi se ispričavamo zato što smo ljena gamad i neda nam se, ništ nam se neda, no za ne daj bože računi će vam redovito dolazt na naplatu a ako zakasnite jedan mjesec s plaćanjem znate mi ćemo vam isljučit struju".MARŠ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bravo!
uf meni je danas ujutro bilo nestalo plina, i to baš kad sam stavila šampon na kosu, i fino zapjenila, a kad ono.. nema više tople vode, jer ne radi bojler, tj. nema plina-alias-nema tople vode!!! i onda još ovakva bolesna sam morala ispirati kosu u hladnoj vodi.. aaaaaaaaaaaa.... pop..iz..di..la sammmm.... !! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
jebemti hep ti jebem da ti jebem, nabijem ih sve kolektivno na "treću nogu", jel teško održavat struju, jel teško, jel vani minus beskonačno i padaju pingvini s neba da se smrzava sve, jel vani sahara pa da sve jope odlazi u qurac, jel temperatura oscilira svakih 15 minuta za 100 stupnjeva celzijevih jebenih, jel pada kiša po instalacijama, koji je njima qurac, jer se za to plaća redovno svaki mjesec struja, zato da mi sprže po kompa svojim izdrkavanjem, sutra će bit "eto mi se ispričavamo zato što smo ljena gamad i neda nam se, ništ nam se neda, no za ne daj bože računi će vam redovito dolazt na naplatu a ako zakasnite jedan mjesec s plaćanjem znate mi ćemo vam isljučit struju".MARŠ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bravo!
uf meni je danas ujutro bilo nestalo plina, i to baš kad sam stavila šampon na kosu, i fino zapjenila, a kad ono.. nema više tople vode, jer ne radi bojler, tj. nema plina-alias-nema tople vode!!! i onda još ovakva bolesna sam morala ispirati kosu u hladnoj vodi.. aaaaaaaaaaaa.... pop..iz..di..la sammmm.... !!
|
ma nabijem ih sve na qurac, glavno da su svaki mjesec redovito računi u sandučiću!!!!!!!!!!!!!, BUDALE
p.s. eto ja se iskreno ispričavam svima ak je nekom moj pogani jezik zasmetao al ovdje se mogu dobro ispuhat, moje isprike još jedanput nadam se da nećete zamjerit |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
delboy Ukupno postova: 64 Lokacija: na biciklu Spol: Muško
|
dolje divlji kapitalizam,zivio socijalni kapitalizam |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Čekam plaću za sedmi mjesec i putne troškove za četvrti valjda. Naravno da sam ljuta... Popizditis! I to opći! Ali, ne dam se, ne vrijedi trošiti energiju na to. Zato si pustim neku divlju muziku i dok mi se ne uznoje obrve (fuj) ne stajem. Onda sam u redu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
aaaaaaaa....školaa me ubijaa...
moram ispravit komade do kraja polugodista...a nije to bas lagano...znate i sami
drzte mi fige |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
E danas mi je baš super počeo dan. Nisam ni ustao već sam popizdio. Ma jebem ti život!!! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
cane je napisao/la: ›
E danas mi je baš super počeo dan. Nisam ni ustao već sam popizdio. Ma jebem ti život!!!
|
šta si ružno sanjao ili si se probudio kraj nečeg....neopisivog? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško