Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
JA sam najljepša. Pitajte Danicu. |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
JA sam najljepša. Pitajte Danicu.
|
Evo jesi. Vidjela sam danas tvoju fotku u galeriji Excalibura i moram priznati da si najljepša. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol: Muško
|
meni su neke cure bile super i sve...skorz dok nisu progovorile
oću reć da bi omjer izgled - ponašanje trebao bit 20-80 a ne obratno kao danas |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
masterzz je napisao/la: ›
meni su neke cure bile super i sve...skorz dok nisu progovorile
oću reć da bi omjer izgled - ponašanje trebao bit 20-80 a ne obratno kao danas
|
"Gle ovu.. ponaša se ko manekenka.. al ne izgleda ko manekenka!"
|
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la: ›
Pa kada bih sudio po slikama onda bih definitivno rekao da si ti vrlo lijepa djevojka, što se za većinu djevoja ka na ovom forumu nebi moglo reći (bez uvrede).
|
vidi se da nisi upoznao mene (nisam umišljena, samo razmišljam pozitivno, što bi Danica rekla) |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
paperje je napisao/la: ›
kopile je napisao/la: ›
Pa kada bih sudio po slikama onda bih definitivno rekao da si ti vrlo lijepa djevojka, što se za većinu djevoja ka na ovom forumu nebi moglo reći (bez uvrede).
|
vidi se da nisi upoznao mene (nisam umišljena, samo razmišljam pozitivno, što bi Danica rekla)
|
zapravo jednostavno treba biti realan |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
zovite me Miss Reality
ajd sad ozbiljno, pročitah onaj post s povijesnim razdobljima i zaključih da nikad nisam bila smatrana lijepom. to može značiti samo jedno: moje vrijeme tek dolazi
pa ne znam, za mene nitko nije univerzalno lijep, ali na svakome zamijetim nešto lijepo. npr. jako mi je lijepo kad dečko ima pomalo okserice... ma usostalom, bolje da se ne vraćam na ovaj topic. oni koji me poznaju, dobro znaju da ja VOLIM RUŽNE!!!!! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Ne znam koliko glup trebas biti da se zaljubljujes u lijepe.
Posjecujem sva vaznija modna zbivanja, kazu da ce se ruzno nositi i sljedece sezone.
Ruzno u kombinaciji s gadnim, te poneki ogavni detalj.
Evo recimo, neki dan na castingu bile samo manekenke s krastama. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
Ah, vraća nam se retro look, kraste!! Mislim da ću već nešto iskopati iz ormara. sva sreća, imam herpes oko prstiju...pa eto....za nakit i detalje ne brinem. |
|
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
|
|
|
insomnia
|
a zamislite onda mene sa silnim podočnjacima od nespavanja.. na šta ja tek ličim! |
|
|
|
|
Jazz
Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
Odlazimo od originalnog pitanja...
Kada razmišljam o bivšim frajerima i Najdražem suprugu uočavam uzorak: umjereno koščati, tamnokosi s izražajnim očima i visoki. To je ono što sam, vjerojatno, prvo uočavala na njima i što me je privuklo na prvu loptu. Sva ova priča o nutarnjoj ljepoti, čini mi se, dolazi nakon tog prvog klika. Jer, budimo realni, kada u polumraku sobe na nekom tulumu, ili kluba, zaustaviš pogled na nekomu, zasigurno ne vidiš profinjeni smisao za humor i načitanost. |
|
_________________ Što te ne ubije - ubije te u pojam |
|
|
|
insomnia
|
Jazz je napisao/la: ›
Sva ova priča o nutarnjoj ljepoti, čini mi se, dolazi nakon tog prvog klika. Jer, budimo realni, kada u polumraku sobe na nekom tulumu, ili kluba, zaustaviš pogled na nekomu, zasigurno ne vidiš profinjeni smisao za humor i načitanost.
|
istina.. fizički izgled je uistinu ono što prvo primjetimo..(ako se radi o nekom ''barenju'', znači ne o prijateljskom ćaskanju..)tek onda slijedi onaj neki razgovor i upoznavanje.. svi smo mi zapravo ''plićak osobe''.. |
|
|
|
|
drachen
Ukupno postova: 54 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
hm.. curo... cuj, jesi ti to tak stvarno umisljena ili se meni cini? nije ti ovo trebalo |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
|
Vidio sam i ja fotku, nebih je htio komentirati, ali jednako tako sam čuo podosta tuđih mišljenja svezi glede . . .
Nakon svega toga Poppy moje ne mogu formirati mišljenje pošto sam dobio sliku iz zbira djela APSTRAKTNE UMJETNOSTI!
I još nešto neznam zašto je post u kojem odgovorno tvrdim da sam jako lijep prebačen u offtopic?! |
|
|
|
|
|
|
|