Autor |
Poruka |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol: Muško
|
kaže cane ima u excaliburgu. pitaj njega . tamo ce biti dobro kontam!!! |
|
|
|
|
|
tea1987 Ukupno postova: 6 Spol: Žensko
|
hmmm...ne bi mi to nikad palo na pamet...ma na kraju cu jos otic u taj bastion..al e ak mi ne bude dobro onda stvarno popljuvat ih javno!
a nist vidimo se onda tamo |
|
|
|
|
|
|
tea1987 je napisao/la: ›
hmmm...ne bi mi to nikad palo na pamet...ma na kraju cu jos otic u taj bastion..al e ak mi ne bude dobro onda stvarno popljuvat ih javno!
a nist vidimo se onda tamo
|
vidimo se vraga ako bude 1500 ljudi.hihihihi |
|
|
|
|
|
|
ma bolje im je da ne bude...!!!idem mal sutra do grada pa se raspitat o tim brojkama..javim ak sta saznam..ajd laku noc onda |
|
|
|
|
|
|
ajd javi pa ces dobit koji kikiriki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
tea1987 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a nist vidimo se onda tamo
|
boli ti gazdu oce biti dobro ili ne, os ti njega popljuvati ili ne on ce lovu spremiti u pađe a vi se slikajte
1500*230=345000 nek od toga da za cugu i hranu 145000 a i to je upitno, i on spremi 200 000 u džep .... ljudi ce malo kukat, al nagodinu isto ko i ove godine opet isto |
|
|
|
|
|
ekipa031
Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
ruana je napisao/la: ›
ma najbolje ostanite kod kuce, nabijte si mp3 u usi i sve sretni i zadovoljni, ja neznam di cu al zato ne gnjavim pol grada i ne serem po nikom
|
jos bolje je da taj mp3 uzmete i odete u Q na tzajke i gledate gole tete kak su odvratene i boli vas kesa. |
|
_________________ tesko nam stanovati |
|
|
|
buki_cfc Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
joj ja mislim da je to sve glupost.nemojte tu srat po forumu.ko neće ići neka ne ide,a ne druge bacat u brigu.neka je i pušteno 1500 karata,raspoređene su na 3 prodajna mjesta, možda su baš u beckersu 0d 1000-1500 brojevi pa sad svi misle...nevjerujem da bi uopće 1500 ljudi htjelo u bastion nakon prošle godine... |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
v_3_c Ukupno postova: 4 Lokacija: Bosutsko Spol: Muško
|
di je sad ta FIOONA????????.... |
|
|
|
|
|
Gladiator
Ukupno postova: 45 Lokacija: Gornji grad, Osijek Spol: Muško
|
javi se.... javi se... javi se... |
|
_________________ Remember yesterday... and think about tomorrow... cause you have to live today... |
|
|
|
ViVian05
Ukupno postova: 64 Spol: Žensko
|
Jooj ko da nemate di drugdje otić osim u bastion! I da i ja mislim da je oko 1500 karata...legica mi ima kartu broj 900 i nešt a ovaj drugi lega 1250 i nešt Tak da si kontam da je ISTINA... Nitko vas ne tjera ići tamo, pa se onda ne morate žalit toliko, ove godine bar imate puno izbora... inače za demode ha ha ha...jučer išli i kupili zadnju kartu tako da ste mogli doć do karata jer ih je nešto odustalo od rezervacije koja je trajala do Božića... |
|
|
|
|
|
m85 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
evo ja prodajem kartu za bastion |
|
|
|
|