Autor |
Poruka |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Dragi Mungi, ja se ne želim napiti baš do te mjere i napraviti budalu od sebe.... stvarno, ako ćemo tako gledati pijanstvo, onda se nisam napila i onda mogu dosta popiti. BTW, nisam zaboravila za photo, u'll get one soon! |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
hm. glavobolja ovisi o metabolizmu.ja sam uglavnom, ak ne mijesam ve & svasta, lud ujutro. on, kolibric na tripu i takto. pa me ljudi imaju obicaj mrziti.
al da, zabavan je mamurluk vecer nakon to te ostave u lokvi ispred staraca u pidjamama, a ti bi u skolu, a nedjelja je u noci, a nemas jednu patiku...ah, ta predivna mladost. btw, nisam se napio skoro 2 mjeseca:) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
"I drink to make other people interesting." |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
steam je napisao/la: ›
"I drink to make other people interesting."
|
True, true.... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jooooooj je napisao/la: ›
Ja ne pijem alkohol. :rol
|
Ne smijes (iz nekih razloga), ili je to tvoja odluka?
|
Ma pijem naravno da pijem, pa živim u slavoniji, zar ne?!?!
Inaće najbolji lijek za mamurluk je nastaviti gdje si stao s cuganjem, premda si onda zapeo u nekom začaranom (alkoholiziranom) krugu...ali bar nema više glavobolje e da...to je znanstveno dokazano. |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
[Cath, posteno se napij. To ti je ono kad imas crne rupcage u sjecanju, ne znas jesi li dala onom frajeru koji te doveo kuci, zapravo ni ne znas koji te frajer (i jel' bio samo jedan) doveo kuci... e, nakon takvog pijanstva se ima mamurluk...
|
Ne kužim sad ovaj savjet. Mislim, što je to tolika fora u tom mamurluku? Ono, loše ti je, želiš umrijeti i slično. Svjesno dovoditi sebe u takovo stanje je, po mom skromnom mišljenju, totalno nezrelo. Znaš ono, djeca piju da bi izgledala odraslo....
Neka mi netko pojasni zašto onda odrasli (pretpostavimo zreli) ljudi sebe dovode u situaciju da se danima pate s mamurlukom? Ili je to prikriveni mazohizam? |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
razocarani su u sebe pa se zele kaznit...jea!
hehehe |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
|
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: Žensko
|
samo jedna stranica o ovoj temi? pa ljudi vi se ili ne sjecate jutra nakon ili ne pijete, iskreno ne znam sto je gore! ili tuznije
uglavnom, ja mogu puno popit! al priznajem, gadna sam kad pijem, svadjam se, prodajem, nudim i sl. naravno kad puno popijem, al ak se ne cu napit onda ni ne pocinjem!
zapravo mi izlazak nije izlazak ak ne pijem! nije to bas normalno, al eto! |
|
|
|
|
|
Vila
|
Malamaca je napisao/la: ›
a pa ovisi nekad mi i dva piva dosta, a nekad me ni 5 ne uniste...al ipak je bolje kad jedno udari
a posljedice? opet ovisi sta pijes i kolko...kao sto je poznato, od kvalitetnog vina nece nis sutra ujutro bit, a ako mjesate ko manijaci bit ce ujutro veselja
ug, kak bi mi das jedno pivo sjelo ....
|
tebe uvijek bilo koja kolicina unisti, jer zavrsi kobno! |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
|
Malamaca
|
Vila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
samo jedna stranica o ovoj temi? pa ljudi vi se ili ne sjecate jutra nakon ili ne pijete, iskreno ne znam sto je gore! ili tuznije
uglavnom, ja mogu puno popit! al priznajem, gadna sam kad pijem, svadjam se, prodajem, nudim i sl. naravno kad puno popijem, al ak se ne cu napit onda ni ne pocinjem!
zapravo mi izlazak nije izlazak ak ne pijem! nije to bas normalno, al eto!
|
pa jebemu misa, ne moraju svi znat sta radis kad se ubijes
ccc
jedva cekam opet?
ps jel ima jos one visnjevace ilstavec |
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Vila
|
|
|
|
Malamaca
|
ma ozujsko popij, al ostav malo rakije za subotu + ja imam jos onu vodku
i naravno da ces biti dobra kao i uvijek
i nikad ne znas ko te ceka iza ugla
a da si ko ja, ne bi sada kukala
|
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ozana je napisao/la: ›
Ne kužim sad ovaj savjet. Mislim, što je to tolika fora u tom mamurluku? Ono, loše ti je, želiš umrijeti i slično. Svjesno dovoditi sebe u takovo stanje je, po mom skromnom mišljenju, totalno nezrelo. Znaš ono, djeca piju da bi izgledala odraslo....
Neka mi netko pojasni zašto onda odrasli (pretpostavimo zreli) ljudi sebe dovode u situaciju da se danima pate s mamurlukom? Ili je to prikriveni mazohizam?
|
vjerojatno zato jer ti promakne onaj trenutak kada bi trebala biti zadnja... i tako.. sljedeće što znaš je drugi dan negdje popodne, glavobolja, pokoja izrigotinica oko tebe i tako... ponekad je vrijedno prethodne noći, ponekad naravno nije. |
|
|
|
|
|
Vila
|
ak pijes jeger i red bul to je kao sokic za bebe, pijes i pijes i ne kontas da si pijan, tj. kad skontas vec je kasno! i sutra ti je veselo! |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
|
|
|