Autor |
Poruka |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Slažem se sa 1step, mediji prave od gayeva kretene. Moj najbolji prijatelj koji više nije tu, bio je homoseksualac, i bio je tako divna osoba, tako nešto se rijetko sreće. I nije se prenemagao i izvodio nekakvu tetkicu, bio je diskretan i živio normalno. Nikad me nisu zanimali tuđi životi, i protiv homoseksualaca nemam ništa, jedino mi kao majci dvoje djece ne bi bilo drago da ih netko uči kako je to ok i normalno, i da nije bed ako i oni to probaju. A kako je krenulo s tim promoviranjem u medijima, još će nas početi uvjeravati kako je to u stvari zdravo, ili kako to produžava život. Ja sam za to da ih se pusti na miru, ono što rade u četiri zida njihova je stvar, dok god to drugima ne bacaju u nos. A u ovom društvu očekivati nekakva prava... tko ih uopće ima? |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
pumpkin je napisao/la: ›
jedino mi kao majci dvoje djece ne bi bilo drago da ih netko uči kako je to ok i normalno,
|
pa sad sama veliš da ti je to ok i normalno pa zašto onda ne bi ti sama djeci razbila predrasude o tim stvarima? hmmm........... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dok god postoje ovakvi kreteni, ostatak svijeta ih nikada neće prihvatiti.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU[/youtube] |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jedino mi kao majci dvoje djece ne bi bilo drago da ih netko uči kako je to ok i normalno,
|
pa sad sama veliš da ti je to ok i normalno pa zašto onda ne bi ti sama djeci razbila predrasude o tim stvarima? hmmm...........
|
Ma trudim se pisati što kraće, htjela sam reći neka žive svoj život diskretno, ne bacaju drugima to u facu. Neka rade što hoće u svoja četiri zida, tako kažem i kad razgovaram sa djecom o tome. Oni znaju da ima takvih ljudi, razgovaramo mi i o tome, ali ne bi mi bilo drago da ih netko uvjerava kako je to normalno ili navodi na to. A i što npr. da učini roditelj, a to se događa, da sazna da mu je dijete homoseksualac? Kao roditelj, mora to prihvatiti, mora biti i neke tolerancije, šta ja znam. Da ima ljudi koji će ih pljuvati i razbijati im glave, bit će ih uvijek, ali to se događa i drugima, na žalost, ne samo homoseksualcima. |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
svatko bira koje ce seksualne orijentacije biti..i s kojim ce spolom u krevet...ako je njima koji jesu homoseksualci to normalno i meni je...iako se danas cudno gleda na takve ljude.. |
|
|
|
|
|
morgan
|
tux je napisao/la: ›
svatko bira koje ce seksualne orijentacije biti..
|
na žalost, većina gej populacije će ti reći da biti gej nije izbor...ili jesi ili nisi.... |
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
morgan je napisao/la: ›
|
na žalost, većina gej populacije će ti reći da biti gej nije izbor...ili jesi ili nisi....
|
da,s time se slazem..al neka ih.. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
|
na žalost, većina gej populacije će ti reći da biti gej nije izbor...ili jesi ili nisi....
|
Ma to je bolesno, sigurno neces postati gej u nekoj normalnoj obitelji gdje te mamica ne vodi svagdje za rukicu, i gdje te ne oblači kao curicu do 7 godine. Ne kažem ja da je to bolest, boli mene ona stvar (koju oni žele) s kim će se ***** |
|
|
|
morgan
|
nake_rado je napisao/la: ›
boli mene ona stvar (koju oni žele)
|
u slučaju lezbijki je ipak malo drugačija potražnja... |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
boli mene ona stvar (koju oni žele)
|
u slučaju lezbijki je ipak malo drugačija potražnja...
|
a kak ti znas koja mene stvar boli
aj sad ozbiljno
Ja sam za to da ih se pusti na miru, ono što rade u četiri zida njihova je stvar, dok god to drugima ne bacaju u nos. A u ovom društvu očekivati nekakva prava... tko ih uopće ima?
|
Sviđa mi se ovo što rekoše pumpkin |
|
|
|
|
|