eto jerbo mi je dosadno dođoh na ideju sa par četera napravit "prvu forumašku erocku net-novelu" (jel kao telenovela al pošto nije na teveju neg tu pa ajd).
pravila:
- sudbu svima krojite VI, znači svojim postovima gradite priču, sve je dozvoljeno al kao probajte pratit radnju i likove
- ima 10 likova koji su ključni za priču jer se sve vrti oko njih, naravno bit će uleta kojekakih poštara, vodoinstalatera, medicinskih sestara, murijaka i sl. al ovih 10 je ključno i nemojte ih ubit odma molim vas
- u dijalozima stavljajte ime i smajlića koji je vezan uz lik ili samo smajlića preporučljivo), nije važno
- likovi:
Pablo de Guzman - vrtlar koji je zaljubljen u Consuelu (jednu od dvije kćeri)
Jorge de Guzman - vrtlarev grbavi brat koji živi s njim jer se ovaj brine o njemu
Consuelo Rodriguez dos Santos - gazdina kćer (vanbračna naravno) u koju je Pablo zaljubit i iako ona njega simpatiše boji se objelodanit svoje osjećaje prema njemu
Esmeralda Rodriguez dos Santos - gazdina druga (prava) kćer koja je malo promiskuitetna i zla (naravno), tipična namiguša
Eduardo Rodriguez dos Santos - gazdin sin jedinac (4 godišnjak)
Rodrigo Rodriguez dos Santos - gazda (isto promiskuitetan)
Emperatriz - gazdina žena (vještica jel)
Marisol - kuharica
Chole - spremačica (naivna i mlada)
Miguel - konjušar
eto:
a sada počinje, epizoda prva, uvod
imanje
nakon dugog traganja Pablo je sa svojim bratom konačno našao mjesto gdje bi mogao biti zadovoljan poslom, brinuti se o Jorgeu i imati malo vremena za sebe. To je bilo oveće imanje koje je igrom slučaja tražilo sposobnog vrtlara, što je Pablo naravno i bio.Nakon kratkog razgovora sa gazdom:
gazda
oš radit?!
Pablo
: oću!!!!
brat
: ngh jab radiJo isto i jab i jab radiJo
: šuti budalo!!!!!!
: nu ključevi od gostinjske kućice!!!!
Pablo i brat su se smjestili.Dobrodošlicu je prva došla zaželjeti preljepa, mlada, meka i podatna Consuelo u koju se Pablo na prvi pogled zaljubljuje
: hihihihihi ja sam Consuelo hihihihihihi dobrodošao u naš skromni dom od 3000m2 bez okolnog imanja i okućnice hihihihi
: hvala o dijevo bajna što mi pruži ti o tako srdačnu dobrodošlicu
: hihihihihihihi
: buraz mene tera srat !!!!!!
: šuti budalo you're cramping my stile!!!!
Ubzo se pojaviše svi koji su bili na imanju nebili pružili i srdačnu ako ne i naj srdačniju dobrodošlicu
: welcome nadam se da će ti se svidjet moja kuhinja
(i namigne mu)
welcome i nadam se da ću ti se svidjeti ja
(i uvati ga za dupe)
welcome i nadam se hehehehe
(i uvati ga za prepone)
welcome hihihihihihi
(i zacrveni se ko ljuta papričica mexička)
hm, eto
(i pljune mu na cipelu)
ja bi ce iglo gu ga
(i potepne se o perzijski sag i razbije glavu)
jooooj eno mali krvari dajte rakije za ranu a i za mene i zovte hitnu tako vam boga
buraz mene jope tera srat!!!!!!!
šuti budalo i izlajz iz te lokve krvi!!!!!!!!! ajme al malo dijete može pustit krvi to još nevidjeh nikad, čak ni kad smo kod kuma Fernandeza klali 4 svinje, di je ta rakija!!!!!!
(dreknu ljutito)
kraaaaaaaa boliti glavica, kraaaaaa kmeeeee kmuuuuuu
(dok krvari po podu, namještaju i perzijskom tepihu)
u iščekivanju hitne to be continued.............
p.s. eto skontali ste na šta bi to trebalo izgledat, sexa još nije bilo al dolazi hitna (hint), a sad vi