Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
sheila je napisao/la: ›
ee ovo je presmiješno ako sam dobro primijetila
|
Ovisi što si primjetila |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Ako jedan Oktoberfest može biti usred grada, onda ću glasati za zapadni ulaz u Tvrđu.
Bolji mi je od istočnog jer se ne moram svake sekunde micati jer auto prolazi.
Kod Katakombi je ipak daleko; jesen je i nije baš najugodnije ako kiša zapada. Lako za UFO tamo kad je ljeto. |
|
|
|
|
|
Robinho031
Ukupno postova: 8 Lokacija: NEPOKORENI GRAD Spol: Muško
|
NA JUZNOM JEZERU NA JUGU 2 (NA BAJERU) TAMO SIGURNO NECE NIKOM SMETATI |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
Robinho031 je napisao/la: ›
NA JUZNOM JEZERU NA JUGU 2 (NA BAJERU) TAMO SIGURNO NECE NIKOM SMETATI
|
neće se nikome dati dolaziti do tamo...a mislim da i organizatorima puno više odgovara nešto bliže tvrđi... |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
pretpostavljam da si ti sa juga 2? |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
zeros je napisao/la: ›
|
pretpostavljam da si ti sa juga 2?
|
ma nijee... ...
zast se nebi meni pred zgradom...tu na liu...ja mislim da je to idealno mjesto... |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
ja osobno smatram da toga ne bi trebalo biti, a i ako bi bilo da se naplaćuje upad na svirke, iz dva razloga :
1. Treba osječku koncertu publiku naučiti na plaćanje a ne da naviknu fino šator, ljeto mladih, ufo i sl, i onda kada treba platiti upad na neki koncert pušiona. Zato nam klubovi i propadaju, jer je nekome teško popiti dva piva manje a da vide pokoji dobar bend.
2. Da se primitivna bagra koja dolazi tamo bez nekog pretežnog razloga, osim piva po 5kn i "dobrih pičoka za vidjeti i nešto uvatiti za iskarati" makne otamo.
Naravno pivovara na to nikada ne bi pristala, ipak je profit na prvome mjestu. |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
sheila
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
ja osobno smatram da toga ne bi trebalo biti, a i ako bi bilo da se naplaćuje upad na svirke, iz dva razloga :
1. Treba osječku koncertu publiku naučiti na plaćanje a ne da naviknu fino šator, ljeto mladih, ufo i sl, i onda kada treba platiti upad na neki koncert pušiona. Zato nam klubovi i propadaju, jer je nekome teško popiti dva piva manje a da vide pokoji dobar bend.
2. Da se primitivna bagra koja dolazi tamo bez nekog pretežnog razloga, osim piva po 5kn i "dobrih pičoka za vidjeti i nešto uvatiti za iskarati" makne otamo.
Naravno pivovara na to nikada ne bi pristala, ipak je profit na prvome mjestu.
|
Mmm a možda smo preprimitivna sredina pa kod nas rijetko šta uspjeva i prolazi...pogledaj Okoberfest u Munchenu...dobro možda prevelik primjer za nas...ali i u drugim gradovima se održavaju ovakvi festivali i manifestacije...pa se ne bune ljudi toliko....Al mi od svega baš napravimo problem..
besplatno je i Osječko ljeto mladih besplatan je i UFO...žalosno je što ljudi eto ne žele a neki stvarno i ne mogu izdvojiti recimo primjer...mmm 50kuna za Zion Train....
Izgleda da se kod nas više profitira na besplatnim manifestacijama sa dobrom hranom i pićem...pravi Slavonci |
|
|
|
|
|
ozro
Ukupno postova: 13 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
kod feste u stanu,fala bogu ima veliki stan. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Evil ima potpuno pravo, ne mora biti cijena da padneš u nesvijest, ali upad na koncerte bi se trebao naplaćivati. Lako se naučiti na džabicu. I u mojem gradu je bio Urban Fest kojemu je bila sponzor moja pivovara, ali je upad bio 30ak kn a ta je cifra za većinu bila previsoka. Glavno da se svi žale kako se ništa ne događa u gradu. A kad se događa, ako nije besplatno nije fora. Osim toga, treba malo i troškova pokriti. Jer sve to "besplatno" nije besplatno, sve to odlazi iz proračuna kojeg MI GRAĐANi punimo dadžbinama za poreze i naknade... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
sheila
|
1step2far je napisao/la: ›
Evil ima potpuno pravo, ne mora biti cijena da padneš u nesvijest, ali upad na koncerte bi se trebao naplaćivati. Lako se naučiti na džabicu. I u mojem gradu je bio Urban Fest kojemu je bila sponzor moja pivovara, ali je upad bio 30ak kn a ta je cifra za većinu bila previsoka. Glavno da se svi žale kako se ništa ne događa u gradu. A kad se događa, ako nije besplatno nije fora. Osim toga, treba malo i troškova pokriti. Jer sve to "besplatno" nije besplatno, sve to odlazi iz proračuna kojeg MI GRAĐANi punimo dadžbinama za poreze i naknade...
|
možda bi ljudi i platili da znaju di taj novac odlazi |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
sheila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evil ima potpuno pravo, ne mora biti cijena da padneš u nesvijest, ali upad na koncerte bi se trebao naplaćivati. Lako se naučiti na džabicu. I u mojem gradu je bio Urban Fest kojemu je bila sponzor moja pivovara, ali je upad bio 30ak kn a ta je cifra za većinu bila previsoka. Glavno da se svi žale kako se ništa ne događa u gradu. A kad se događa, ako nije besplatno nije fora. Osim toga, treba malo i troškova pokriti. Jer sve to "besplatno" nije besplatno, sve to odlazi iz proračuna kojeg MI GRAĐANi punimo dadžbinama za poreze i naknade...
|
možda bi ljudi i platili da znaju di taj novac odlazi
|
pa neće sigurno ići tebi u đep!? |
|
|
|
|
|
sheila
|
noob je napisao/la: ›
sheila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
možda bi ljudi i platili da znaju di taj novac odlazi
|
pa neće sigurno ići tebi u đep!?
|
you don't see the point |
|
|
|
|
|
|