aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zodijak je napisao/la: ›
Ok!! Ovo s privatnim partyjima je još i najbolje haha....Nisam izašao iz kuće već godinu....dvije....malo više hehe...Tada samo još izlazio u Rock i Voodoo....ali društvo se raspalo a meni sve dopizdilo.
Drago mi je što jača indie scena, nisam znao da je tako.No jedino što vidim su emači i bijesne darkerice koje nemaju pojma, ali oke...
Još mi je jedino bezveze što ljudi ovdje znaju toliko biti zadrti, ne možeš se izraziti ni obući kako želiš a da ne bude sranja...
|
nisi izlazio dvije godine van??? i onda sereš kako je u gradu sranje? koji ti je kurac?
za sada znam da ideš u srednju školu, odnosno matematičku, vjerojatno si treći razred.
ako nisi dvije godine izlazio, znači da si izlazio otprilike u osmom razredu, s tadašnjom ekipom i škole. logično, nakon polaska u srednju raspali ste se, zbog svog alternativnog izgleda (za koji tvrdiš da furaš), nisi uspio skupiti neku dobru ekipu. Stoga si bio osuđen na rijetke privatne partye s nekolicinom istomišljenika. I sada bi ponovno izlazio pa tražiš preporuke, umjesto da sam odeš i istražiš.
Ponekad ti se isplati izići sam, bez ekipe, jer onda doživiš najbolje stvari.
Također, ti si alternativac, a nisi pretjerano tolerantan. To se može zaključiti po tvom "emaći i bijesne darkerice koje nemaju pojma". Ako ti tražiš neku toleranciju prema sebei, dakle da te ljudi poštuju zbog tvog izgleda i načina odijevanja, poštuj ti i druge.
|
Ok, u pravu si, krivo sam se izrazio i malo pretjerao. Uglavnom, izlazio sam od 8.r pa sve do negdje kraja 2. razreda. Kasnije sve rjeđe.Onda sam počeo ići na koncerte u Zg i na partyje u Močvaru, ali predaleko je to. Ne znam, Osijek mi je postao premonoton....uvijek iste svirke. Ali nisam jedini, u velikom sam ja društvu, znamo ponekad izaći, ali uvijek je isto. Evo dosad mi je najbolje još u Ex-u i Amsterdamu, samo bilo bi lijepo da postoji više noćnih klubova, a ne kafića.
Što se tiče moje tolerancije prema emačima i bijesnim darkericama, zanemari to. I ja slušam gothic, ebm i sl. To sam rekao zbog nekih mojih stavova jer smatram da nam emači kradu stil, a darkeri nemaju pojma jer sam shvatio da oni ni ne slušaju te stvari a ucrne se ko vragovi i onda dolazi do stereotipa. Uzalud je uopće ulaziti u bilo kakav razgovor s njima, kad oni nisu to što kažu da jesu. Ipak je to subkultura, a oni to svojim neznanjem blate.
Ugl, u pravu si!