Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ajme majko...stvarno me zanima kako je tu uspjela/uspio...ko god da je vozio taj auto.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
bujin je napisao/la: ›
Heeeloooou, očito je po izvoru video klipa da se radi o muškoj uroti. Vozač je jamačno bio muškarac, a žena koja izlazi iz auta se prodala za šaku škuda.
|
najbolje da ti to nama strucno elaboriraš...te uz elaborat priložiš sve relavantne dokaze....inace ce se ova tvoja izjava smatrati presmiješnom.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
bujin
Ukupno postova: 34 Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Heeeloooou, očito je po izvoru video klipa da se radi o muškoj uroti. Vozač je jamačno bio muškarac, a žena koja izlazi iz auta se prodala za šaku škuda.
|
najbolje da ti to nama strucno elaboriraš...te uz elaborat priložiš sve relavantne dokaze....inace ce se ova tvoja izjava smatrati presmiješnom....
|
I mogao sam očekivati od muškarca takvu reakciju. Pozornijim gledanjem se da uočiti kako "vozačica" izlazi iz vozila odakle?!?! Sa zadnjeg sjedišta moga auta , sorry, ponijela me pjesma. Dalje, da li je tko uznemiren ovim događajem? NIJE! Svi su tako hladni. Ili tako parkira svaki dan ili je namještaljka. Nažalost, ne bi ti smio dati analizu slike vozača, jer bi time otkrio tehnologiju kojom radim i ozbiljno ugrozio nacionalnu sigurnost. Evo, za sada mi vjeruj na riječ |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
bujin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
najbolje da ti to nama strucno elaboriraš...te uz elaborat priložiš sve relavantne dokaze....inace ce se ova tvoja izjava smatrati presmiješnom....
|
I mogao sam očekivati od muškarca takvu reakciju. Pozornijim gledanjem se da uočiti kako "vozačica" izlazi iz vozila odakle?!?! Sa zadnjeg sjedišta moga auta , sorry, ponijela me pjesma. Dalje, da li je tko uznemiren ovim događajem? NIJE! Svi su tako hladni. Ili tako parkira svaki dan ili je namještaljka. Nažalost, ne bi ti smio dati analizu slike vozača, jer bi time otkrio tehnologiju kojom radim i ozbiljno ugrozio nacionalnu sigurnost. Evo, za sada mi vjeruj na riječ
|
...uh što volim kad i ja imam priliku upotrjebiti taktiku jedne letece životinje (al ne samo letece)...s ovog foruma....
dakle krenimo redom....
Citat: ›
Pozornijim gledanjem se da uočiti kako "vozačica" izlazi iz vozila odakle?!?! Sa zadnjeg sjedišta moga auta
|
pozornijim gledanjem ustanovio sam da je baba izašla kroz zadnja vrata što i nije nešto cudno s obzirom da....je desnim vratima udarila u ogradu....i samim tim možda zaglavila vrata....otkina kvaku za otvaranje...pa se ta vrata nisu mogla otvoriti....
...nadalje....s obzirom da je auto bio na krovu...nije nikakav problem izaci na zadnja vrata jer ne moraš preskakati sjedala...vec jednostavno pužeš po krovu...
Dalje, da li je tko uznemiren ovim događajem? NIJE! Svi su tako hladni. Ili tako parkira svaki dan ili je namještaljka.
|
...ne vidim zbog cega bi trebao netko biti uznemiren na ovoj snimci....jer...osim prevrnutog auta....nije nitko pregažen....covjek koji otvara auto....sigurno je vec dobro upoznat sa sposobnostima svoje žene....(ako mu je žena)...možda u trenutku prevrtanja auta izrazi lica....babe i lika nisu baš bili ravnodušni....no to se na ovoj snimci i ne vidi....a kasnije je trebalo samo otvoriti vrata od auta...i omoguciti babi da izađe......
Nažalost, ne bi ti smio dati analizu slike vozača, jer bi time otkrio tehnologiju kojom radim i ozbiljno ugrozio nacionalnu sigurnost. Evo, za sada mi vjeruj na riječ
|
...što reći na ovo.....osim....hmmmmm da...(hvalte me usta moja)....
i za kraj
mogao sam očekivati od muškarca takvu reakciju
|
reakcija svakoga tko je pogledao ovu snimku billo da se radilo o muškarcu ili ženi....dakle...samo je uvijet da imaš oci....
....vjerujem da je reakcija bila sljedeca.....tko je toj babi dao volan u ruke..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
bujin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pozornijim gledanjem se da uočiti kako "vozačica" izlazi iz vozila odakle?!?!
|
Pozornijim se gledanjem da uočiti da su oba "pomagača" prvo pokušala otvoriti vrata vozača. |
|
|
|
|
|
grummer
Ukupno postova: 35 Lokacija: Baranjske močvare Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Nevjerojatno.. meni to nikada ne bi uspjelo |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
eh... pitam se samo osjeća li se muškarac muževnije nakon gledanja clipova na machovideo.com? |
|
|
|
|
|
bujin
Ukupno postova: 34 Spol: Muško
|
Neću quotati, već konstatirati. Sve te "radnje" dio su urote, prema tome, svaka rasprava je suvišna. Bilo bi bolje da energiju usmjerite na suradnju sa kolegicama, djevojkama, ženama i ostalim.
Pozz! |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
A kako se može dokazati da je u autu bila žena? To mi recite? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
A kako se može dokazati da je u autu bila žena? To mi recite?
|
Hmm? Možda tako što jedino ona izlazi iz auta?? |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Sve je to jedna velika zavjera. Šalim se, nisam stigla pogledati filmić do kraja. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
bujin je sigurno glasovao/la za demokratsku stranku zena na ovim izborima ...
a stvarno treba imat znanja za napravit ovako sta...bilo to musko ili zensko ( a je )
svaka cast |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|