Jednom je bila ispred mene u Konzumu i teti na kasi govorila da je kurvetina. Teta je samo šutila, a kad je ova luđakinja otišla rekla je "Ja to više ne mogu, ovako me izvrijeđa svaki dan". Jadna žena bila je na rubu plača. Mislim da sam ju uspjela malo oraspoložit rekavši: "nemojte se sekirat, njoj je najteže".
A fakat... žena je ko stampedo... u tih par minuta sasula je cijelu salvu uvreda... za nepovjerovat!
strashno da policija vec nije poslala tu zenu u neku ustanovu na lijecenje...
i kod nas je doselila neka ludacha u zgradu ovog ljeta (grad joj dodijelio garsonjeru kao socijalnom slucaju) i treci dan nakon sto je uselila je bacala kuhinjske elemente koje je nasla u stanu niz stubiste, a onda je s tim elementima zagradila ulazna vrata tako da nitko nije mogao uci u zgradu!! policija naravno isto nista nije napravila, samo ju je upozorila da to ne smije raditi??! nakon toga je odbijala placati rezije u zgradi (spremacica, voda, etc) i divljala po zavodu za stanovanje da ce ih sve tuziti... zavod je na kraju zvao naseg nadstojnika i rekli su mu da ih rijesi te ludache jer oni s njom vise ne mogu??! sad se malo smirila i ne stvara vise cuda po zgradi, ali takve lujke nikada nije ugodno imati blizu jer ustvari znas da nikakvu stvarnu pomoc od policije ne mozes dobiti, a nikad ne znas na sto je ona spremna...
Zena zivi na vijencu ivana mestrovica, a po kruh ide u centar grada jer su joj svi kojima je malo poznatija zabranili ulaske u trgovine...
Susjedima stvara nevidjene probleme, zbilja je serif u zgradi, a sustav je na njenom slucaju zakazao nebrojno puta...
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se!
Circa je napisao/la: ›
Zena zivi na vijencu ivana mestrovica, a po kruh ide u centar grada jer su joj svi kojima je malo poznatija zabranili ulaske u trgovine...
Je, kao što i Poppy kaže, u Nami je isto urlala na jadnu tetu na blagajni koja isto više ne može izdržati njene ispade. Kaže da svako malo dolazi i doslovno im jebe mater prevarantsku, stalno ih optužuje da je varaju i takve fore..... Živio naš sustav koji, očigledno, ne može ne zakazati u ovakvim slučajevima....
Poppy je napisao/la: ›
Jednom je bila ispred mene u Konzumu i teti na kasi govorila da je kurvetina. Teta je samo šutila, a kad je ova luđakinja otišla rekla je "Ja to više ne mogu, ovako me izvrijeđa svaki dan". Jadna žena bila je na rubu plača. Mislim da sam ju uspjela malo oraspoložit rekavši: "nemojte se sekirat, njoj je najteže".
A fakat... žena je ko stampedo... u tih par minuta sasula je cijelu salvu uvreda... za nepovjerovat!
Probaj se sjetiti je li možda rekla "Ja sam za Vas jedna dama" - to joj je inače zaštitna rečenica koja u biti otkriva komplekse bivše kurve. Ja sam se naslušao dosta priča o njezinim ispadima.. I čudim se da joj nitko od roditelja te djece koja su se igrala pod neboderom dok je bacala boce nije slomio kičmu ili nešto slično tome ...
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.”
ilija je napisao/la: ›
Probaj se sjetiti je li možda rekla "Ja sam za Vas jedna dama" - to joj je inače zaštitna rečenica koja u biti otkriva komplekse bivše kurve.
zar zaista postoje muškarci koji žele provodit vrijeme s njom, i još za to platit?!!