Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Znate li koliko možete popiti a da ostanete "normalni"?
Sto radite kad se prijeđe granica "normalnog"?
Sjećate li se svega u jutro after...?
Koje su posljedice? |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
hmh..ja sam eto prije par dana s frendom popio litru vina..znaci svaki po litru gemista iliti pola litre vina...vec nakon 2-2,5 deci vina sam zazujao i poceo mljet ko kreten (ono..nisam bio gladan ili tako nesto)
a dva dana iza toga, popio sam sam 1,5 litara cistog vina i otisao po mom misljenju lagano pripit kuci...a kad ono ujutroooo...merde! muka lose jako lose..svega se sjecam i to u 97% slucajeva koliko god pio i sta god radio "uz to" |
|
|
pukee
|
hm.nisam dugo eksperimentirao sa zestama,al negdje 3 do 5 piva mi je granica.nakon toga sam spaljen.
ujutro-mamurluk rijetko,al se ne sjecamdetalja. |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Fabio
Ukupno postova: 10 Lokacija: tamna strana Sile Spol: Muško
|
dva piva...
ali iz druge gajbe |
|
|
|
|
|
bole
|
Fabio je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dva piva...
ali iz druge gajbe
|
ja nikad nisam popio pivo ali iz trece gajbe |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
dobra kvaka (kad se vratiš kući krivudajućom putanjom) je pojesti nešto prije spavanja, makar na silu. meni to znatno ublaži posljedice the day after. |
|
|
|
|
|
Tincica
Ukupno postova: 14 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja mogu umjereno popiti, a kada trebam preći granicu sa zuje na pijanstvo meni postaje muka i zgadi mi se cuga tako da se nikada u životu nisam uništila od alkohola niti sam imala nekakve rupe u sjećanju i slično. |
|
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ajoj, meni treba vrlo malo, meni bude bad, ali svi me tješe, kažu, budi sretna bar ti ne treba puno da se napiješ. Ne znaju da se vrlo brzo i otrijeznim pa kontroliram sve druge Zločesto, ha? Inače, ne znam o morning after posljedicama jer ih nikad nisam imala. Ali, naravno, dogodilo mi se kao i svima da mi je tu večer kad sam pila bilo jaaaako loše... No, brzo to mene prođe. Ili ne znam piti ili ne znam što... |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Sve ovisi o raspoloženju. Kako je jawgo napisao, nekad mi je dovoljno pomirisati alkohol i već se osjećam pijano. No, ako sam dobro, zadovoljna, raspoložena, jednostavno ne osjetim. Ipak, neka tri pića su mi granica. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
Catharine je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ajoj, meni treba vrlo malo, meni bude bad, ali svi me tješe, kažu, budi sretna bar ti ne treba puno da se napiješ. Ne znaju da se vrlo brzo i otrijeznim pa kontroliram sve druge Zločesto, ha? Inače, ne znam o morning after posljedicama jer ih nikad nisam imala. Ali, naravno, dogodilo mi se kao i svima da mi je tu večer kad sam pila bilo jaaaako loše... No, brzo to mene prođe. Ili ne znam piti ili ne znam što...
|
Eh da, nemoj biti u bedirana s tim što ti treba malo. Ja bih bio sretan da se mogu razbiti od dva piva.
Recimo moj frend se resuje od 4 piva, čovjek je jednostavno mrtav, ne zna za sebe! Mislim što mu fali malo love je potrošio, a razbio se |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Catharine je napisao/la: ›
Ne znaju da se vrlo brzo i otrijeznim pa kontroliram sve druge Zločesto, ha? Inače, ne znam o morning after posljedicama jer ih nikad nisam imala.
|
Ma da... brzo se otrijeznis i nemas mamurluke... yeah, right, i ti za sebe tvrdis da cugas?! I jos se dicis time kako si opako zlocesta... Ne, ti si samo pickica koja se nije posteno napila... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A ne Mungi, vjeruj jesam, napila sam se i ne ponosim se time. A brzo se otrijeznim i nikada me još nije boljela glava. Ne volim piti vino, nego samo žestu... pa možda zato koliko su mi drugi to protumačili |
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Ja ne pijem alkohol. |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
jooooooj je napisao/la: ›
Ja ne pijem alkohol.
|
Ne smijes (iz nekih razloga), ili je to tvoja odluka?
Catharine je napisao/la: ›
A ne Mungi, vjeruj jesam, napila sam se i ne ponosim se time. A brzo se otrijeznim i nikada me još nije boljela glava. Ne volim piti vino, nego samo žestu... pa možda zato koliko su mi drugi to protumačili
|
Te spike o cistoj cugi i kako od nje ne boli glava su puke izmisljotine onih koji se u zivotu nisu posteno napili. kao fol tequila, gin su super, ono ne boli glava. Yeah, right.
Cath, posteno se napij. To ti je ono kad imas crne rupcage u sjecanju, ne znas jesi li dala onom frajeru koji te doveo kuci, zapravo ni ne znas koji te frajer (i jel' bio samo jedan) doveo kuci... e, nakon takvog pijanstva se ima mamurluk... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|