Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
lufus je napisao/la: ›
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
prave prijatelje stvaraš do 25.
|
zašto?
|
zato što do tada već imaš iskustvo sa "pravim" prijateljima pa ti novi i nisu toliko potrebni.ne otvaraš se više lako,ne povjeravaš....govorim o pravim prijateljima.a prijatelje možeš i kasnije steći, družit se,imat zajedničke interese ali onu neku intimnost teško da ćeš ostvarit.
kako reče Danica V - to je moje osobno iskustvo.uvijek postoje iznimke,ne negiram to. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
zašto?
|
zato što do tada već imaš iskustvo sa "pravim" prijateljima pa ti novi i nisu toliko potrebni.ne otvaraš se više lako,ne povjeravaš....govorim o pravim prijateljima.a prijatelje možeš i kasnije steći, družit se,imat zajedničke interese ali onu neku intimnost teško da ćeš ostvarit.
kako reče Danica V - to je moje osobno iskustvo.uvijek postoje iznimke,ne negiram to.
|
prave prijatelje sam stekao spletom okolnosti i neću pred sebe stavit ogradu da više nijednog neću steći kao što je moguće da ću nekog izgubit, teško, ali moguće. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
|
zašto?
|
kako reče Danica V - to je moje osobno iskustvo.uvijek postoje iznimke,ne negiram to.
|
prave prijatelje sam stekao spletom okolnosti i neću pred sebe stavit ogradu da više nijednog neću steći kao što je moguće da ću nekog izgubit, teško, ali moguće.
|
svaka čast.nemam ni ja ograde u pogledu stjecanja novih prijatelja al ona su sa godinama sve površnija .nije teško biti fin i ljubazan sa ljudima ali nedostaje intimnosti a i stvarno nemam potrebu ljude gnjaviti nekim svojim komama.
uostalom, vidjet ćeš sam... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Jako sam društven i znam strašno puno ljudi, a oni koji me poznaju će znati o čemu govorim jer jednostavno ne mogu proći ulicom ili ući u neki kafić bez da budem višestruko pozdravljen, ali sve je to za badava i površno jer se prijatelji ne steknu tako lako. Imam nekolicinu konstantnih prijatelja s kojima mogu o svemu i bilo kada, a ostali su prolazni dok se ne dokažu jer sam više tip koji igra na sigurno, barem kada se radi o prijateljima. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...prijateljstava bi bilo puno više....da ljudi nisu optereceni predrasudama....jer puno njih bira prijatelje na osnovu onog prvog dojma.....i puno puta vec imaju mišljenje o nekome...iako nisu nikada ni rjec progovorili s tom osobom.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la: ›
svaka čast.nemam ni ja ograde u pogledu stjecanja novih prijatelja al ona su sa godinama sve površnija .nije teško biti fin i ljubazan sa ljudima ali nedostaje intimnosti a i stvarno nemam potrebu ljude gnjaviti nekim svojim komama.
uostalom, vidjet ćeš sam...
|
potpisujem... teže je otvoriti se novim ljudima... to više nije onako "duboko" prijateljstvo... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...prijateljstava bi bilo puno više....da ljudi nisu optereceni predrasudama....jer puno njih bira prijatelje na osnovu onog prvog dojma.....i puno puta vec imaju mišljenje o nekome...iako nisu nikada ni rjec progovorili s tom osobom....
|
Tolko ljudi poznam da već sa svakim imam stoti dojam...
Ako me stoti dojam laže onda proklet neka budem. |
|
|
|
|
|
WalterWolf Ukupno postova: 157 Spol: Nebitno
|
pravi prijatelji.... bilo ih je malo a ostalo jos manje... zbog cega, zbog najglupljih razloga koji u biti i nisu bili neki razlozi. Znas onaj trenutak kada ti prijatelj nesto zataji ili neka druga glupost, sitnica, i kasnije se toga nakupi i na kraju BOOM. I nista vise nije kao prije...
I dalje, bez obzira na to, ja sanjam i nadam se boljem... |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
mislim da prijatelje stječemo cijeli život, i da treba biti otvoren, jer jednostavno nikad ne znaš kad ćeš upoznati neku osobu, s kojom ćeš se toliko skontati, da bi ti postao prijateljem.. i isto sam onog mišljenja da rodbinu ne možeš birati.. ali prijatelje možeš! prijatelja imam .. dovoljno ! dovoljno ljudi za koje znam da u njih mogu imati povjerenja, da se mogu na njih osloniti.. u biti sam osoba koja će nekog nazvati svojim prijateljem bez beda.. (štoviše, većinu vas ovdje smatram svojim prijateljima, jer me oduševljavate/ste me oduševili ovim i onim..prepoznajem puno ljudi ovdje kao dobre osobe! ) odmah u startu ću svakome dati svo svoje povjerenje, ali jednom zaj.e.b.e.š.. i gotovo.. puno sam prijateljstava prekinula na takav način, jer jednostavno vjerujem da je life too short da bi ga trošio na ljude na koje se ne isplati (i tu ne mislim na nekakvu korist, već jednostavno na svoje vrijeme, koje smatram dragocjenim) .. vjerujem u prijateljstva, apsolutno, muško-ženska i svakakva.. i trudim se uvijek upoznati što je više moguće ljudi (nikad ne možeš znati previše ljudi..) prvo poznanik, a kasnije uvijek imaš priliku postati mi prijatelj-ako si ispravna i dobra osoba, bit će mi čast nazvati te tako! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
U mladosti ljudi burnije iskazuju osjećaje, većina bar, svaka simpatija velika ljubav, osjećaji su prenaglašeni, a u životu u principu ima manje briga nego kada odrastemo. Tako mislim da je s većinom prijatelja iz djetinjstva i mladosti. Kad dođu prvi problemi, odlazak u druge gradove zbog faksa i sl., žendibe, udaje, ljudi se znaju totalno i zauvijek udaljiti i jednom kad se sretnu, stranci se gledaju. Zato mislim da treba biti otvoren za priijateljstva cijeli život. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
-Branko, Branko, a zasto sluzi drugarstvo... |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Eh da, vozili se mi tako vlakom prema Zagrebu, u kupeu je bio i jedan vojnik, Kenan, neobično ime pa zapamtih. I kako neki ljudi vole pričati u kupeu, povela se rasprava o prijateljima i prijateljstvu. Bilo to stvarno davno. Čovjek je rekao da ima puno prijatelja, ali samo jednog druga i da je za njega kad kaže da mu je netko drug, iznad svega, za takvu osobu se život daje.
Po Kenanu bi bili poznanici, prijatelji i drug (bez ikakve ideloške konotacije) za kojeg ide i ruka u vatru. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da prijatelje stječemo cijeli život, i da treba biti otvoren, jer jednostavno nikad ne znaš kad ćeš upoznati neku osobu, s kojom ćeš se toliko skontati, da bi ti postao prijateljem.. i isto sam onog mišljenja da rodbinu ne možeš birati.. ali prijatelje možeš! prijatelja imam .. dovoljno ! dovoljno ljudi za koje znam da u njih mogu imati povjerenja, da se mogu na njih osloniti.. u biti sam osoba koja će nekog nazvati svojim prijateljem bez beda.. (štoviše, većinu vas ovdje smatram svojim prijateljima, jer me oduševljavate/ste me oduševili ovim i onim..prepoznajem puno ljudi ovdje kao dobre osobe! ) odmah u startu ću svakome dati svo svoje povjerenje, ali jednom zaj.e.b.e.š.. i gotovo.. puno sam prijateljstava prekinula na takav način, jer jednostavno vjerujem da je life too short da bi ga trošio na ljude na koje se ne isplati (i tu ne mislim na nekakvu korist, već jednostavno na svoje vrijeme, koje smatram dragocjenim) .. vjerujem u prijateljstva, apsolutno, muško-ženska i svakakva.. i trudim se uvijek upoznati što je više moguće ljudi (nikad ne možeš znati previše ljudi..) prvo poznanik, a kasnije uvijek imaš priliku postati mi prijatelj-ako si ispravna i dobra osoba, bit će mi čast nazvati te tako!
|
mudro zboris, djevojko! |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
mislim da prijatelje stječemo cijeli život, i da treba biti otvoren, jer jednostavno nikad ne znaš kad ćeš upoznati neku osobu, s kojom ćeš se toliko skontati, da bi ti postao prijateljem.. i isto sam onog mišljenja da rodbinu ne možeš birati.. ali prijatelje možeš! prijatelja imam .. dovoljno ! dovoljno ljudi za koje znam da u njih mogu imati povjerenja, da se mogu na njih osloniti.. u biti sam osoba koja će nekog nazvati svojim prijateljem bez beda.. (štoviše, većinu vas ovdje smatram svojim prijateljima, jer me oduševljavate/ste me oduševili ovim i onim..prepoznajem puno ljudi ovdje kao dobre osobe! ) odmah u startu ću svakome dati svo svoje povjerenje, ali jednom zaj.e.b.e.š.. i gotovo.. puno sam prijateljstava prekinula na takav način, jer jednostavno vjerujem da je life too short da bi ga trošio na ljude na koje se ne isplati (i tu ne mislim na nekakvu korist, već jednostavno na svoje vrijeme, koje smatram dragocjenim) .. vjerujem u prijateljstva, apsolutno, muško-ženska i svakakva.. i trudim se uvijek upoznati što je više moguće ljudi (nikad ne možeš znati previše ljudi..) prvo poznanik, a kasnije uvijek imaš priliku postati mi prijatelj-ako si ispravna i dobra osoba, bit će mi čast nazvati te tako!
|
mudro zboris, djevojko!
|
thx! evo možeš biti moj prijatelj! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
|
mudro zboris, djevojko!
|
thx! evo možeš biti moj prijatelj!
|
hvala, vrlo rado!i ti moj! |
|
|
|
|
|
|