Autor |
Poruka |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
bio sam u tufni i bilo je very good...malo da je bilo više rnb-a bilo bi i bolje... |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
roca je napisao/la: ›
ja sam bila u OBP-u u podrumu kod DJ-a i bila je itekakva gužva...baš kako i treba biti i nama je bilo persu. Jedino što me je konobar pokušao zavaljati za 70 kuna...tu sam naravno zamračila ali je bilo kratkog vijeka
|
Ja sam isto bio tamo dolje u podrumu i nije bilo gužve... gore na tamburašima je bilo krcato, a dolje su DJ-i i one dvije kokice ludovali, a publika gotovo kazališna.
Netko od nas dvoje je malo više popio očito |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
ViVian05
Ukupno postova: 64 Spol: Žensko
|
Ja bijah kod Kurica tamo u podrumu...i bilo dobro, ma bilo je super, ekipa zakon, umirali smo od smijeha,a neki i od cuge među zadnjima otišli od tamo naime lega, čiji stari trebao doć po nas, se prepio zaspao i onda smo morali čekat dok se ne otrijezni barem malo |
|
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
brutalno |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la: ›
...bio u excaliburu.....
..bilo i više nego odlicno....
...atmosfera idealna...
..cuge i klope koliko želiš.....(konobar nije žalio kad je pravio omjer alkohol/cuga)
...glazba super...
...gužve nije bilo....(što bi se reklo...taman)
...ekipa (zna se koja)....bila super...
....ja se sastavio od alkohola....
...nagodinu....tko živ tko mrtav....al definitivno preporuka za excalibur....
|
Potpisujem ovo.... Jedino što se nisam sastavio od alkohola....Sasvim Al bilo je dobro.... Još da Monstrum nije došao u istoj košulji k'o i ja..... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
Potpisujem ovo.... Jedino što se nisam sastavio od alkohola....Sasvim Al bilo je dobro.... Još da Monstrum nije došao u istoj košulji k'o i ja.....
|
Pa kad žena na tebe pazi nema sastavljanja, da ne bi bilo poslije rastavljanja... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
|
|
|
|
komplikacije Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
sister je napisao/la: ›
znalac10 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sister je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam bila prvo na jednoj privatnoj zabavi....pila .....
došla u tvrđu...bila u carpe diemu i onom kafu pored beckersa....nisam sigurna kak se zove...upala bez ulaznice...pila i najela se...bilo je predobro!!!!!!...a nisam ni kunu potrošila..
doček mi je bio predobar...prezadovoljna sam...i sljedeće godine ću pretpostavljam...opet po kafovima...
nisam ništa očekivala,nisam ni znala uopće gdje ću slavit dok nisam jučer došla do tvrđe!!!!!!a sve je super ispalo i baš sam sretna!!!!i nisam se baš u ponoć poljubila s nekim...malo kasnije....ali nema veze...s nečim novim sam ušla u 2008....buahaha
sretna nova svima!!!!!!!
|
slusaj ovako.....bila si u parfeu na novoj godini i najela se i napila na nas racun...i to si se provukla samo zato sto smo mi to znali i sto smo mi to htjeli....jer su neki ljudi zajebali i nisu dosli....to jest neke zenske....pa nam je bilo bitno samo da bude zena i to bilo kakih.....razumijes bilo kakih....... mogla si bar zapam
titi kako se zvao kafic.....i imate srece sto je gazda legenda pa nam je dao da radimo sta ocemo i da ude sastrane kolko god ocemo zena samo da nebude razbijanja i tuce i sranja a posto tog nije bilo njemu je sve odgovaralo......eto tek tolko da znas kako se kafic zove....ZOVE se PARFE!!!!!!!!!!!!!
|
ajme ,sorrry care
|
hehe bravo znalac. reci ti njoj. |
|
|
|
|
|
šokac Ukupno postova: 17 Lokacija: JUG2 Spol: Muško
|
|
|
|
me00 Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
tufna(podrum),prrredobro,mal ponestalo red bulla al bilo al onda ga opet bilo!!!!ugl, super ni premalo ni prewise ljudi,a hranu nisam ni vidjela..jel je bilo uopce??a ni sampanjac??!!!! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja se jučer vratio s petodnevnog dočeka u beču. bilo je solidno. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Danas mi dvoje ljudi reklo da je u Tufni oko pola 3 nestalo cuge pa su donosili na kapaljku. |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja se naradio al bilo dobro. Mladi se zabavljali, neki su malo popili više nego što mogu podnijeti pa su ronili po podu. Al sve u svemu bilo super.
|
pade čovjek ko u leđa upucan, i ostade tako glavom u podu. vidijo narod vrag odnio šalu i stade ga dizat. a čovjek spava |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pade čovjek ko u leđa upucan, i ostade tako glavom u podu. vidijo narod vrag odnio šalu i stade ga dizat. a čovjek spava
|
Tajanstvena osoba je....? |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
|
|