Autor |
Poruka |
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
da i? sto se jedis?
jebiga, tako ti je to! |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Hvala, gazda
|
od hvale se ne živi...
dužna si kavu za potporu... ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
a zasto se ova tema pretovrila u raspravu ko je bolji, muskarci il zene?
|
Pa tu nema rasprave, očito je tko je bolji. ![Cool](images/smiles/icon_cool.gif) |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_firefox.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
bravo za tebe...ali, neka ...mlad si... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
a zasto se ova tema pretovrila u raspravu ko je bolji, muskarci il zene?
|
Pa tu nema rasprave, očito je tko je bolji.
|
a i to sto kazes ![Twisted Evil](images/smiles/icon_twisted.gif) zna se da sam ja nabolja ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Luigy
Ukupno postova: 54 Lokacija: OSIJEK Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Najbolja si, to stoji.... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
[/quote]
od hvale se ne živi...
dužna si kavu za potporu...
[/quote]
Ovaj, ne znam ja ništa. Spojili su se amnezija i PMS ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_unsure.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
od hvale se ne živi...
dužna si kavu za potporu...
[/quote]
Ovaj, ne znam ja ništa. Spojili su se amnezija i PMS ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_unsure.gif) [/quote]
a, niš onda. opet si kuham sam...(i tako sumnjam da znaš skuhati bolju kavu od mene) ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
ne volem, nikog lutko, takva mi je narav . . . |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
volim ono što znam.... ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Malamaca
|
volim ono što znam....
|
pa sa 36 bi i trebao znat ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
volim ono što znam....
|
pa sa 36 bi i trebao znat
|
istina... ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |