Autor |
Poruka |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Jaoooooo... Ispit!!! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Jedna je moja prijateljica davno rekla nakon što joj se nije svidio poklon od djeda mraza: sve curice imaju bebe, a ja crva.
Tako se nekako ja osjećam.
Razmišljam o oblokavanju finog friškog piva odmah ispod fermentora. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
ViVian05
Ukupno postova: 64 Spol: Žensko
|
AAArgghh... glupi faks,preglupi profesori, glupi prijatelji, glupi mobitel, glupi roditelji, najgluplja sestra
iii glupa ja jer sam izgubila šverc 5 min prije ispita! I sad ću to past(jedino uz sreću možd izvućem 2 ), a drugi će imat 4, 5 iz toga I prepotentna profesorica koja misli da je najjača na faksu pa nas j*** u (ne više)zdrav mozak! Baš nju briga zašt ja nisam bila na predavanju!! Imam pravo na to i bok, ne ona je cijelu frku napravila! De chill ženo... I da hoću stan u graduu, da više ne moram molit nikog za prijevoz kuć( i hoću vaaan) ili još gore svaki dan čekat sat vremena sama bus
I eh... sad mi je lakše |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jebemti auto glupi, gumu glupu, jebemti ceste naše, rupe na cestama, jebemti glupu Bakarsku, jebemti što mi je pukla guma, što sam dva sata namještao, što nemam dizalicu u autu, što mi je morala puknuti u 23 sata u subotu!!!! |
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
jedva čekam da prođu više božić i nova godina, jer - iako to zvuči nemoguće, u gradu je još gori kaos nego inače!!! jebem mater svima koji se guze po cesti, parkiraju gdje stignu da ih se ne može obići, nepropisno skreću, kilave i ne znaju kud bi sa sobom, a sve iz razloga ne bi li potrošili hrpu novaca koju ionako nemaju i zbog čega će jesti kruh i paštetu do trećeg mjeseca!
jebem ti ovaj nenormalni grad u kojem svi rade sve u isto vrijeme!! |
|
|
|
|
|
1step2far
|
Ja u ovom trenutku želim probušiti gume svojim šefovima iz jednostavnog razloga što su mi rekli da moram napraviti nekakvu analizu, a približava se kraj radnog vremena i ne želim raditi prekovremeno. Bacili me iz marketinga u prodaju bez ikakvog priučavanja i pomoći pa snađi se druže. I ja sad tu pokušavam shvatiti nešto što nisam nikad radila. I zato me takva neorganizacija ubija u pojam. Raditi mi nije teško, ali čovječe, dajte mi objasnite kako stvari funkcioniraju. Ni akademci nisu postali odmah to što jesu, morali su učiti. Joj, grrr... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
aethur je napisao/la: ›
Jebemti auto glupi, gumu glupu, jebemti ceste naše, rupe na cestama, jebemti glupu Bakarsku, jebemti što mi je pukla guma, što sam dva sata namještao, što nemam dizalicu u autu, što mi je morala puknuti u 23 sata u subotu!!!!
|
ma pricaj mi o bakarskoj... Svako jutro mi se raspada guzica dok idem busom u skolu. Jedino kad zakasnim tu kod lia pa idem pjeske do konzuma. Ajmeee... |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ojebemlitisve, uf al sam ljut, ljut sam ko najljuće nešto što može bit ljuto, bijesno, jebemti poluretardirane susjede studente koji sviraju gitaru u 15 do 5 ujutro i deru se iz sveg glasa ASTRONAUUUUUT, jebo ih urban u dupe, malo je falilo da im uletim unutra i zabijem im tu poluraštimanu gitaru u dupe džabalebaroško, banda jebena, podaviću ih žicama s gitare sve do jednog, i naravno kad su se napjevali ajmo na lulanje, a ti monstrume ko te jebe, trpi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OzYdMSAkGqA[/youtube] |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
dao bog da svim babcima u busu guzica otpala da nemogu sjedit... majku im njihovu sto se dodu ugrijat a ne idu nigdje....aaaa |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Molila bih cijenjene organizatore domjenaka (osobito Božićnih) da se malo "isprse" pri odabiru vina - ako može janje i prase, pet salata, i stotine kolača - zašto ne može biti JEDNO jebeno kvalitetno vino!!
Kako više ne bih morala strepiti sljedeće jutro dok palim prvu cigaretu da će cijela jebena zgrada odletjeti u zrak od sumpora koji isparavam!!
Mučnina i glavobolja su tema za sebe (mislim da je i gripa puno blaža od ovoga!! |
|
|
|
|
|
1step2far
|
Ljuta sam što danas radim, tj. nas ukupno osam od stotinu i osam zaposlenika. Zato pozdravljam sve koji rade ove blagdanske dane. |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Je*em ti čovjeka koji laže a ne mora, koji nije u stanju održati svoju riječ, koji jedno misli, drugo govori, treće radi! Je*em ti budalu koja nije u stanju nikad stići negdje na vrijeme, i to ajd kasniti petnaestak minuta, ali sat do dva, strijeljat treba, sebično, egoistično smeće, koje svima okrene leđa kad je najpotrebniji! Uf, sad mi lakše! E, čekaj, i ovo:
Eto, ispuvalo se... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|