Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
hehe da vidio sam tu arhivu ... dobra fora ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Saudijska Arabaija? Ujedinjeni Arapski Emirati? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Da, bash zanimljivo... A možda i ne; elem, kad pišem s posla - pišem iz nemačku, kume. Or do I? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ma cisto sumljam da stranicu podsjećuju iz tih zemalja ... možda je neki server od tamo našao se na ruti do osijek031 servera ili našeg računala |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
bazooka_joe
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
možda je neki server od tamo našao se na ruti do osijek031 servera ili našeg računala
|
To i kažem... Naš je proxy u Düsseldorfu... Ima ljudi koji rabe razne anonymous proxy servere, a ima ih diljem svijeta... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Neke osnovne statistike se nalaze na adresi:
http://marketing.osijek031.com
U prilogu par statistika vezanih uz temu (izvuceno iz GoogleAnalyticsa). Statistika prikazuje posjecenost u zadnjih mjesec dana. Dakle, nesto preko 110 000 posjeta od 46 000 osoba (neki su dosli na site samo jednom, neki vise puta, a neki su stalno na portalu ;-))
Sto se tice ovih posjetitelja iz drugih drzava, mislim da su proxy-i u debeloj manjini...;-)
Statistika predstavlja podatke samo za zadnjih mjesec dana... |
Opis: |
|
Veličina: |
50.55 KB |
Pogledano: |
182 put(a) |
|
|
82.17 KB |
Pogledano: |
194 put(a) |
|
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
ma cisto sumljam da stranicu podsjećuju iz tih zemalja ... možda je neki server od tamo našao se na ruti do osijek031 servera ili našeg računala
|
Vjerojatno zalutali preko Googlea... Sve ispod 10-15 posjeta mjesecno je vjerojatno zalutalo ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
bazooka_joe
|
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dakle, nesto preko 110 000 posjeta od 46 000 osoba (neki su dosli na site samo jednom, neki vise puta, a neki su stalno na portalu ;-))
|
Lijepo, lijepo... Još da oglašivači bolje prepoznaju (plate), bit će partija |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Meni na mojoj stranici koja je nekad davno postojala,isto je bilo takih posjeta iz svih strana svijeta(a najviše robota koji su ostavljali smeće po guestbooku i forumu), a sa druge strane sam uvjeren da ima puno zalutalih jer i sam znam zalutat na razne ruske i ostale vrlo čudne domene! |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Nije ovaj iz Kolumbije zalutao, to sigurno. Nego netko dobro posluje, samo se nadam da nas druge, naivne, neće greškom pohapsiti. Šmrk, šmrk. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Blofeld je napisao/la: ›
Nije ovaj iz Kolumbije zalutao, to sigurno. Nego netko dobro posluje, samo se nadam da nas druge, naivne, neće greškom pohapsiti. Šmrk, šmrk.
|
možda ispituju tržište,skupljaju informacije o potencijalnim korisnicima..... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la: ›
tonya je napisao/la: ›
Saudijska Arabaija? Ujedinjeni Arapski Emirati?
|
anakondica nam piše iz tog kvarta čini mi se
|
...xe,xe,xe,xe...... ... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Meni je i ovo zanimljivo.
Internet Service Provideri i velike firme. |
|
27.54 KB |