Autor |
Poruka |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Prema vijesti ovdje
http://www.lifepr.de/pressemeldungen/germanwings-gmbh/boxid-25597.html
u Osijek bi na ljeto 2008. krenule dvije tjedne linije Germanwingsa. Držimo ih za riječ tj. za taj press-release.
Ruta mogućeg putovanja.
Nisam mogao a da se ne nasmijem na epitete Osijeka: Universitätsstadt, lange Kino- und Filmtradition, zahlreichen Parks, Grünflächen... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Pa jbg studentski grad jesmo oko 20.000 studenata a 100.000 stanovnika a i za film koliko ja znam tj mislim pa imamo nekog Oscarovca parkovi opet točno! |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisam mogao a da se ne nasmijem na epitete Osijeka: Universitätsstadt, lange Kino- und Filmtradition, zahlreichen Parks, Grünflächen...
|
Jel to bio otužni smješak?
Tradiciju treba njegovati.....
Toliko najava tko će sve početi letjeti........ podsjeća na najave art kina u trenutku kad je upitan opstanak postojećih.... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
ne znam samo tko će letjeti na tu destinaciju.jedini spas za liniju su gastarbajteri... što bi se reklo - neće dugo1 |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
ja sam razumio samo kroatische Metropole Osijek ostalo ništ , al nadam se da će profunkcionirat ova zamisao! u ovo ću početi vjerovat tek kad mi avion protutnji iznad zgrade (nezanm kad sam zadnji put vidio avion iznad Osijeka!? ) |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
machor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa jbg studentski grad jesmo oko 20.000 studenata a 100.000 stanovnika a i za film koliko ja znam tj mislim pa imamo nekog Oscarovca parkovi opet točno!
|
"Vjetrovi rata" snimani u Tvrđi, i još nekoliko filmova(dakle,Tvrđa-filmski grad) |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
jupiiii,ipak leeetiiimooooo |
|
|
|
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
Citat: ›
Die zweite neue Sommerdestination Osijek liegt im Westen Kroatiens.
|
nemaju oni pojma di se Osijek nalazi...
zna netko (tko je letio već) možda okvirno cijene za takve relacije?
npr. Zg - Berlin |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne znam samo tko će letjeti na tu destinaciju.jedini spas za liniju su gastarbajteri... što bi se reklo - neće dugo1
|
|
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
machor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa jbg studentski grad jesmo oko 20.000 studenata a 100.000 stanovnika a i za film koliko ja znam tj mislim pa imamo nekog Oscarovca parkovi opet točno!
|
"Vjetrovi rata" snimani u Tvrđi, i još nekoliko filmova(dakle,Tvrđa-filmski grad)
|
Prije bi bilo da je autor mislio na ovo:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Branko_Lustig
a možda i na Đuku Begovića tj. brana Schmidta. |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Mnogi bi Osjecanin rekao, da iz toga Aviona bacaju pare u vrecama kako nama para ne fali, kako je pod susjedov prozor baceno vise nego pod njegov, kako su previse bacili po centru, a premalo u Retfali...
Ako hocete, putujte. Mislim da si i student s putovnicom moze ustedjeti i otici jedared. Netko je vec napisao, ja bi otiso samo da se prosetam, popijem kavu i vidim taj usrani Köln/Bonn/Smederevo... |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Vise bi volio Pariz ili London ali mislim da cu i ovo isprobati jedan vikend. Posebno sto tamo imam neku rodbinu za prespavati. Vrijeme je da krenemo u svijet |
|
|
|
|
|
|
|