Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
|
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Osijek Blue DVD u AVI (67.73MB) formatu:
http://www.mininova.org/tor/1022874
Kakva konstruktivna kritika postoji na RapidShare? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Trazi se dobrovoljac koji bi meni, na pm, onako, seljackim jezikom objasnio ono: prvo uradis to, pa onda klikni ovdje, zatim ubodi ovo, nahrani kerove i ne diraj nista, pa da i ja pogledam taj dvd.
Napominjem da to nije lak zadatak...nas vrli admin mi je u nekoliko navrata pokusavao objasniti kako da prikacim fotku u tekstu (te pokazao zavidno strpljenje u istim naporima) i dan danas ne znam.
Hvala unaprijed. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Seed ! |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Allende je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Trazi se dobrovoljac koji bi meni, na pm, onako, seljackim jezikom objasnio ono: prvo uradis to, pa onda klikni ovdje, zatim ubodi ovo, nahrani kerove i ne diraj nista, pa da i ja pogledam taj dvd.
Napominjem da to nije lak zadatak...nas vrli admin mi je u nekoliko navrata pokusavao objasniti kako da prikacim fotku u tekstu (te pokazao zavidno strpljenje u istim naporima) i dan danas ne znam.
Hvala unaprijed.
|
Ne mogu ni ja ubaciti sliku... A baš imam krasnih slika starog Osijeka... Pa gledam jesam ja kreten, ili tu nešto ne štima... |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
-upišeš tekst u prozorčić BRTI ODGOVOR
-klikneš PREGLEDAJTE
-klikneš DODAVANJE DATOTEKE
-klikneš PREGLED, odabereš datoteku
-klikneš POŠALJITE |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
Neki dan je u Glasu Slavonije izašao DVD imena Osijek Blue - reklamni filmić Turističke zajednice. Radila ga je tvrtka Ypsilon.
|
a ja taj dvd imam već jedno mjesec i pol dana kući i nisam ga ni ubacila u dvd...
izgleda da ću morati.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
Allende je napisao/la: ›
|
Ukratko - skineš sva 4 RAR-a, bilo kojim arhiverom otvoriš prvi od njih i zapakiranu ISO datoteku raspakiraš na disk. Onda odeš u Neru i veliš Recorder - Burn Image, pokažeš na tu ISO datoteku i - voila! |
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Ne može se skinuti sve odjednom ako ne želiš platiti pa moraš čekati po par sati za sljedeću datoteku.
|
ili restartiraj komp ili modem ako si na Flat rateu pa kad dobiješ novi IP opet možeš skidat u istom satu,trenu,momentu te času |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la: ›
ili restartiraj komp ili modem ako si na Flat rateu pa kad dobiješ novi IP opet možeš skidat u istom satu,trenu,momentu te času
|
Ne baš, ako si na kabelu..... i ne baš ako si u VPN-u.
|
za VPN ne znam ali za kabel znam da može.. i frend i ja imamo flat preko DCM-a, on kabel ja wirelles i čim resetiramo modeme - nema više čekanja od 200h, nego se počinje skidati odmah jer je i IP promijenjena u minuti.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
ili restartiraj komp ili modem ako si na Flat rateu pa kad dobiješ novi IP opet možeš skidat u istom satu,trenu,momentu te času
|
|
sad me ubi sa ovim kraticama...
prestar sam ja za to....definitvno... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
|
|
za VPN ne znam ali za kabel znam da može.. i frend i ja imamo flat preko DCM-a, on kabel ja wirelles i čim resetiramo modeme - nema više čekanja od 200h, nego se počinje skidati odmah jer je i IP promijenjena u minuti..
|
Da se ubacim. Kod mene na tcom flatu ne vrijedi resetirati komp, jer ip mi je stalan... uglavnom ja to ništ ne kužim... pa..neko brzinsko pojašnjenje...
PS. slike su super |
|
|
|
|