...ne znam zašto...al uvijek kad cujem ili procitam da je u nekoj nesreci....poginulo ili nastradalo dijete....osjecam se kao da sam ja izgubio nekoga....jednostavno za mene smrt djeteta ima posebnu "težinu".....do sad sam puno puta nazocio svakojakim prometnim nesrecama....sa smrtnim posljedicama.....no nikad me to toliko nije pogodilo...kao kad cujem da je u nekoj nesreci izgubljen mladi život....
....cesto kad procitam crnu kroniku.....gdje je poginula neka starija osoba....znam kroz šalu reći....jeb ga....nije imao srece....jer ipak....život nam jedino garantira smrt....pa tu smrt i treba prihvatiti kao nešto normalno.....no zbog cega je život tako okrutan prema djeci....koja su tek pocela živjeti.....
...evo zadnji primjer zbog cega sve ovo i pišem....je tragedija koja se dogodila na novoj zaobilaznici....gdje su poginuli otac i sin....te clanak u glasu slavonije.....gdje piše kako je mali Kristijan u svojoj prvoj zadacnici napisao kao da predosjeca da ce se nešto dogoditi.....
Citat: ›
Kristijanova zadaćnica: “Na kraju sam se probudio...”
“Sanjao sam da me duh proganja i pobjegao sam. Drugi put kad me ganjao nisam uspio pobjeći...”, napisao je u svojoj prvoj zadaćnici na temu “Moj san” desetogodišnji Kristijan. Zadaćnicu je napisao na dan svoje pogibije, u ponedjeljak, 26. studenoga. Šokirani novinari i okupljeni čitali su neke od posljednjih riječi nesretnog dječaka, koji kao da je predosjetio tragediju. Sanjao je da ga progone duhovi. Prvi put je, u svome snu, uspio pobjeći, ali sljedeći put nije. U pomoć mu je stigao mali brat, ali ga nije uspio spasiti, već je tek nakon tri godine uspio nazvati mamu i tatu, koji su također zarobljeni. ”Na kraju sam se probudio i skužio sam da je sve to bio san”, završio je riječima mali Kristijan, iako ova stravična nesreća, na žalost, nije bila samo san...
ni. Teška prometna nesreća u kojoj je stradala obitelj Steinbruckner dogodila se u ponedjeljak oko 21,35 sati na sredini novoga cestovnog mosta preko rijeke Drave koji je nastavak zapadne obilaznice u smjeru Darde i Švajcarnice u Baranji.
|
....daje neku posebnu težinu....cijeloj ovoj prici....
...ima još nekoliko slicnih primjera....gdje su mali anđeli....prije nego što su dobili krila....osjetili da se nešto sprema....
...no s obzirom koliko je ovaj svijet okrutan možda im je bolje tamo gore.....
....eto tek toliko o ovoj temi.....nije ugodna niti vesela....no i to je nešto što se događa...i što ce se nažalost još događati.....